Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bazı arkadaşlar 1.nin devamına bakmayabilecekleri için göz önünde dursun diye topic olarak ta açayım dedim. Ehe bu arada daha öncede dediğim gibi korsanı kınıyoruz:lol: farkoyu da kınıyoruz:lol: (okuzumtruck yani...)[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kara Kedi nezaman gitti ya :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Cok güzel calışma :d[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 paticiği ele gecirme plan 1 de karakedi mefta oldu kafasına bişey düştü[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 amaç bul[signature][hline]önce Allah sonra yallah
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eheh guzelde sanki 1 kadar guzel olmamış[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 E birincisinin büyüleyici atmosferi yok tabii :lol: *!öhöm...*[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahauheuhaeu... helal. ikiside güzel. aklıma bi tom & jerry bölümünü getirio. blueprintler içinde savaşıolardı hani hatırlayanınız varmı?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: jacabo, 08 Ağustos 2005 17:38 tarihinde demiş ki: eheh guzelde sanki 1 kadar guzel olmamış evet biraz kısa olmuş ve karışıklık yok ondan bencede :)[signature][hline]Boo, are you happy now?
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Dev bu sahneleri biraz daha yavaş oynatamaz mısın çoğu yazıyı okuyamadan geçiyo :([signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla üşengeçliğe geldi :lol: ama biraz uraşırsam ki evde kaldı çalışmalar burdan remote olarak yavaşlatabilirim...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehehe hoş[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoş. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 7. sanatın sınırsızlığını kullanamamış.Güzel olmamış bu beğenmedim. Wastie pekmen değil ki.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 @Dev 3. cüyü yavaşlatılmış bekliyoruz :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yapmış adam yine :D Güzel abi beğendim ben. Devam![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 masalsı bir anlatımla bizi yine buyulemis sanatkar - verdana
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hosh ama anlamsız geldi =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ay süper birinciyide şimdi gördüm : D[signature][hline]my silence knows what your silence means...
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hehhe bu da hoş olmuş[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sharky'i merakla bekliyoruz =p[signature][hline];;suitfly
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Nefes kesen baş döndüren bir çalışma..Dev yapacağını yapmış ve sürrealist bir döngüye bizi çevreleyen problemleri kendi imgeleriyle ekrana yansıtmış.....
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Hamatula, 08 Ağustos 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Nefes kesen baş döndüren bir çalışma..Dev yapacağını yapmış ve sürrealist bir döngüye bizi çevreleyen problemleri kendi imgeleriyle ekrana yansıtmış..... hay agzın bal yesin bende tam bunu dicektim ahada dilimin ucundaydı[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hoş ama 1. si kadar güzel değil.İlkinde kopmuştum ama bunda basit bi gülümsemenin ötekine geçemedi.Pacman a bomba yedirmek zaten eskiden bol bol yapılmış bi espri...
Öne çıkan mesajlar