CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bu Store denilen yeri bilen varmı 31 k ya shell bot :D Yukarıda ss lerde gördüm altına yorum yazmak istemedim isterseniz burda yorumlayalım photo shopmu ? [spo1=Doktor][/spo][signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bende duydum bunu. GM shop'u falan diyolardı. Başkada bir bilgim yok.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 07 Ağustos 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Heralde Photoshop tur yoksa 31k ya shell bot... Ne Diyim anca lol derim buna :D bide ben ne dikkatsizim nasıl gözümden kaçmış yuh bea derim.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gm shop u olurmu yaw. onlar için bedava niye paralı yapsınlar ki ama ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Çiçek Böcek de Çiçek Böcek Çiçek Böcek de Çiçek Böcek Çiçek Böcek de Çiçek Böcek Çiçek Böcek de Çiçek Böcek Çiçek Böcek de Çiçek Böcek Çiçek Böcek de Çiçek Böcek Çiçek Böcek de Çiçek Böcek [signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 KaKsi kafayı yitirdi sonunda :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bir de bu shop'un handmade olanı lazım yanlız :)[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yok direk sansürlü yazdım :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sansür mansür he anladım ben :P[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 upgrade istiyom.............[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 belki upgrade deildir die ucuz :P[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 photoshop galiba yok deilse çiçek böcek zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bunun + store satan yeride varmimis bari :D cicek böcek cicek böcek onu yapmaya vakit bulamamislar :D[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 photoshop :D[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaşlar bu store maalesef ne photoshop nede fake ben gözümle gördüm bunu bu doğru ancak GM veya ona çok am çok yakın kişiler açabiliyormuş ancak bende nasıl açıldığını bilmiyorum sadece bunun gerçek olduğunu ve gözlerimle gördüğümü söyleyebilirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oMG kesin gizli store dir. :) Dolasın basın "B" ye bulucam :P[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu olay rankingsden mi alıntı?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 3 adet de gizli anvil var moradon da ben 2 sini biliyorum ama açamadım. biri kaptan in yanında biride orc inn ile human inn arasında tam ortada map de açık mavi görülüyor..[signature][hline] Dost dost diye nicelerine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 diğer gizli anvil ise maradonda upgardeli sword axe satan bi amca var onun hemen önünde captaini arkana al ve dümdüz karşıya doğru yürü isaac ve proconsulu geç ilerde nasirayıda geç orda o upgrde ıtem satan b ye bas hemen onun önünde ancak hiçbiri açılmıyor ama kesin bunun bi açılma yolu vardır bunları süs diye koymamıştır amcamlar kesin bi bit yeniği var ama hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 war tabi gm ler oyunda ki gizli yapıları görebilir.. onlara görülüyor yanı bu anviller.[signature][hline] Dost dost diye nicelerine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: homeric, 10 Ağustos 2005 03:14 tarihinde demiş ki: diğer gizli anvil ise maradonda upgardeli sword axe satan bi amca var onun hemen önünde captaini arkana al ve dümdüz karşıya doğru yürü isaac ve proconsulu geç ilerde nasirayıda geç orda o upgrde ıtem satan b ye bas hemen onun önünde ancak hiçbiri açılmıyor ama kesin bunun bi açılma yolu vardır bunları süs diye koymamıştır amcamlar kesin bi bit yeniği var ama hadi hayırlısı :) ya orda b ye basıyorum ama yinede upgrade item satana geliyo nasıl yapıyosunuzda açamıyosunuz bende açamamak istiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaşlar buldum b ye bastım magic anvil yazıyo renold evente doru dönüyo oralara ilerliyom renold event çıkıyo bu seferde acaba nerde bu şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olgac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aga bence diğer konuda +9 shard var dı adam kesin onu bu anvil de bastı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar