Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticikte en çok güldükleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu yazdıklarınızın linklerini verseniz daha ii olurdu... topiin amacı bu[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
biri =o= post kasıo demişti yarım saat kendime gelememiştim :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
biliorum o adamı ahhahaha evet baya komikti Ra[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 09 Ağustos 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
biri =o= post kasıo demişti yarım saat kendime gelememiştim :D

harbi bu iyimiş ... yarıldım ... :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
frp olmak istiyorum ve kıyamet kopsa topiclerine ölmüşümdür hatırladığım.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
daha önce yazdimmi hatirlamiyorum ama biri vardi iste böle dedi acaba helikopterle havada 1 saat dursam dunya dondugu icin ben yer degistirim fln diye. iste havada asili duruyo ya sirizeka arkadas bunu dunya döndugunden biz yer degistiriz sanmıs :D o zaman yurumeyelim hep zıplayalim :D böle bisiler vardi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • 4 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...