wolcano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dance ejay Nerden indirebilirim peki tam sürümünü birisi bana yardimci olursa gercekten cok sevinirim lütfen acilen lazim.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dance ejay tam sürümünün link bulan arkadaşvarsa lütfen yasin Pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yokmu arkadaşlar bu dj programini dance ej bilen yada sole işime yaricam Bm studio V.s gibi linkler bilen program bilen birileri yardimci olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 En iyisi Traktör :) Traktor Dj Studio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Traktor Dj Studio bunun linkini verebilcek olan varmi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Virtual Dj kullanımı en kolay ve herşeyi yapabileceğiniz bir program...Tavsiye ederim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bi önceki sayfada linkini verdiğim parçayı indiriin sonra dance ejayle neler yapılıyo anlarsınız..s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 virtual dj güzel baya. bi de reason var ama aşmış o =P[signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sequencer programı mı arıyor arkadaş? cubase,reason,buzz, cakewalk, fruity loops,ableton Bunlar iyidir. Buzz beleştir. Reason, cubase kastırır çok. Ableton Live güzel ama uzun uğraş gerektirir. FL (Fruity loops) görsel olarak detaylı olduğu için alışması kolaydır. (Cakewalk) Sonar afildir ama kurması falan sorunludur kopya yazılım için... Xaero açmıştı Reason nasıl kullanılır tutoriali oradan da takip edebilirsiniz Reason'ı. Buzz ın kendi sitesinde tutorialları falan var (site). Ableton profesyoneller içindir. Baştan kastırmayın =) Sağlam işler yapmak istiyorsanız iyi ses kartına, güçlü işlemciye vs ihtiyacınız olacak... Ama başlangıç için önemli değil tabi. Bunlar piyasanın kaliteli programları. Ben içinden FL veya Sonar öneririm yeniler için. Hem olayı yakından tanımış olursunuz, eliniz alışır programa hem de çok bir şey bilmeseniz bile bir şeyler yapabilirsiniz. Ve Dance Ejay'den kalitelidirler. FL için yanlış hatırlamıyorsam FL3 basitti oldukça. Sonra arayüz değiştirdiler Reason gibi oldu biraz. falan filan.. yoruldum yazmaktan =) Cakewalk un bir de PRO Audio (8mi 9muydu ne??) diye bir programı vardı şimdi hatırladım...Ama ben onu kullanmadım uzun uzadıya.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 coğu profesyönel reason ile calışıyordur zaten. zor bir program çok uğraşmak lazım. cubase de aynı şekilde yine pro amaçlı program. ikisinide denidim ancak sonar ile ableton'u hiç denemedim acaba bunlarda cubase'nin yaptığı işi mi yapıyorlar? ejay'in bildiğim kadari ile kendine özel bir ses formatı var bu formatı wav'a veya wavdaki sesi ejay'in formatına çevirebiliyormuyuz? birde ejay'inde akai gibi sample cdleri fln var mıdır? sample nerden bulabiliriz ejay için merak ettim programı valla soulcube seninparçayı indiremedim link fln doğru mu? konu biraz kaydı ama napiim aklıma geldi sorular birden yazıverdim birden...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kırılmış bir virtual dj kadar iyisi yoktur tabi satın almanız lazım =) kırmak suç[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben V.Dj kullandım 20 gün sürdü zaten :) Pek bişi anlayamadım ama olsun hehe :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yokmu abi virtual dj in cracklisi ? :)[signature][hline]deLi Choban [b]bir kuple veriyim .. Ibret olsun sevenlere , sevip acı cekenlere , bana deli diyenlere , Ahh ah deLi çoßan... Deli Çoban abisi kızma ona Crazy o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Aman Bone görmesin ehi :D[signature][hline]deLi Choban [b]bir kuple veriyim .. Ibret olsun sevenlere , sevip acı cekenlere , bana deli diyenlere , Ahh ah deLi çoßan... Deli Çoban abisi kızma ona Crazy o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fransua bende var p.m.lerine bak ;) [Bu mesaj taz tarafından 10 Ağustos 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vritual dj, dance e jay falan tavsiye etmem aslında.. onlar biraz daha ,hmm, basit programlardır iyi ve kolay kullanımlı olarak FL(fruity loops) bulun derim. Buzz iyidir ve beleştir. hem pro hem yarı pro hem de amatör kullanabilir (ingilizce şartı var tabi faq ları falan anlayabilmek için) Ama bir haftalık bir okuma ile ciddi bir şekilde kullanılabilir... falan filan işte[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 wallahi billahi dogru soyluyo ben daha ilk defa yapıyorum ama işte yaptım kafama göre bişeyler yok sesi kıstım açtım yok loopa bagladım fln o demet akalının bittim i tam remixlik öğrenmek için denyeenler onu deneısn tam agızınıza layik warsa böyle daha amatörce bir şey yazarlarsa çok sevindirik olacağım.[signature][hline]deLi Choban [b]bir kuple veriyim .. Ibret olsun sevenlere , sevip acı cekenlere , bana deli diyenlere , Ahh ah deLi çoßan... Deli Çoban abisi kızma ona Crazy o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 peki sonar ile ableton'u kullanmış olanlar var mı aranızda? bu programların amaçları ne?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sonar Fl ye benzer ama Midi düzenlemesi daha iyidir Ableton canlı performans için idealdir ancak Ableton 4 Mp3 desteklemez. Ableton5 live da Mp3 olacakmış... torrentlere düşmüş ama fake mi soya gerçek mi bilmiyorum? yemedi indirmedim bende... Bir çok büyük Dj'in Ableton kullandığını biliyorum ben. Canlı performanslarında büyük kolaylık sağladığı bir gerçek. Ancak 5 versiyonu ile produksiyon aşamasında da lider olacağını düşünüyorum. Bekliyoruz v5'i :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 V. dj 20 gunluk ama of[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @fransua: katmer katmeri hiçbirine değişmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar