MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaşlar The O.C. nin 2inci sezonunu alıcam ama hem uygun fiyatlı hem de Türkiye'ye satış yapan yabancı bi site bulamadım. en güzel fiyatlı Amazon.com ama amazon bildiğim kadarıyla Türkiye'ye satış yapmıyor. Yardım edebilecek var mı bana?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 www.sendit.com www.bestprices.com www.amazon.com www.evdeizle.com www.savesmartdvd.com www.buy.com www.moodsandvisions.co.uk istisnasiz en saglami sendit'tir evdeizle tr'den alabilecegin ilginc bir şık shipping secenegi ile tr ye de dvdleri yolladiklarini biliyorum ancak bunu senin belirtmen lazim yoksa ozel bir sirket araciligi ile yollanir (dhl) buda 30 ytlden baslayan kargolar demek bir de gumruk olayi var o da zannedersem 1 kg dan sonrasi icin gecerli ,buradan sonrasi senin google ve patideki arama kabiliyetine kalmis durumda[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sıkı pahalıymıs yannız hll olsun[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Amazon Turkiye'ye satis yapiyor, LOTR 3 Extended almistim ben oradan, kitap dvd falan geliyor da oyun gelmiyor sanirim bize oradan.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 parası normal 25 bölüm var..her bölüm 350-450mb arası hesab et işte ıvır zıvır ekstra ile kaç dvd eder[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar