Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Belkar: Ha ha, çok komik, Haley. Ama bir NPC Paladini kurtarmak için benim ölmeme izin vermezdin. Sırf o sadık ve güvenilir ve onurlu ve -
... Ah, crap

(crap i tahminen kahretsin veya sie anlamında kullanıyo orda.
Haley in kendisini yem olarak kullanmasının şaka olmadığını anladığında verdiği bi tepki işte.)

Mesaj tarihi:

Haley diyo işte nasıl olsa cesedine yetecek kadar yer vardı, o yüzden denedim filan diye. Belkar da şaka yaptı sanıp ha ha, çok komik filan diye dalga geçiyo. Sonra paladini anlatırken farkediyo işte şaka olmadığını, ona tepki olarak söylüyo.
Önemli gerçek, Haley in şaka yapmayıp ciddi ciddi NPC Paladini kurtarmak için Belkar ı yem olarak kullanması=)

Mesaj tarihi:

Anladığım kadarıyla Belkar orada Haley'in good olduğu için kendisine zarar verdirecek bir hareket yapmayacağını sanıyor,Haley de ölürsen ölürdün,ee? havasına girince Belkar şok oluor haha.

Mesaj tarihi:
Yeni bölüm çıktı

Ayrıca süper ya, koptum.
Uzun zamandır böyle bi bölüme ihtiyaç vardı zaten

GHOST SPLAT!

Son kare de efsanevi son karelerden olmuş, her bir kelimesini ayrı ayrı alıntılamıyim dedim ama süper ya=)

Mesaj tarihi:
bence artık biraz basitleşmeye ve eskiye donmeye ihtiyac var, cok cok cok baymaya basladi cunku, hicbi bolum beklentimi karsilamiyo, ilk 150 200 bolume kadar OHA OHA AHAHA SORAKİNE GEÇİM HEMEN diye okuyodum, son 200 bolumdur, hm yenisi cıkmıs, pff diye okuyorum
Mesaj tarihi:
Bu bölüm bence eskiye dönüşün bi habercisiydi. o denizanasına benzeyen şeyler, karakterlerin tepkileri filan=)

Umarım aynı doğrultuda devam eder. Çünkü uzun zamandır hikayeyi ilerleticem derken esprileri minimuma indirmişti=)
Mesaj tarihi:
Sintisyzer said:
nerde o eski espiriler:

goblin caster: UNHOLY BLIGHT
belkar: *stab*
elan: hey, why wasn't belkar affected?
roy: best not to dwell on it.

Bir de o sırada goblin cleric deki madalyon için Belkar'ın "dibs on the amulet" lafı da var ^^
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...