Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 biraz önce fırsat buldukça izlerim güzel bi dizi diyodun... bi anda deişiverdin... Bende bunu anlayamadım Bilmem anlayabildinmi...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 çaylaaarrr diyen vatandaş rulz :) galiba o adam trt de bi dizide aynen bunun gibi bi rolü oynuyomuş oyuncuyu değil karakteri transfer etmişler diziye eheh öyle dedi bi arkadaşım..[hline]ICQ:69722601 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Ulaheyn kamera açısı bile aynı MwC ile o televizyon kavgaları falan ( televizyon ve diğer taraf hiç görünmez eheuhe )[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Dünyadaki herşey birinden görülerek yapılmıştır zaten aynı yapılmasa bile düşünce her zaman bi kaç kişiden çıkar onlar gelişir ve yeni düşünceler doğar...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 said: fizban, 17 Ocak 2003 23:44 tarihinde demiş ki: galiba beni anlayamadın. dizi orjinal değil, kopya, ucuz, kalitesiz. gel gör ki kimi zaman güzel vakit geçirtebiliyo, ve ben de izliyorum diziyi. anlaşılabildim mi ? yerli sitcom da biraz olsun kalite arıyorsanız ayrılsak da beraberiz izleyin[hline]Let me in, I'll bury the pain ayrılsakta beraberiz dizisinin senaristi çocuklar duymasın'ında senaristi...Bi insan heryerde aynı kalitededir düşünceleride öyledir...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 said: Boojack, 17 Ocak 2003 23:48 tarihinde demiş ki: Ulaheyn kamera açısı bile aynı MwC ile o televizyon kavgaları falan ( televizyon ve diğer taraf hiç görünmez eheuhe )[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack abi sana diicek bisi bulamıyorum bakın arkadaslar begenmezseniz kötü igrenc dersiniz ama ucuz kopya demek agır kacar kac kisinin emegi var orada size kopya gelebilir aynı sekilde bir cok kisi de öle degil diyor sonucta[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 said: Disappear, 18 Ocak 2003 00:41 tarihinde demiş ki: said: arcane, 17 Ocak 2003 23:41 tarihinde demiş ki: çaylaaarrr diyen vatandaş rulz :) galiba o adam trt de bi dizide aynen bunun gibi bi rolü oynuyomuş oyuncuyu değil karakteri transfer etmişler diziye eheh öyle dedi bi arkadaşım..[hline]ICQ:69722601 evet arkadaşım da aynen böyle demişti :) Trt 1 de ayrilsakta beraberiz o karisiyla kendisi ayni karakter olarak cocuklar duymasindada oynuyor[cayci degil ama ayrilsakta beraberizde][hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] [Bu mesaj Disappear tarafından 18 Ocak 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] [hline]ICQ:69722601 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 hellhound helsl olsun valla, tespitin müthiş. MwC'nin türk aile yapısı zımbırtısına uyarlanmış hali gerçekten. hiç izlemediğim için farkına varamamışım. :) film ve dizi seyretmeye adeta alerjisi olan babam kaçırmıyor, ilginç doğrusu..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 "half-modern turk aile yapisi" cok genel bir kavram ama dizideki bazi noktalarda da gerceklik payi var : //mesela tutuculugunu tam atamamis guya modern bir baba ( kizinin yil sonu partisi gibi seylere gitmesine iyi gozle bakmaz vb. ) //evde moderniteyi aslen temsil eden calisan bir anne ( belkide bir mesaj icin yaratilmis bir karakter olabilir bu , cunku yukaridaki kadar gerceklik payi yok. ) //Turk insaninin "kilibik" diye dalga gectigi ( ve gercekten de var olan ) bir tip ( ozellikle kent yasamlarinda , tabii selamininki cok abarti , ) . . . Zaten zannediyorum ki dizide genel bir turk aile yapisindan ziyade 1.nesilden kentli modern yapisindan bahsediyor. Yoksa koydeki aganin yapisiyla hic bi alakasi oldugunu dusunmuyorum. Kisisel dusuncem ise dizinin bu bahsettigim kentlilesme , batililasma surecinde bir takim gelenek - gorenekler ile bu surecin bazi elemanlarinin karsi karsiya gelmesi sonucunda olusan komik durumlari aktardigi ve bundan bir cok insan tarafindan komik bulundugudur. Dizinin karakteri MwC ye , benzeyebilir ( ornek : "kılıbık" tipinin ordaki bir karaktere benzerligi gibi ) , fikir olarak oraan esinlenilmis hatta bazi yerlerde direk alinti yapilmis olabilir ama bu sozkonusu dizinin ADİ , KALİTESİZ , UYDURUK vb. oldugunu gerektirmez , bunu sizin soylemeniz ise ayip bir defa. Sadece begenmiyorum , MwC yi tercih ederim dersiniz olur biter. **Dizi ile soyleyeceklerim bu kadar.Ancak genel bir tesbitimi aktarmak istiyorum , bazi arkadaslara belki yararli bir elestiri olur : Bazi arkadaslarin bir cok konuda muthis bir onyargiya sahip oldugunu ve ozellikle bu tarz konularda tamamen bu onyargi ile hareket edip objektiviteyi kaybettigini dusunuyorum. 2 tip insan goruyorum bu sekilde , bir kisim bu tarz konularin hepsine muhalefet ve soyle bir onyargiya sahip "Biz adam olmayiz , bizim yaptigimiz hemen hemen her sey uyduruktur , bizden is cikmaz..." vs. Bir kisim da bu onyargiya sahip insanlari tek kalemde " Buyuk seytan ABD hayrani" olarak goruyor. Arkadaslar , lutfen objektivitenizi koruyun , ne bir calisma veya fikiri sadece "Turk"ler yaptigi icin hor gorun , ne de onunuze geleni "ABD hayranligi ile suclamayin. wanderer[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Sırf Pınar ALTUĞ'a hasta olduğum için seyrediom... Yoksa işim olmaz taş fırınıyla , lightıyla...[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Xaero ağzından öpyorum seni... Sana +1000![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 said: HellHound, 17 Ocak 2003 23:16 tarihinde demiş ki: MwC tabiiki basar. Zaten karsilastirmak bile gereksiz kalite olarak. Cucuklar Duymasin dedigim gibi MwC'nin turk aile yapisi denen zimbirtiya uydurulmus ucuz bir kopyasi. O "Made in Turkey" yazisi falan konusuluodu Siyaset Meydani'nda yapimci "tum fikir bize ait, gayet orjinal ve baska ulkelerin sitcomlarindan arak degil" gibi bisi demisti. Şimdi... Dizinin formatı bir Türk ailesinin günlük yaşamlarında başından geçen komik olaylar. "Cucuklar Duymasin dedigim gibi MwC'nin turk aile yapisi denen zimbirtiya uydurulmus ucuz bir kopyasi" Zaten olayları dengelemek için tipik bi aile : Baba-Anne,kız-erkek çocuk ve aile dostlarından oluşur. Bu sadece MwC olan bişey değil çoğu sitcomda olan bi olaydır Senin mantığınla harekete geçersek dünyadaki bütün aile tabanlı sitcom lar MwC'nin herhangi bi ülkenin aile yapısı denen zımbırtıya uydurulmuş ucuz bi kopyası olur Unbreakable a da tamamen olmamak şartıyla katılıyorum amerikan hayranısın demek yanlış anlaşılıp ağır kaçabilir Hellhound senin konuşma,düşünce tarzından çıkardığım kadarıyla türk yapımlarına önyargılı bakan birisin,amerikan yapımlarınada önyargılı bakıyosun ama pozitif olarak. Ayrıca türk aile yapısı denen ZIMBIRTI ile bi sorunun war sanırım[hline] Lord British Sucks [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 18 Ocak 2003 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Bence de fena değil gibi, bir kaç kez izledim, televizyonla aram yok pek ama bildiğim Türk yapımı dizilerin en başarılılarından. Açıkçası bu mesajı atıyorum çünkü şimdi konuyu taşıyacağım, sırf "konuyu taşıyorum" olmasın mesajın içeriği diye de gördüğünüz gibi çaba harcamış bulunuyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Ya Pınar Altugda biraz şişman gibin :D[hline]Acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimizde.... n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Burda artık eleştiri yapılmıyo diosunuz ama. Beğenen arkadaşlar "yaw çok güsel dizi" demiş.İyi hoş da. Beğenmeyen arkadaşlar neler yazmış.Dikkatli bi daha okuyun.Eleştiri bu kadar yıkıcı olmaz.Şurası böle olsaydı,şurası kötü olmuş deseniz neyse de.Ben de ilk başlarda serederdim ama sonra sıkıldım çünkü haberlerde bile onlar war.Çok gösterip eskittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 said: -Mandrake-, 18 Ocak 2003 17:31 tarihinde demiş ki: Hellhound senin konuşma,düşünce tarzından çıkardığım kadarıyla türk yapımlarına önyargılı bakan birisin,amerikan yapımlarınada önyargılı bakıyosun ama pozitif olarak. Ayrıca türk aile yapısı denen ZIMBIRTI ile bi sorunun war sanırım said: HellHound, 17 Ocak 2003 23:39 tarihinde demiş ki: "Turk Aile Yapisi" kime gore, neye gore yaratilmis bir kawramdir? Bu kadar cok milletin bir araya geldigi, bu kadar kulturun birlestigi, sosyal/kulturel alt yapinin birak sehirden sehire semtten semte degistigi bi ulkede sen hangi aile yapisindan bahsediosun? Neye gore karar weiosun bunun kriterlerine bi anlatirsan sewinirim? Turk aile yapisi denen seyin neden sacmalik oldugunu gordugun gibi burda yazmisim... Turk yapimlarina bi gicigim yok, kaliteli yapsinlar yeterki. Kaliteli diziyi (Ornek: MwC) takdir ederim, bunun amerikan yapimi olmasiyla degil kaliteli bir dizi olmasiyla alakasi wardir. (Turk olarak bugune kadar gayet hosuma giden zamaninda zewkle izledigim "Sicak Saatler" "Super Baba" gibi yapimlarda war mesela merak ediosan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Madem Türk yapımlarına gıcığın yok ozaman eleştirilerinde biraz seviyeli olmanı tavsiye ederim...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Ne kadar farklı kültür,sosyal altyapı birleşirse birleşsin Türkiyenin genelinde her nekadar kabul etmek istemesen de her zaman kemikleşmiş bir "Türk Aile Yapısı" vardır. Ayrıca kaliteli kavramı bir madde için kullanılırsa bazı standartlar göz önüne alınıp nesnel bi yorum yapılabilir ama televizyon yapımlarından bahsederken kaliteli kavramı kişiden kişiye değişir.Ben de mesela MwC ı 1-2 kere izledim we pek sarmadı beni[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 said: Diablo, 18 Ocak 2003 21:35 tarihinde demiş ki: Ya Pınar Altugda biraz şişman gibin :D[hline]Acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimizde.... n0th1ng Bence 4/4'lük... Tam balık etinde kadınlar derler ya işte o pınar altuğ... Ne çokkkk zayıf ne çok şişman... Tam ideal...[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Bu konu hakkında başka yorum yapmak isteyen varmı??[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 yeter be kardeşim valla yeter milletin başka işi mi yokta 2 seneden beri çocuklar duymasın insanlarım başka dizilere başka konulara yönelmeleri lazım!!!Zaten hep aynı kadın kocası ile kavga ediyor-çocuklar:gıcık-ismail:sapık-çaycı:çaylarrrrrr-gönül:allahın gönderdiği en gıcık kişi(dizideki rolü) BİR TEK SELAMİYİ BEĞENİYORUM. ŞİMDİLERİ SOKAKTA ÇOCUKLAR: 1.ÇoCUK:Laytsın sen olum 2.ÇoCUK:BEN TAŞ FIRINIM SEN KEPEKLİSİN (BU DİALOG AŞIRI GICIĞIMA GİTMEYE BAŞLADI...DİZİ BAYDI) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 eğitim dizisi oldu çıktı başımıza güzeldi ama artık gittikçe kötüye gidiyo bence çünkü artık yazıcak bişi kalmadı aynı geyik devam ediyo geyik oldu dizi yani[hline] Isto i dur i chuiyl --------------------------------------------- Cs Clan: Clan Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Hepinize yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkürler... Burada ki tartışmalarınız sadece burada kalsın...Tartışmalar dostluklarınızı etkilemesin... Mutlulukla Kalın... Sevgilerimle... Unbreakable...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Sonunda beklenen oldu ve dizi ünlü olmanın verdiği kibir ile özelliğini kaybetti. Dünkü bölüm herşeyi anlatıyor. Yazık oldu. Ekmek teknesine birşey olmaz inşallah.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 her dizinin sonu böledir bi anda parlayan diziler hep bole oluyor ikinci bahar cok güzel oldu adamlar bitirdi işte tadıda damağımızda kaldı aptalca diziyi uzatma mücadelesi dizinin kalitesini inanılmaz düşürüyor[hline] Isto i dur i chuiyl --------------------------------------------- Cs Clan: Clan Revolution --------------------------------------------- Join my Army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar