LethE Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 oyunun mekaniğini anlattım.. doğru da anlattım bence.. böyle sözleri hakedecek ne yaptım :( dediğimi yaparsa zaten tribunalda brotherhood ezip geçicek adamı.. (guildde level kasmaca) diğerlerinde de özel bir olay yok.. kalbim kırık @ dreagloth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Teşekkürler LethE söylediklerinin çok yararı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 oyun mmorpg gibi oynama ihtiyacin varsa "karakter kasma" dedigimiz seyler acisindan lethe dogru diyor... kasma bosuna derim ben, "ben neleri kullanirim bir warrior olarak?" diye dusun onlari major/minor skill olarak al, morrowind level sistemi 10 major/minor skill artisinda 1 level mantigiyla ilerler level aldiginda hangi skillleri arttirdiysan onlara bagli olan statleri arttirma sansina sahip olursun ornek: x skill'i strength arttirir 1 level suresince x skill'i 3 kere artmissa level atladiginda strength'i +3 arttirma sansina sahip olursun... Her level 3 farkli stat arttirma hakkina sahipsin, ayrica misc skilller de stat +larina etki eder ama 10 misc skill artisi level almani saglamaz... Gorulebilecegi uzere power leveling icin ortam mevcut, ama ne gerek var diye tekrar sorarim bunun disinda en basta ne varsa yukle sorun olmaz, kesinlikle son patchi yukle hatta arastir official modlar disinda da bir kac mod indir (ki bunun da topici acilmisti bir yerlerde hatirlamiyorum mod isimlerini su an uzun zaman oldu)... tek dikkat etmen gereken yer Tribunal main plot cercevesinden assassinler uykunda seni oldurmeye gelebiliyorlar. Dusuk level karakterler icin cidden zorlular, dolayisiyla guard olan mekanlarda uyumaya yada rest'ten once save gibi onlemlerle fazla basin agrimadan oyuna devam edebilirsin. Bunun disinda Bloodmoon ve Tribunal'in dusuk level karaktere bir zarari yok (sadece expansion mekanlarindan uzak durman yeter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kıyamam lethe sana :D Yanlış anlattım pardon, demek istediğim oyunda en güçlü olmak istiyorsan oyun mekaniği aynen lethe nin dediği gibi tabiki, ama çabuk sıkılırsın sürekli ezerek gibi geliyor bana, güçlü bir rakibini yenmek için strateji uygulamadıktan sonra zevk alamıyorum ben açıkçası ama acro. kasmak için karakteri bir duvara dayayıp "q" tuşuna basıp bilgisayarı açık bırakmadım mı? bıraktım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ama süper de zevkli dimi binalara merdivenlere hoplaya hoplaya büyü yapmak ok atmak :D bide bence benim dediğim oyunu 9 dakkada bitiren adamın yanında sönük kalıyor.. :( ailecek hastasıyız onun :D morrowindım depreşti cd lerim yok :(.. ah be mirage niye hortlatırsın :( .. (yokmu izmirli :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 şimdi morrowind'de invetory nin tamamını yere bırakma gibi bir olay tek tuşla gerçekleştirilemiyor öyle mi? evi taşıyacağım, 3000-4000 kapasiteli armor,weapon falan filan var.. Toplarken gene kolay: sandıktan falan tıklayınca "take all" tuşu çıkıyor da.. "drop all" gibi bir şey niye yok onu anlamadım.. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu arada bloodmoon'u level 25'ten asagisan SAKIN deneme, baya imba oluyor npcler en son kisminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bloodmoon çok rofl bi ada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 inventory sorunuma yanıtı olan biri var mı? şimdi morrowind'de invetory nin tamamını yere bırakma gibi bir olay tek tuşla gerçekleştirilemiyor öyle mi? evi taşıyacağım, 3000-4000 kapasiteli armor,weapon falan filan var.. Toplarken gene kolay: sandıktan falan tıklayınca "take all" tuşu çıkıyor da.. "drop all" gibi bir şey niye yok onu anlamadım.. var mı? böhüe.. ='( FIRK.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Morrowind ilk çıktığı zamanlarda bir yazı okumuştum.Oyunu yapanlar , morrowind içerisinde bir dragon olduğunu, ama bunu görebilmek için çok şanslı bir adamın çok şanslı bir gününde olması gerektiğini ( herhaldeki oyundaki karakterimiz içindir bunlar ) söylemişler.Ben rastlamadım şahsen, yazının da nereden oldugunu bulamıyorum.İçinizden gören duyan dokunan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 öyle bişe olsa şimdiye kadar kodlarla oynatır çıkartırlardı. Ben oynadım baya gördüğüm en manyak şey Umbar Blade ı düşüren samurai vari yaratıktı bi vadide tek basına bekliyordu ( levitate ftw ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hehe yaratık diil o orc amcanın tekiydi. savaşarak ölmeyi istiyodu keserken umbra swordunu alıyodun. vay be unutmamışım :D yengeç vardı bi tane konuşan onu hatırlıyom 10k parası vardı bide satabiliyodun baya bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bu olsa gerek http://www.gamespot.com/pc/rpg/elderscrolls3morrowind/view_image.html?id=aoNb5hsg7hqV5h_u zaten M'aiq aldı khajit bahsediyodu bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 çok önceden görümtüm dragon aynı buna benziyodu sanırım ona benzeterek yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Abi cok canim cekiyor simdi basliom dl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Çok çabuk bayıyor morrowind 2ci 3 cü oynayıstan sonra, planescape tormenttir, baldur's gate tir hatta icewind dale yükle daha ii dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bunu yapabilen modun ismine bilen var mı? ss1 ss2 elder 4'ün morrowind için grafik eklentisimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar