Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 anlasıldı smdi, yuksek lvl clericleri yok demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Haha Belkar hastanız.Sonunda ranger olarak kendine bir pet edindi anlaşılan. "Thanks for wearing a short skirt while flying" ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 of belkar ya pet süper harbiden hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 523 çıktı Belkar yine döktürüyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Pek beğenemiyorum son zamanlarda, kadro hep kırık. Uzun ettiler millet birleşse de quest yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bence artık olayları çok uzattığını düşünürsek en az bi 50 sayfa vardır buluşmalarına d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yeni bölüm çıktı Şu dominated geyiğine nedense çok gülüyorum ya=) -Not that kind of dominated. -Oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Aa güzel bölüm. *şoke olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 said: Strike me down and i shall become more powerfull than you can even imagine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sonunu anlamadım pek. nası yani oh crap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Belkar: Ha ha, çok komik, Haley. Ama bir NPC Paladini kurtarmak için benim ölmeme izin vermezdin. Sırf o sadık ve güvenilir ve onurlu ve - ... Ah, crap (crap i tahminen kahretsin veya sie anlamında kullanıyo orda. Haley in kendisini yem olarak kullanmasının şaka olmadığını anladığında verdiği bi tepki işte.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hayır tamamda onurlu paladin şu bu bu noktada önemli bir gerçeği farketmiş olması gerekiyor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Haley diyo işte nasıl olsa cesedine yetecek kadar yer vardı, o yüzden denedim filan diye. Belkar da şaka yaptı sanıp ha ha, çok komik filan diye dalga geçiyo. Sonra paladini anlatırken farkediyo işte şaka olmadığını, ona tepki olarak söylüyo. Önemli gerçek, Haley in şaka yapmayıp ciddi ciddi NPC Paladini kurtarmak için Belkar ı yem olarak kullanması=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Anladığım kadarıyla Belkar orada Haley'in good olduğu için kendisine zarar verdirecek bir hareket yapmayacağını sanıyor,Haley de ölürsen ölürdün,ee? havasına girince Belkar şok oluor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yeah...kick that string's ass Mr. Scruffy of hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şok olmuyor , ettiği laftaki çelişkiyi farkediyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Yeni bölüm,kapışın... son bölümü okuyanlara "*sigh* It's opportunities like this that really make me miss having feet" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yeni bölüm çıktı Ayrıca süper ya, koptum. Uzun zamandır böyle bi bölüme ihtiyaç vardı zaten GHOST SPLAT! Son kare de efsanevi son karelerden olmuş, her bir kelimesini ayrı ayrı alıntılamıyim dedim ama süper ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bence artık biraz basitleşmeye ve eskiye donmeye ihtiyac var, cok cok cok baymaya basladi cunku, hicbi bolum beklentimi karsilamiyo, ilk 150 200 bolume kadar OHA OHA AHAHA SORAKİNE GEÇİM HEMEN diye okuyodum, son 200 bolumdur, hm yenisi cıkmıs, pff diye okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 nerde o eski espiriler: goblin caster: UNHOLY BLIGHT belkar: *stab* elan: hey, why wasn't belkar affected? roy: best not to dwell on it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bu bölüm bence eskiye dönüşün bi habercisiydi. o denizanasına benzeyen şeyler, karakterlerin tepkileri filan=) Umarım aynı doğrultuda devam eder. Çünkü uzun zamandır hikayeyi ilerleticem derken esprileri minimuma indirmişti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Sintisyzer said: nerde o eski espiriler: goblin caster: UNHOLY BLIGHT belkar: *stab* elan: hey, why wasn't belkar affected? roy: best not to dwell on it. Bir de o sırada goblin cleric deki madalyon için Belkar'ın "dibs on the amulet" lafı da var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ooooo komik bölüm, gel yare geri gel yare Oots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hehe belli olmuştu ama başında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Aynen.Tam da dediğini söylemek için gelmiştim farinal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar