Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu programı nerden bulabilirim? iyi bi modmuş diye duydum ama google'da bulamadım. Yardımcı oluverin :D
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 http://emulex.evinrude.org[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya registersiz yükletmio baska bı yerde yokmjyu
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben yükledim hata verdi, salladım gitti
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 türk olarak gokhan mod tek geçerim iki tane de freeangel ve fincan mod var ben sevmedim pek hızlı değiller yabancı olarak bi ton var ben şu aralar lsd 0.19b kullanıyorum eşşekte search edersen bulursun bu versiyonu bundan sonra çıkan versionda bi çoğu özellik kapalı bunda her türlü ot püsür var başlangıç hızı gene bana yavaş geliyor gokhan mod a göre ama özellikle eski ve az source olanlarda bayağa iyi bence
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 leecher modlar icin; http://www.emule-mods.biz signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec [Bu mesaj streamin tarafından 10 Ağustos 2005 09:18 tarihinde değiştirilmiştir]
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla ben de fincan Modu tek geçerim. Adam kasdı uğraştı ne istediysek yaptı. Halen de devam ediyor nazlarımıza isteklerimize göre geliştirmeye. Şu ana kadar kullandığım en hızlı mod ayrıca. Hızları 1kb ye kadar kısıp downloadda abartılabilen her tür moda da karşıyım. Paylaşım ruhuna, eMule mantığına aykırı.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Emulex son versiyon calismiyorsa bir oncekini yukle.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @ghaldszar kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum bi 5-6 yıl önceki oyun film program çekerken yavaşlıktan saç baş yoluyorsanız böyle devam edin ama paylaşırsanız problem daha aza iner zamanla eşek=paylaşım... tabi türkiyede yaşadığımız için ben 256da 4 ile upload sınırı koyuyorum netlimiterdan zaten genelde 5-6 ile upload yapıyo sonra net tamamen tıkanıyor bana uyan max değer online oyun oynarken problem çıkarmayan 4kb
Öne çıkan mesajlar