axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 If I could be you, if you could be me, for just one hour nım nım nım. Elvis LIVES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sux bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bi tek baştaki spot check espirisine çok güldüm ama gerii güzel değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Yeni bölüm çıktı Haley Tsukiko yu çok pis tekmeliycek sanırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 pattycake ne be hehe edit: haha okudum wikipediadan süpermiş, "he wont even make it to the second line" said: Pat-a-cake, pat-a-cake, baker's man" is a traditional English nursery rhyme. Pat-a-cake, pat-a-cake, baker's man. Bake me a cake as fast as you can. Pat it and roll it and mark it with "B" And put it in the oven for Baby and me. It is often accompanied by hand-clapping between two people, a clapping game known as pat-a-cake (also rendered as patty-cake or pattycake), after the rhyme. It alternates between a normal individual clap with two-handed claps with the other person. The hands may be crossed as well. This allows for a possibly complex sequence of clapping that must be coordinated between the two. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ahah yeni bölüm geldi ve süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Favored Enemy(Airborne Tramp) ahahahahahahah yalnız Haley Tsukiko nun giyimine laf ediyo da kendisi de full siyahlar içinde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Güzel bölüm olmuş gerek dnd gerek genel espirileriyle :) Goth porcupine da çok iyiymiş ahuahaha. Orb of electricity sanırım o büyü, o kadar güçlü değil ama belkarın heroic girişi için bişey lazım tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bence belkar sattı bunları=) ya da cidden sağlam bişey buldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yeni bölüm çıktı.Oldukça hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 519 ve 20 yi arka arkaya koydu sanırım. 520 süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ahahaha Mr. Scruffy mi o? Belkar yine yaptı yapıcağını ya, işte bu yüzden tapıyorum kendisine=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 of HAHAHA belkar ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 her girdigi kavgada kazanan tarafi belirliyo :) boyle halflinge can kurban :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 lol,Roy hariç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 büyüyünce belkar olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ardeth,üstteki postunu önce okuyup gülümseyip geçtim,ardından belkar,boy,buçukluk,chaotic evil?? gibi çeşitli şeyleri düşünüp postuna döndüm geri,ne demeye çalıştın,ima edilen bir şey mi var diye inceliyorum o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bence ardında bi anlam yok, hani "ben büyüyünce polis olucam" "ben büyüyünce pilot olucam" tarzı söylemler vardır ya, o tarz bişeydir heralde "Tabi büyüyüp halfling olma" ironisi var da bir humanoidin o denli boy fakiri olması gibi bi olay söz konusu olmadığından ima edilen bişey değil de açık duruyo gibi ilk seçenek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 An itibariyle yeni bölüm çıktı. lol Dominated?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 isamu kim/ne ? kaçırdım orayı. bu arada rich in avatarının saçı mı uzamış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 adasgadpasdafs abi süper bölümdü "thanks for the flank" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ahahah belkar ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yeni bölüm roy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar