ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 AYDEMİR GÖKGÖZ BÜTÜN YÖNLERİYLE FOTOĞRAFCILIK - Siyah Beyaz, Renkli Odak Yayınları [hline] Acil olarak bu kitabı arıyorum. Anladığım kadarıyla artık piyasada bulunmuyor. + Kullanılmış olarak ya da sıfır olarak bulabileceğim yer ya da kişi + e-Book olarak download edebileceğim yer + Elinde olup da bana fotokopisini gönderebilecek kişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kadıköy pasajının en alt katındaki sarraflara veya akmardaki kitaplara baktın mı?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konu güme gitmesin bu kitabı hala arıyorum. Bu arada belirtmekte fayda görüyorum. Bu adamın "Bütün Yönleriyle Siyah-Beyaz Fotograf" isimli Ayhan Babacan ile beraber yazdığı bir kitap daha var onu aramıyorum karışmasın. O bende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar