khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Evet arkadaslar sonunda tatil işim halloldu ve ailem ile yarın sabah tatile cıkıcam inşllh istedigim gibi bir tatil olur.En azından umut ediyorum ama kalamadıgım içinde bir gözümde arkada diyebilirim.Ben yokken hepinize iyi patiler :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 git ! eheh iyi tatiller. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gonlunce eglenmen dilegiyle[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ne zaman doncen? ıı elenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 roger that.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: tashmoo, 08 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki: ne zaman doncen? ıı elenceler... Sanırım 1 hafta falan sürer daha fazla sürerse bilgisayarsız naparım acaba inşllh oralarda bi internet kafe vardır adam gibi sıgınırım oraya :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tatilde internet cafemi? sarsıl ve kendine gel. :) dip : "tatile çıkıooom" diyenlerden nefret ediom. çünkü ben tatile çıkamıom. uyuzlar sizi :([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eglen,Coş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yalan bana tatil. Sana iyi eğlenceler :) Bilgisayara hiç bulaşma derim, hem tatil sonrası oturunca daha bi keyifli oluyor. deniz güneş takıl ne güzel..[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nereye gıdıceksın?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Side-Askeri kampa gidiyorum :) cok sıkılırsam bilgisayara bulasırım ama öle olucagını zannetmiyorum en kötü ihtimal kitap okurum bol bol.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 İyi eglenceler ama kisisel bölümüne acsa idin keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: KaMoNJuK, 08 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki: İyi eglenceler ama kisisel bölümüne acsa idin keske Zaten o bölümdeyiz.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hocam pardon yavs nasıl oldu bilmiyorum sanırım konu dısında son okuduğum konu kişisele tasındı ondan olmustur sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 side mı eheh bende gumuldurdeyım askerı kampta sıkılınılır mı be... olmadı gece dıskosuna gıder ortamlara akarsın....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: KaMoNJuK, 08 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Hocam pardon yavs nasıl oldu bilmiyorum sanırım konu dısında son okuduğum konu kişisele tasındı ondan olmustur sory Önemli deil :) iyi eglenceler dilegin için teşşekürler.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: _gZm_, 08 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki: side mı eheh bende gumuldurdeyım askerı kampta sıkılınılır mı be... olmadı gece dıskosuna gıder ortamlara akarsın.... Bakıcam işte arkadas bulma meselesi biraz kasıo rütbe şeysi yapıyolar ya biraz gerçi babam emekli oldugu için takmıyorum o tipleri :) Düzgün iki arkadas bulursam acayip eglenirim[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya asıl sen ez onları sahsen ben ole yapıyom... ozledım ya cay bahcelerını acık hava sınemasını asker abı dıye bagırmayı dıskoda serdar ortac gulsen dınleyıp cosmayı! mıdye ve patlak mısır yemeyı ahh ahh...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: _gZm_, 09 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki: ya asıl sen ez onları sahsen ben ole yapıyom... ozledım ya cay bahcelerını acık hava sınemasını asker abı dıye bagırmayı dıskoda serdar ortac gulsen dınleyıp cosmayı! mıdye ve patlak mısır yemeyı ahh ahh... Bende özledim bi senedir yapmıyorum bu sene bi arkadas bulsam orda tamamdır :) Çaktırma bende eziyorum ama ayıp olmasın die demiştim ehahea Bi arkadasın oldumu orası cok zevkli bi yere dönüşüyo ama yanlız biraz sıkılıyorsun ne yalan söliim[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yalnız heryerde sıkılıyosun harbıden de bı arkadas yetıyor..[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: _gZm_, 08 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki: side mı eheh bende gumuldurdeyım askerı kampta sıkılınılır mı be... olmadı gece dıskosuna gıder ortamlara akarsın.... askeri kamp ne yaaaaaaaaaa böööööööööğ disko dediin barmı yoksa disko kavramı farklımı , harbi barla disko arasındaki fark ne[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bıldıgın dısko klabır sarkılar calar serdar ortac gulsen user falan kılzra suslerır ortaya cıkıp dans 16 yasından kucukler alınmaz olay bu..[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 of sağol onu demiorm öwünmek olcakta her hafta sonu bardayım ben istanbulda o Tv de isimlerini duyduuunuz neyse olay bu değil ben diskoyla barın farkını soruorum diskoda alkol yokmu[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dıskonun amacı dans etmek ama alkol da var barın amacı ıcmek eheuh oldu mu?:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya düşündümde ikiside aynı ak - beyaz gibi . Laila - bar .. feci kopuyorum ben orda , hatta dans etmeyi bilmem orda fena dans ediyorum =P[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar