Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

size zehir zembelek gibi gelen,utanmanıza ve sıkılmanıza yol açan anılar yol açan rezil anılarınız?

anpeolina

Öne çıkan mesajlar

Sen de sananenin en rezil adamıydın, seninle dalga geçmemiş bir tane adam yoktu orada, gelen giden ezik olarak seni örnek gösteriyordu. Orada birine elexa demek o adama hakaret etmekti. Hatta "İzbe elexa bebesi" diye bir ünün vardı.[hline]Est solarus oth mithas!

[Bu mesaj Karakurt tarafından 06 July 2003 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim başıma gelmedi ama önümde gerçekleştiü
okulun son günü arkadaşlar kağıt oynuyolardı sınıfta. biri yenince biraz fazla gaza geldi. o sıradada müdür yardımcısı girdi sınıfa. bu yenen eleman: "girdi xxxx'ye girdi! soktum götüne diye bağırdı" müdür yardımcısı dibine kadar girdi elemanın. eleman hala farkında diil. sonunda biz farkettirdik zorla elemana. tabi eleman direk yerin dibine girdi.[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program]
New Features:
- Litrature and poetry features.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 06 July 2003 17:06 tarihinde demiş ki:
benim başıma gelmedi ama önümde gerçekleştiü
okulun son günü arkadaşlar kağıt oynuyolardı sınıfta. biri yenince biraz fazla gaza geldi. o sıradada müdür yardımcısı girdi sınıfa. bu yenen eleman: "girdi xxxx'ye girdi! soktum götüne diye bağırdı" müdür yardımcısı dibine kadar girdi elemanın. eleman hala farkında diil. sonunda biz farkettirdik zorla elemana. tabi eleman direk yerin dibine girdi.[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program]
New Features:
- Litrature and poetry features.

süper:D[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Skymaster, 05 July 2003 02:05 tarihinde demiş ki:
Bir gün hasta oldum, ( ölüom ) gittim rapor almak için...
Müdürün kapısını çaldım, içeri girdim.

gel ulan buraya dedi.... bende düşünüyorum neden böyle kızdı yoksa sikayetmi aldı?....(bir yandan düşünüyorum, ben ne yaptım?)

Uzun anlattım ama bunlar 5'sn'lik olay. Geldi hemen çat çut daldı bana.... bir sağ, bir sol, hatta yumruk attı. kendimden geçtim... Kapı çaldı , çocugun birisi geldi;
Öğretmenim dedi , ne ulan dedi müdür. Cam kırmıştım öğretmenim gönderdi dedi.... Ve... müdür bana döndü sen neden geldin? Bende hasta oldum rapor almaya geldim...ODA EŞŞOLU ESSEK, DAHA ÖNCE NİYE SÖYLEMEDİN?.... DEDİ.... 2 KERE DAHA GEÇİRDİ...
çok dokunmuştu bana...
bu arada amcamına tanıo, annemide tanıo, .erefsiz....
Gittim ağlıyarak, anneme ve amcama söyledim. O günden beri küsler :PPPP[hline]E-Mail : Skymaster
Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site

[Bu mesaj Skymaster tarafından 05 July 2003 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]

pis bok şerefsiz adi herif...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban ın okuldan kaçmak için yol önerisini müdürün duyması hoştu

geçen sene caddeden dolmuşa biniodum dersaneye giderkene
arkadaşla karşılaştım
acaip kuyruk var acelem var yetişmeliyim
ilk gelen dolmuşa atladım
arkadaş "nereye?" bakışı attı kafayı sallayarak
"anlamadım?" anlamında ellerimi 2 yana açtım
sonra bana el salladı
sonra parayı çıkardım "bi kadıköy uzatırmısınız"
parayı verdiğim bayan: "bu şişli dolmuşu"

orta okulda çok tatlı bi hocamız vardı
onun dersinde elimde paket lastiği vardı oynuodum lastikle
çaat elimden fırladı popodan vurdum yanlışlıkla,kadın direk döndü arkayı
ama baktığında ders kitabına dikkatlice bakan bi öğrenci gördü ve hiç şüphelenmedi , iyi de oldu hayatta yanlışlıkla oldu desem inanmazdı kim inanır ki ? :)[hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki:
acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar)
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken yazın okulda sıkıldığımız için top getirioduk bi gün benim topumu derste saklamak için sıranın altında saklarken ark topu kaptı ve atmaya başladı tabii hoca görmüodu bende ona katılmaya başladım ama topu yanlışlıkla hocaya atmıştım ve hoca bunu görmüştü aman tanrım neydi ooo!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arkadaşımın başına gelen olay(normalde arkasından konuşmak gibi oluo bu ama adını falan sölemediim sürece ona zarar vermiicek):
eskiden böle biz büyüme çaındayız dabi... bu arkadaşta millete hava atma meraklısı... hep 1-2 numara büyük ayakkabı giyiyo adam... okulun çok yakınında 2 katlı bi ev var kimse yaşamıo orda ... yerdede su şişesi... adam gerildi gerildi bi savurdu tekmeyi... su şişesi hala olduğu yerde, ayakkabı 2 katlı evin üst balkonunda :D tabi ev aşırı eski ahşap kapı mapı ayvayı yemiş perili ev gibi çıkıp aldık[hline]trees and I are one
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...