Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sadece zamanında ingilizlerin yanında olmuş olan arapları ve onların sülalelerinden gelenleri sevmem[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arap işte, tersten okuyun ne manaya geldiklerini görün abi.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 way canına bunu hiç fark etmemiştim wahşet bişey dopak araplar :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 "Sosyetik" denen arapların çoğu zaten arabistanda yaşamaz ve kültürleriyle içli dışlı değildir. Biraz konuşursan hepsinin İngiltere veya Amerika'da eğitim aldığını, sakin ve yumuşak başlı insanlar olduklarını göreceksin. Normal Arap halkı ise cahillikten ve din istismarı sonucu aşırı baskıdan felaket bir halde, o gördüklerinle alakaları yok.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 birşeyi çok iyi biliyorum ki o da arap hatunlarının çenesinin asla çekilmeyeceği. söylenmeye başladıkları an benim kalbim sıkışıyor çünkü söylenirken nefes almayı unutup ölecekleri kadar kızarıyorlar. cidden aklıma gelmesi bile hasta etti şimdi ... onun dışında bencede pisler. bu kokarlar üstleri başları pistir anlamında değil. sadece tiksinmeyen ve beni bile kusturan olaylara ne var ki demeleri diyeyim. of olayı anlatamicam midem bulandı. gidiyorum bi daha bakmam heralde bu kısma .. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 evet bi tanesiyle havaalanında alışveriş yapıoduk ve gerçekten havaalanındaki bütün dükkanları birbirine kattı. sanmıyorum bi daha oralardan geçebilceğimi. nefret ettiler benden.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 benim bugüne kadar karşılaştığım araplarda çok iyilerdi fakat kendi anlattıklarında bile beterin beterleri varmış ama geneli çok tatlı insanlar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 mısır da bi arap dansöz gördümki aman allahım izlenimlerim super o yuzden[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: MartinLGore, 09 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki: Arapları hiç sevmiyorum.. İnanılmaz pis bir milet.. Çok pis ne yıkanma var ne bilmem ne.. Pencereden aşağı koca torbayla çöp atan millet.. çok pisler.. arapta çok gördüm, arabistanda çalışmış tanıdığımda var.. +1[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: jacabo, 09 Ağustos 2005 11:25 tarihinde demiş ki: mısır da bi arap dansöz gördümki aman allahım izlenimlerim super o yuzden detaya girer misin?:D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tsunami faciasında muhtaçlara yardım geleneği çok derin olan türk toplumu, özellikle zenginleri başbakanın zorlamalarıyla bile sınıfta kalmıştır. Hem de açe'ye ki orayla bağımız yüzyıllara dayanır, oraya bile yardımda sınıfta kaldık. Yardım konusunda uyduruk (bizim 20'de birimiz olan) avrupa devletleri bile, bizi kat be kat, katladı. Hele hele arap toplumları, o zengin arap toplumları nasıl bir mentaliteye sahip olduklarını tüm evrene haykırdılar. Biz krizlerde paramızın değerini korumaya çalışırken biri şöyle demişti; "olay paranın değeri olsaydı arap ülkeleri en ileri ülke olurdu". Onlar bizim bile onlarca kat altımızda kaldılar. Evrende bildiğim en yoz kültür, arap kültürüdür. Din kisvesi altında bize de bulaşmıştır. Bu yaşıma kadar gördüğüm kadarıyla tüccarlık sapıklık ihanetle özdeştir. Dünyadaki en zengin ve en geri millettirler. Zenginliklerini petrole ve ihanete borçludurlar. Arapların da tüm canlılar gibi iyi yönleri vardır ama insanlarla kıyaslanmalarına karşıyım. Üç beş zenginin zaten olayı başka, onların hangi milletten olduğunun önemi yok ki. Onlar zengin o kadar. not human. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cidde'ye çağırdılar. gidicem bi ara. döndüğümde tüm araplar hakkındaki görüşlerimi de yazarım resimli resimli[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aman yaz çok lazım ya arabını .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Aslında hepimiz biraz arabız[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bi ilk sayfadaki dugunle ilgili benim duyduklarim dogru mu? Dügün sirasinda, kadin ve erkeklerin farkli yerlere oturtulup, erkek kisminda Kuran okunmus, kadin kismina dev ekrandan goruntusu yansitilmis. Ve icki degmesin diye Arabistan'da 10bin yeni bardak ürettirilip, bunlar getirtilmis Ciragan'a.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Bleeding, 09 Ağustos 2005 12:36 tarihinde demiş ki: Aslında hepimiz biraz arabız ben deyilim...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sıcakkanlı olanlarıda var olmuyanlarıda mısıra gittiimde gördüm kaire iğreeeeeeeeençç bir yeri güsel bir yeri iğrençç acaip varoş var . sharm el shake e gittim ben ordaki turistik şehre gittim herkes çok iyi mısırlşılar güler yüzlü falan filan hele türklere acaip iyi davranıyorlar neyse esas yerlilerin şehrine gittim iğreeeeenç piiiiiiiiiiiiis ha gine türklere güler yüzlüler ama böğğğğğğğğ çok pisler ççok[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yavaş yavaş hasan şaş[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 [li][spo1=sozlukten](bkz: *!birgun petrol bugunku kadar degerli olmadiklarinda ne bok yiyeceklerini cok merak ettigim toplum.*)[/spo][/li][signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: jacabo, 09 Ağustos 2005 12:56 tarihinde demiş ki: yavaş yavaş hasan şaş kime diosun[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Türk milletini her anlamda mahvetmiş yozlaştırmış toplumdur araplar.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: jacabo, 09 Ağustos 2005 12:56 tarihinde demiş ki: yavaş yavaş hasan şaş Ben Mısırdayken Hasan Şaş yavaş yavaştı.Hasan Şaş tamam da yavaş yavaş nedir?Bir de tek kelime Türkçe konuşmadan 10larcası toplanıp bunu diyorlardı daral geliyordu bana.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 adamlarda şeriat var ama resimleri vs. son derece modern imajda insanları yansıtıyordu gazetede.. yazık bi de bizi yöneten maymunlara bakın ya...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ha bak şimdi dank etti o hasan şaş yavaş yavaş neydi zauhauh herkes aynı espiriyi yapıo ama ciddiim kime türküz desek mısırda HASAN ŞAŞ YAVAŞ YAVAŞ diyo zhuhauh en sonunda biz yapıoduk abimle o espiriyi türküz dedikten sonra bayık bişidi[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Her milette temiz insanda vardır pis insanda. Taksimde bir yılbaşı kutlamasında bir turistin yaşayabileceği bir deneyimle, çırağanda yapılan bir kutlamada yaşayacağı şeyler elbet farklı olur. Ne tüm araplar pis ne de tüm araplar temiz ama her halkda doğru olan birşey varsa üst seviyedekilerin alta göre daha temiz ve düzenli olmaları gayet doğal ve beklenir. Ama cana yakın olma konusunda bir yorum yapamam. Tabi genelde zengin insanlar, kendi seviyesindeki insanlara nazik ve güler yüzlü davranır içinden gelmese bile, nezaket kuralı olarak. Sanırım o insanların nekadar cana yakın olduğunu ancak sokaktan geçen bir adamla yapacağı uzun bir muhabbet belirler.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar