Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın Gidiyorum!

khalad

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar sonunda tatil işim halloldu ve ailem ile yarın sabah tatile cıkıcam inşllh istedigim gibi bir tatil olur.En azından umut ediyorum ama kalamadıgım içinde bir gözümde arkada diyebilirim.Ben yokken hepinize iyi patiler :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 08 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
ne zaman doncen? ıı elenceler...

Sanırım 1 hafta falan sürer daha fazla sürerse bilgisayarsız naparım acaba inşllh oralarda bi internet kafe vardır adam gibi sıgınırım oraya :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

tatilde internet cafemi? sarsıl ve kendine gel. :)

dip : "tatile çıkıooom" diyenlerden nefret ediom. çünkü ben tatile çıkamıom.
uyuzlar sizi :([signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Sosyal ağlarda paylaş

side mı eheh bende gumuldurdeyım askerı kampta sıkılınılır mı be... olmadı gece dıskosuna gıder ortamlara akarsın....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 08 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
Hocam pardon yavs nasıl oldu bilmiyorum sanırım konu dısında son okuduğum konu kişisele tasındı ondan olmustur sory

Önemli deil :) iyi eglenceler dilegin için teşşekürler.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
_gZm_, 08 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
side mı eheh bende gumuldurdeyım askerı kampta sıkılınılır mı be... olmadı gece dıskosuna gıder ortamlara akarsın....

Bakıcam işte arkadas bulma meselesi biraz kasıo rütbe şeysi yapıyolar ya biraz gerçi babam emekli oldugu için takmıyorum o tipleri :) Düzgün iki arkadas bulursam acayip eglenirim[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

ya asıl sen ez onları sahsen ben ole yapıyom...
ozledım ya cay bahcelerını acık hava sınemasını asker abı dıye bagırmayı dıskoda serdar ortac gulsen dınleyıp cosmayı!
mıdye ve patlak mısır yemeyı
ahh ahh...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_gZm_, 09 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
ya asıl sen ez onları sahsen ben ole yapıyom...
ozledım ya cay bahcelerını acık hava sınemasını asker abı dıye bagırmayı dıskoda serdar ortac gulsen dınleyıp cosmayı!
mıdye ve patlak mısır yemeyı
ahh ahh...

Bende özledim bi senedir yapmıyorum bu sene bi arkadas bulsam orda tamamdır :) Çaktırma bende eziyorum ama ayıp olmasın die demiştim ehahea Bi arkadasın oldumu orası cok zevkli bi yere dönüşüyo ama yanlız biraz sıkılıyorsun ne yalan söliim[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
_gZm_, 08 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
side mı eheh bende gumuldurdeyım askerı kampta sıkılınılır mı be... olmadı gece dıskosuna gıder ortamlara akarsın....

askeri kamp ne yaaaaaaaaaa böööööööööğ disko dediin barmı yoksa disko kavramı farklımı , harbi

barla disko arasındaki fark ne[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

bıldıgın dısko klabır sarkılar calar serdar ortac gulsen user falan kılzra suslerır ortaya cıkıp dans 16 yasından kucukler alınmaz olay bu..[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

of sağol

onu demiorm öwünmek olcakta her hafta sonu bardayım ben istanbulda o Tv de isimlerini duyduuunuz neyse

olay bu değil ben diskoyla barın farkını soruorum diskoda alkol yokmu[signature][hline]Anubis the Sexy
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

ya düşündümde ikiside aynı ak - beyaz gibi . Laila - bar .. feci kopuyorum ben orda , hatta dans etmeyi bilmem orda fena dans ediyorum =P[signature][hline]Anubis the Sexy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...