Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 axedice said: Yeni bölüm 558 tık Shamanın ipler çözülürkenki yüz ifadesi harika ahauhe Sonunda 4th ed.la ilgili bi açıklama yapmış anasayfada, özetle hikayeye önem vericem 3.5-4 geyikleri pek çevirmiycem diyor. 4th edle dalga geçmeye başlasa bence ona 4-5 yıllık malzeme çıkar en az heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yeni bölüm çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 son kare ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Argüman süper My god's power to get us into trouble is stronger than your god's power to get us out of it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hahahahah yeni bölüm süper=) "Either that, or she was bitten by a radioactive ninja..." koptum ya. son kare de ayrı kopardı ama jetonumun düşmesi biraz uzun sürdü:P yalnız şu 4. karede arkadaki yazı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 560 Ahahaha uzun zamandır okuduğum en iyi bölümdü. Sırf gönderme üstüne olmuş Abi orda Greg Initiative yazıyo, Dharma&Greg diye bi dizi vardı ya lol. Oy çok güldüm. Kapılar falan böyle tam lost kapısı zaten. bide son kareyi anlamak için bölümün adına dikkat etmek lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 son kareyi ben yine de anlamadım :) greg initiative yazısını da görmemiştim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Son Kare Spoylır Odysseia destanında Odysseus un adaya düşmesine gönderme var orda. Hani cyclopsla olan bi vukuatları var ya, onunla ilgili. Ama Elan "okyanus ortasındaki rastgele bir adada ortaya çıkan süperkahraman" a örnek verirken Polyphemos yerine x men deki Cyclops u koyuyo koskoca destana:P (isimleri yanlış yazmış olabilirim, hatırlamıyorum pek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yalnız bölümde çok ince bir vurgu var arkadaşlar,hoş bir dokundurma: Elan ile ilgili "Still not evil" -Elan için- Acaba Elan'ın yaptıklarıyla dalga geçmek için mi yazdı,yoksa elan kötü yola mı düşecek? *dun dun da duuun* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ben onun fallen paladinlik tarzı bişey düşünmüştüm. Hani kendisi banjo nun müridi, banjoyu da orc kız seslendirdi ya, tanrısı kötüyse kendisi de otomatikman kötü olurmu falan filan diye. Ya da onun da bi popüler kültür göndermesi vardır ama aklımıza gelmemiştir, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 @shadow,bayağı komplike düşünmüşsün abi sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ahahaha son sahne süper ulysses ayrıca batman ve spiderman göndermesi de süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Yeni bölüm geldi: Elan,uygulamalı olarak neden cleric olmak için yüksek wisdom gerekiyor,bize gösteriyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 561 "You have waterwalk prepared?" ehuah Bide ilk defa bi oots karakterini ağzından salyalar saçarken görüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hahahahahah Durkon kuduruyo=) Bence elan misyoner olmak için yüksek karizma gerektiğini uygulamalı olarak gösteriyo. Bu bölüm de süper olmuş ya. (son bikaç bölüm süper zaten, eski temposunu yakaladı gibi görünüyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 561 ahaha çok iyiydi ya bayadır gülmemiştim ben böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Kartan said: Yeni bölüm geldi: Elan,uygulamalı olarak neden cleric olmak için yüksek wisdom gerekiyor,bize gösteriyor. =) hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Çok güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 durkon feci misyonermiş bu arada bi de onu anladık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bende okumaya başladım da yeni bu her hafta 1 kez mi yayınlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 . bkz:2. post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Aslında kafasına göre yayınlıyor,ama haftada garanti iki tane oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yeni bölüm çıktı: 562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahaha güzeldi son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar