whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ya bi diablo2 lod editor indirdim xp diye calısmıor çizcem kafyaı yardım help!
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Sağ tuşla tıklayıp, properties (özellikler) e gel orda Compatibility diye bi seçenek var (üstten 3. olan, sonraki yani) orda bi kutucuk var, onu seçili hale getirip, win98 ya da 95 arasında seçim yapabiliyosun. NOT: bu işlemi .exe dosyasına uygula
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 denedim acarken hata verior
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Enteresan ben XP de herşeyi çalıştırıyorum. Editör olarak shadowmaster ve jamelle miydi neydi onları kullanmıştım bir ara çalışıyorlardı.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 shadowmaster var bendede çalıştıramadım off yardım lütfen...
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Eksik okumuşum...Bende de arada sırada açılmıyodu jamella ama ne yapılınca açılıyo, ne yapınca açılmıyo bi türlü anlayamadım [Bu mesaj Ozan tarafından 06 July 2003 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Uyumluluk açısından söylüorum. Win2k'da pharaoh'un autorun ekranında arkaplan resmi çıkmıo. Ama XP'de çıkıo. Yani ufak bir ayrıntı ama genede önemli. Winxp her halükarda oyunlarla win2k'dan daha uyumlu.[hline]This Cat Scratches Free.
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj yazdıktan sonra mesaj atıldı sayfasını açmaması uyuz edio beni. [Bu mesaj Catscratch tarafından 07 July 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
-ryan- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Indirdigin dosyayi baska bir bilgisayarda denemelisin. Bozuk download yapmis olabilirsin, dos penceresi iconu cikiyor ise eger... xp`de hersey calisir. Sonuc olarak en son cikan isletim sistemi. Xp programini goturup 98 `de calistirsan dogru, ama 98 programini xp de calismaz demek yanlis olur.[hline]i have no tears, there is only pain
Öne çıkan mesajlar