mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Chiptech vampir olmak ister Area Masterz kerem accını acık unuttu anahtarı ne yapıcam - kafede masanın ustune koyarsın aklıma geldikce yazıcam
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şu yazdıklarınızın linklerini verseniz daha ii olurdu... topiin amacı bu[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
unac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 biri =o= post kasıo demişti yarım saat kendime gelememiştim :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: unaccompanied, 09 Ağustos 2005 20:48 tarihinde demiş ki: biri =o= post kasıo demişti yarım saat kendime gelememiştim :D =o= nun olayı neki :P
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 -Kerem accsini unutmuş- güzeldi baya[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 TURBOFURKAN BONCUSEDAT[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz...
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 biliorum o adamı ahhahaha evet baya komikti Ra[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: unaccompanied, 09 Ağustos 2005 20:48 tarihinde demiş ki: biri =o= post kasıo demişti yarım saat kendime gelememiştim :D harbi bu iyimiş ... yarıldım ... :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 başlık maşlık 2. sayfanın ilk yorum... Hepsi ayrı komedi ahahah[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 frp olmak istiyorum ve kıyamet kopsa topiclerine ölmüşümdür hatırladığım.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 futbol shası kana bulanmş gbisnden bişi vrdı... ilk üe oldgm gn okumstm... baya koparmstı bni yrumlar... ösellkle sprite :)
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 birisi paticik.com a açmıştı Yukarıdaki paticik.com bannerındaki sağdaki obje penise benziyor, değiştirilmeli.[signature][hline]These open doors...
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 daha önce yazdimmi hatirlamiyorum ama biri vardi iste böle dedi acaba helikopterle havada 1 saat dursam dunya dondugu icin ben yer degistirim fln diye. iste havada asili duruyo ya sirizeka arkadas bunu dunya döndugunden biz yer degistiriz sanmıs :D o zaman yurumeyelim hep zıplayalim :D böle bisiler vardi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Birde Chiptech in Manyak vampir yapma olayı vardı görsel sanatlarda. horace'in yaptığından sonra dom'un tepkisi ve horacein bombası patlar ve olaylar gelişir... (2. sayfada bomba) url: http://forum.paticik.com/view.php?id=78819&page=1[signature][hline]These open doors...
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Satilik TIE Fighter orjinal... mutevazi baslangic yapip her sayfa biraz daha epic olan konulara bir ornek
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 AREAMASTERS ya da dedem öldüğünde daha çok gülmüştüm ben diyen cons-sama
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yazık lan akşamları yemek yiyorsun dimi?
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Wispy said: Unutmayalım unutturmayalım. Antipatik bariz kötü bir huntersın bg'de. test ettim onayladım. arenadaki beterliğine de şahitlerim var. kısaca hakkaten unutturmayalım.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ahahaha midye dolmanın çemberi daralttık esprisine hala gülüyorum ahahahahaha
Öne çıkan mesajlar