shiftdelete Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Köpeğimiz yavruladı. Tam 7 tane. 1 bayan 6 erkek. Şu anda 20 günlükler ama aile bulmaya şimdiden başlasak iyi olur. Bir de web siteleri var. http://web.sakarya.edu.tr/~alkan adresinde ilk fotoğraflarını görebilirsiniz. İletişim bilgilerim (MSN, e-posta) web sayfasında mevcut. 0 532 522 19 12 numaralı telefondan da bana ulaşabilirsiniz. Bu da baba :)[Bu mesaj shiftdelete tarafından 05 Ağustos 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 merhaba. çok tatlıılar hakkaten. husky arayan bi arkadaşım vardı. ona haber vericem, ulaşmaya çalışıcam. yalnız bi de telefon numaranı burda vermessen iyi olur. sakata gelmesin.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fare bunnar ya çok tatlı :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kopekler cok guzel. buyutmek için yeterli bilgim olsaydı bakmak isterdim birisine. :( nolur nolmaz. bu arada babalarıda tam baba gibi duruyo yani karizma hat safhada. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aday no #1 (ben deniz.)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ilerde babalarına benzeyecekmi bunlar =) ?[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 400$ gibi bi fiyat soyledi arkadaş birden kaçtım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 öeh canlıyı bir malmış gibi para verip almaya karşıyım ben neyse. [signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 05 Ağustos 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Cintonick, 05 Ağustos 2005 22:52 tarihinde demiş ki: 400$ gibi bi fiyat soyledi arkadaş birden kaçtım. yuh yuh abart... bende düşünüyomda çokmuş ya 400$...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yavrular çok tatlı, umarım en kısa sürede sahiplendirebilirsiniz. daha burunları pembe pembe, yerim onları :) yavru husky alıp gezdirince insanlar, kedi mi gezdiriyor gibisinden şeyler derler. bakınız yavru hallerine :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 her zaman dusunurdum hangi hayvanin yavrusu tatli olmaz acaba diye.. sanirim husky bunlardan bir tanesi... buyuyunce cok daha guzel/yakisikli kopekler oluyorlar bence...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pahalıymış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 400$ ?! vohey. çok tatlılar hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shiftdelete Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Öğrenci arkadaşların ısrarı üzerine 300 dolara torunlarımızı veriyoruz arkadaşlar. 1 tane hanım 4 tane de bey torunumuz kaldı. İşte yeni resimleri; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bakacak imkanım olsa kaçırmazdım çok şekerler hem hastati yiz bedava verirdin demi :) yeşil siyah! derim yeter hehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sirin otesi seyler :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Muthısler ozellıkle babanın ılk mesajındakı resmı baya karizma ne bakıştır ole o :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çok asil bi duruşu oluyo huskylerin, aslında apartman insanı olduğum için akvaryumum var, şöyle bahçeli bi evimiz olsa isterim bi köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bende aynı durumdayım besleyebıldıgım tek sey muhabbet kuşu :9..Napalım ınsallah bı gun ılerde..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hayvanların parayla satılması bana saçma geliyor..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar