Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Morrowind

Half_Cow

Öne çıkan mesajlar

oyun mmorpg gibi oynama ihtiyacin varsa "karakter kasma" dedigimiz seyler acisindan lethe dogru diyor... kasma bosuna derim ben, "ben neleri kullanirim bir warrior olarak?" diye dusun onlari major/minor skill olarak al, morrowind level sistemi 10 major/minor skill artisinda 1 level mantigiyla ilerler level aldiginda hangi skillleri arttirdiysan onlara bagli olan statleri arttirma sansina sahip olursun ornek: x skill'i strength arttirir 1 level suresince x skill'i 3 kere artmissa level atladiginda strength'i +3 arttirma sansina sahip olursun... Her level 3 farkli stat arttirma hakkina sahipsin, ayrica misc skilller de stat +larina etki eder ama 10 misc skill artisi level almani saglamaz... Gorulebilecegi uzere power leveling icin ortam mevcut, ama ne gerek var diye tekrar sorarim

bunun disinda en basta ne varsa yukle sorun olmaz, kesinlikle son patchi yukle hatta arastir official modlar disinda da bir kac mod indir (ki bunun da topici acilmisti bir yerlerde hatirlamiyorum mod isimlerini su an uzun zaman oldu)... tek dikkat etmen gereken yer Tribunal main plot cercevesinden assassinler uykunda seni oldurmeye gelebiliyorlar. Dusuk level karakterler icin cidden zorlular, dolayisiyla guard olan mekanlarda uyumaya yada rest'ten once save gibi onlemlerle fazla basin agrimadan oyuna devam edebilirsin. Bunun disinda Bloodmoon ve Tribunal'in dusuk level karaktere bir zarari yok (sadece expansion mekanlarindan uzak durman yeter)
Sosyal ağlarda paylaş

kıyamam lethe sana :D
Yanlış anlattım pardon, demek istediğim oyunda en güçlü olmak istiyorsan oyun mekaniği aynen lethe nin dediği gibi tabiki, ama çabuk sıkılırsın sürekli ezerek gibi geliyor bana, güçlü bir rakibini yenmek için strateji uygulamadıktan sonra zevk alamıyorum ben açıkçası ama acro. kasmak için karakteri bir duvara dayayıp "q" tuşuna basıp bilgisayarı açık bırakmadım mı? bıraktım. :D
Sosyal ağlarda paylaş

ama süper de zevkli dimi binalara merdivenlere hoplaya hoplaya büyü yapmak ok atmak :D

bide bence benim dediğim oyunu 9 dakkada bitiren adamın yanında sönük kalıyor.. :( ailecek hastasıyız onun :D

morrowindım depreşti cd lerim yok :(.. ah be mirage niye hortlatırsın :( .. (yokmu izmirli :P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
şimdi morrowind'de invetory nin tamamını yere bırakma gibi bir olay tek tuşla gerçekleştirilemiyor öyle mi?

evi taşıyacağım, 3000-4000 kapasiteli armor,weapon falan filan var.. Toplarken gene kolay: sandıktan falan tıklayınca "take all" tuşu çıkıyor da.. "drop all" gibi bir şey niye yok onu anlamadım..

var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

inventory sorunuma yanıtı olan biri var mı?

şimdi morrowind'de invetory nin tamamını yere bırakma gibi bir olay tek tuşla gerçekleştirilemiyor öyle mi?

evi taşıyacağım, 3000-4000 kapasiteli armor,weapon falan filan var.. Toplarken gene kolay: sandıktan falan tıklayınca "take all" tuşu çıkıyor da.. "drop all" gibi bir şey niye yok onu anlamadım..

var mı?

böhüe.. ='(
FIRK..
Sosyal ağlarda paylaş

Morrowind ilk çıktığı zamanlarda bir yazı okumuştum.Oyunu yapanlar , morrowind içerisinde bir dragon olduğunu, ama bunu görebilmek için çok şanslı bir adamın çok şanslı bir gününde olması gerektiğini ( herhaldeki oyundaki karakterimiz içindir bunlar ) söylemişler.Ben rastlamadım şahsen, yazının da nereden oldugunu bulamıyorum.İçinizden gören duyan dokunan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...