whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ya bi diablo2 lod editor indirdim xp diye calısmıor çizcem kafyaı yardım help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Sağ tuşla tıklayıp, properties (özellikler) e gel orda Compatibility diye bi seçenek var (üstten 3. olan, sonraki yani) orda bi kutucuk var, onu seçili hale getirip, win98 ya da 95 arasında seçim yapabiliyosun. NOT: bu işlemi .exe dosyasına uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 denedim acarken hata verior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Enteresan ben XP de herşeyi çalıştırıyorum. Editör olarak shadowmaster ve jamelle miydi neydi onları kullanmıştım bir ara çalışıyorlardı.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 shadowmaster var bendede çalıştıramadım off yardım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 uoppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Eksik okumuşum...Bende de arada sırada açılmıyodu jamella ama ne yapılınca açılıyo, ne yapınca açılmıyo bi türlü anlayamadım [Bu mesaj Ozan tarafından 06 July 2003 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Uyumluluk açısından söylüorum. Win2k'da pharaoh'un autorun ekranında arkaplan resmi çıkmıo. Ama XP'de çıkıo. Yani ufak bir ayrıntı ama genede önemli. Winxp her halükarda oyunlarla win2k'dan daha uyumlu.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj yazdıktan sonra mesaj atıldı sayfasını açmaması uyuz edio beni. [Bu mesaj Catscratch tarafından 07 July 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Indirdigin dosyayi baska bir bilgisayarda denemelisin. Bozuk download yapmis olabilirsin, dos penceresi iconu cikiyor ise eger... xp`de hersey calisir. Sonuc olarak en son cikan isletim sistemi. Xp programini goturup 98 `de calistirsan dogru, ama 98 programini xp de calismaz demek yanlis olur.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar