Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öneri , Şikayet , Bug

Karizmaokan

Öne çıkan mesajlar

vallaha hiç öyle bakmayın yarım saat arama yaptım bulamadım böyle bişi hatta dedim Nebula NBL olarak da arama yapıyım belki öyle çıkar bu konuda bişiler gene çıkmayınca ben kendim açtım sorun şu ;

NBL scp lerini kullanıyorum ve help menüsünde olan Öneri , Şikayet , Bug butonunu tıklayınca " Sistem Şu An Devre Dışıdır " yanıtını alıyorum bunu nasıl aktif edicem !!! bilen varsa söyleyebilir mi !!![signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
Sosyal ağlarda paylaş

Her en ufak sorunda arastirma (arama degil, arastirma, inceleme vs) yapmadan topic acmaktansa, script dosyasi belli olan page sistemi icinde "Sistem Şu An Devre Dışıdır" seklindeki mesaji kullanarak arama yapip basitce editlemeni onermis sanirim arkadas, dogru anladiysam tabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

sen de her mesaj da beni ezmeyi heralde zevk haline getirdin arama yaptım hemde yarım saat bi saat hattaa şu andada yapıyorum iki tane pencere açık ama böyle bir konu bulamıyorum vede senin ufak dediğin benim için belki büyüktür !!!!!![signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
Sosyal ağlarda paylaş

sen daha bi hede.scp nin içini açıp, f3 e basıp, "sistem şuanda" yazıp entera basıp, aa return 1 altındada bu var, ilginç, hadi şu return 1 i kaldırayım da script şurdan çalışsın
demeyi düşünemeyen biri olarak gelip burda baggioya mı laf sölüyosun ?? ilginç tabi[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 09 Ağustos 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
sen daha bi hede.scp nin içini açıp, f3 e basıp, "sistem şuanda" yazıp entera basıp, aa return 1 altındada bu var, ilginç, hadi şu return 1 i kaldırayım da script şurdan çalışsın
demeyi ..
Benim kastettigim tam olarak buydu arastirma derken, "arama degil arastirma, inceleme" diye de yazdim oraya anlayamayabilecegini hesaba katarak ama..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

taz da ne guzel demis, agzimdan almis. Hersey mevcut scriptleri bulmakla calistirmakla editlemekle olmuyor, cozum uretmek, deneme-yanilma yapmak gerekiyor scriptingi duzgun ogrenmek icin.

Mesela o scriptte web browseri calistiran komut var, onu alir foruma veya kendi yazdigin/yazacagin bug bildirim formuna gidecek sekilde ayarlarsin. Oyun icinden olsun istiyorsan yine orada page var, adama normal page attiran ama basina [Bug] gibi birseyler ekleyen bir komut yaratirsin, ya da bir arkadasin dedigi gibi default page sistemini o is icin kullanirsin, yaparsin da yaparsin yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

evet scripting'de olay sadece turetmekten ibaret. tabi ki turetmek icin ilk oncelikle bazi temel bilgileri ogrenmek gerekiyor. bu bilgileride yukarida yazilanlar gibi deneme yanilma yontemi ile yapmak en iyi ogrenme yolu bence, bende bu sekilde gelistirmistim.

kasmadan bu is olmaz kisacasi.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...