turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet... tercih maratonu da yarın bitiyor... Nereleri yazdınız bakalım?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1-boğaziçi end müh. (bu tutmuyor uçuş tercihi) 2-boğaziçi işletme 3-boğaziçi iktisat 4-boğaziçi matematik 5-itü bilgisayar müh. 6-itü endüstri müh. daha var ama bu kadar yeter. sayısal puanım:369 ea:365 boğaziçi işletme-iktisat-matematik'ten biri olcak gibime geliyor.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 metboy helal olsun demekten baska bısey gelmıyor aklıma[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1) itü inşaat 2) osmangazi elektrik-elektronik (1) 3) yıldız makine (1) 4) kocaeli mekatronik (2) 5) osmangazi elektrik-elektronik (2) 6) kocaeli bilgisayar (2) 7) kocaeli elektronik-haberleşme (2) 8) yıldız makine (2) 9) uludağ makine (1) 10) uludağ makine (2) 11) osmangazi makine (1) 12) kocaeli makine (1) 13) kocaeli makine (2) 14) osmangazi makine (2) benim böyle uludağ makina olcak galiba sayısal 338,5[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eşit aırlık 350,625 puan.. 1-boaziçi suny küresel ve uluslararası ilişkiler yarı burslu 2-bilgi işletme-ekonomi burslu 3-koç yarı burslu ekonomi 4-boaziçi suny küresel ve uluslarası ilişkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 metboy,"bi bolum olsun da ne olursa olsun" mantigiyla mi tercih yaptin?:)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya en kolayından yedi tepeye gitmeye çalışcam az puan diye yada olmadı yabancı ülkeye belki[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: metboy, 02 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: 1-boğaziçi end müh. (bu tutmuyor uçuş tercihi) 2-boğaziçi işletme 3-boğaziçi iktisat 4-boğaziçi matematik 5-itü bilgisayar müh. 6-itü endüstri müh. daha var ama bu kadar yeter. sayısal puanım:369 ea:365 boğaziçi işletme-iktisat-matematik'ten biri olcak gibime geliyor. odtu end. yazsaydin, tutma ihtimali daha yuksekti ve en azindan tutarli olurdu bea...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kilit kısım: Yıldız teknik matematik mühendisliği İtü kimya mühendisliği İtü inşaat mühendisliği Yıldız teknik üniversitesi matematik Bahçeşehir üniversitesi Yazılım mühendisliği(burslu) İstanbul teknik üniversitesi uzay mühendisliği:[signature][hline]orc_lord, 03 Ağustos 2005 01:28 tarihinde demiş ki: yok canım, biraz tanışık kurup paylaşımımız olsa çekinmeden veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben yazmadan gidiyim en iyisi :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Geçen sene ben tek tercih: Bilkent Endüstri(burslu) yazmıştım, ama sonra bayağı ter dökmüştüm, lan bir de dolarsa kontenjan diye, inşallah siz öyle bir artislik içine girmemişsiniizdir @Metboy: Afferim, o kadar dil döktük Matematiği, arkaya yaz diye, işe yaramış, hayırlı olsun, işletme ya da iktisattan biri tutar inşallah[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Malkavian, 03 Ağustos 2005 01:40 tarihinde demiş ki: ya en kolayından yedi tepeye gitmeye çalışcam az puan diye yada olmadı yabancı ülkeye belki Valla ben formu bugun verdim osym ye tercih listelerimde sadece girne amerikan basin yayin ve halkla iliskileri yazdim.Sinav kotu gecti iste napiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1) Boğaziçi İşletme 2) Boğaziçi İktisat 3) Galatasaray İşletme Boğziçi iktisat veya galatasaray işletme tutcakta hadi bakalım hangisi? Bu arada gsü nün yurdu yokmuş. ev tutmak isteyenlerin dikkatine ev arıyorum.....[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1)mimar sinan sinema tv 2)istanbul radya sinaama tv 3)anadolu sinema tn 4)izmir '' 5)çanakkale '' 6)akdeniz '' 7)mimar sinan sanattarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1-Sabanci Mühendislik ve Doga Bilimleri Prog (Onur Bursu) 2-Sabanci Müh. ve Dog ... (Basari Bursu) 3-ODTÜ Bilgisayar müh. 4-ITÜ Bilgisayar Müh. 5-Ankara Tip 6-Istanbul Tip 7-Cerrahpasa Tip 8-Ege Tip 9-Akdeniz Tip 10-SDÜ Tip 1. Tercih uçus, 3 ve 4. tercihlerim çok ilginç bir durum böle anlatmasi sürer baya, sonrasi tip zaten[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1-bilkent kuresellesme ve uluslar arasi iliskiler 2-bilkent uluslar arasi iliskiler 3-yeditepe-siyaset bilimi 4-tobb uluslar arasi iliskiler 5-bilkent ing-turkce cevirmenlik[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 helal patılere tercıhlere bakılırsa genelde ıyı puanlar gelmıs herkes elbet bır yerlerı tutturacak gıbı[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @leath ben matematik istiyordum aslında, tutuyor ama işte şimdi de iş imkanları vs. diye beynimi yıkadılar. ondan işletme ve iktisat da yazdım :) bu arada odtü yazmadım çünkü ankarada okuma şansım yoktu yani istemiyorum ankara :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 puanım 347. 1*marmara üni ing işletme ((yetiyor ama dilimine girmiyorum)) 2*marmara üni ing iktisat 3*istanbul üni ing işletme 4*istanbul üni ing iktisat 5*bilgi üni işletme ((burslu)) nasıl şaşırtıcı di mi =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Calıskan patikler sizi ..Hll olsun valla ne diyim..Insallah bende sole bı 350 ustu cekerım...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 otomotiv öğretmenliğini kimse yazmadı dimi,inşalla fazla kimse tercih etmes benden başka,mezun olduktan sonra patilere beleş modifiye çekecem:D[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1. Bilgi hukuk 2. İstanbul ticaret hukuk 3. Bahçeşehir hukuk 4. Maltepe hukuk (burslu) aslında tek istek bilgi, eğitimi kaliteli diye. zaten devlet üniversitesinin hukuklarına tutmadı, tutmuş olsa da dilimler sorun çıkarıyor. 319 ea yaptım.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1) Yeditepe - İşletme Enfor. 2) Hatırlamıyorum 3) Hatırlamıyorum 4) Hatırlamıyorum 5) Hatırlamıyo..... 6) Hatırlamı........ 7) Hatırla........... 8) Hatı.............. 9) Ha................[signature][hline]Insanlarin hayatinda 3 onemli olay vardir -Dogmak -Yasamak -Olmek *Yasamayi ise UNUTUR.....* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 1 tane mi tıp var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben de tıp yazcaktım. sırf iş garantisi var diye. bi de puan heba olmasın diye.. sonra düşündüm ben başarılı bir doktor olabilir miyim diye sonra olamayacağımı anladım işletme iktisat yazdım[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar