Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Geçen gün aklıma geldi şöyle bir şey olsa hangisini seçerdiniz ? tarih öss'den bir gün önceki cumartesi gecesi saat 10.00 civarı. Türkiyeye belki ilk ve son defa gelicek olan bir grup. Yani gittiniz gittiniz yoksa bi daha imkansız gibi birşey. Ps: benim için bg,soad,lp falan. O konsere gidermiydiniz? Gece 2 civarı eve gelmek suretiyle. sabah 9 da sınav var. Ben çok tereddüt ettim gitmek ve gitmemek arasında. Ps2: ben össye girdim kazandım kralım yazanlar tarafımdan bi güzel kınanacaktır. :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 walla ben olsam direk düşünmeden giderdim..sonuçta birini seçmek zorunda diilsin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bilemiyorum konserin etkileri çeşitli olabilir. Yorarsa uykunu getirebilir. Nitekim zaten uykun yoksa o gece 12-1den önce uyumazsın diye tahmin ediyorum. Ama çokda riskli bir şey, uykunu getirmenin de daha güvenli metodları var, yürümek, kitap okumak, biraz egzersiz yapmak gibi vs.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Giderdim konsere . Sonra ver ritalin . Anlayan anladı o kısmı hehe .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 3 saat konser vs 4 yil egitim+kariyer hmmm...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 asla asla gitmem ben bu yıl girdim o gece çok zor uyudum birde geç kalıp endişelenicem offspring bizim eve gelse kovarım =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi git ya bu hayata bi kere gelmişiz dimi sallıyım dersi[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 mantikli olanini gidilmemesi ama ben giderim rammstein gelecek ben gitmeyecegim :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Eğer bidaha gelmiceni hesaplarsam giderim ve saat 2 dön direk uyu 6 saatlik uykuda normal bir insana yeter ve öss 2-3 defada deyebilirsin ama o konseri 2-3 defda gidemeyebilirsin yani biri için tek şansın biri için birkaç şansın var seçim senin elinde :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 evet konser için tek şansın var ama össye ikinci kez gir deseler saçlarımı bir bir yolardım sen iyi misin ya? o çalışma o stress ve herşeyin 3 küsür saatte belirlenmesi riski senin hayatın bu kadar önemsiz mi git yaw =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Benim çok kafamı yordu bu soru. Halada kararsızım. :D[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 senin bir dersanen başlasın madcat bide nisanda öss formların gelsin bacağın kopsa bile 3 saat dikkatinle durcağın gerçeğiyle yüzleş bir nelere kararsızlık etmişim oha diceksin kendine ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 git dersane rehberi ile konuş :D o yardım eder :P[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yarın sınavı , pazarteside kendisi başlıyor. aslında evet haziran ayında işler değişir. bide ailen ne derki? heralde aileden kovulurum :D Ps:Slayer mesela dedik.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... [Bu mesaj Madcat tarafından 10 Ağustos 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yaa bu arada ne grubu ki ilk ve son gelicek hangi grup bu yaa?[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 @Madcat arkadasım hiçbişiyi bosverme herseyi zamanında planlı yada plansız olarak yap ama yeterki yap gezmeni tozmanı da yap adam gibi derste calıs sonucta bu senin hayatın ne istediğine kendin karar vereceksin[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gündüz uyurdum. uykusuz kalmazdım sabaha:)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 @ zep konu ben değilim yahu sizin fikirlerinizi sordum siz olsanız gidermiydiniz falan filan diye. Ayrıca uykusuz kalmazdınız da o saatte yorgun olursunuz sabaha kafa kalmaz bence. :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Öss'ye girerim aslında. İyi bir yer kazandığımdada ailemden beni 1 haftalığına yurtdışında tatile göndermelerini isterim . Bikaç arkadaşımı toplarım en sevdiğim grubun bi dahaki konserini yurtdışında izlerim .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yok bea her turlu kafa kalır bi espresso ya bakar iş kaç kere ole oldugum durumlar oldu[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: aquila, 10 Ağustos 2005 00:35 tarihinde demiş ki: 3 saat konser vs 4 yil egitim+kariyer hmmm... hmmm... yani öss salla konseri ileride ne konserler çıkar :)[signature][hline]Nan Curunir FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bugunlerde fakelerde dehset artıs var güçte bir dengesizlik hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Mix, 10 Ağustos 2005 01:06 tarihinde demiş ki: gündüz uyurdum. uykusuz kalmazdım sabaha:) mantikli valla :D[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Xaenin, 10 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Bikaç arkadaşımı toplarım en sevdiğim grubun bi dahaki konserini yurtdışında izlerim . en iyisi.. ztn benm fazla düşünmeme gerek kalmazdı..ailem direk darlardı ztn gidemezdm össden önceki gün konsere fln.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gitmem için Chuck'ın mezarından kalkması gerekir. :/ kim gelirse gelsin gitmem , gideceğim grubun beyni olan adam da öldü zaten.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bı guzel uyurdum ne guzel...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar