Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @clementine Çok klişe bi laf o, her duyduğumda öö gelir :D o yüzden öyle dedim :)[signature][hline][/b] Lonely, 10 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki: istediğiniz yemek olsun. ayıp ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Murtaza, 10 Ağustos 2005 05:05 tarihinde demiş ki: @clementine Çok klişe bi laf o, her duyduğumda öö gelir :D o yüzden öyle dedim :) yalnız burda bişey dikkatimi çekti mousela tutup smileyi işaretleyince üzülüyo. buda enteresan bi hadiseymiş. bu arada olay bitti herhalde iş platonik fazlada üstüne gitmeyelim 2 tarafın. önünüzdeki maçlara bakın en iisi , 1 puanla döndünüz bu sefer.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Murtaza, 10 Ağustos 2005 05:05 tarihinde demiş ki: @clementine Çok klişe bi laf o, her duyduğumda öö gelir :D o yüzden öyle dedim :) haklısın aslında da şuan aklıma daha iyisi gelmiyo :( ama üzülmesin yaa.. söyliyin ona..:/[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 üzülme lonely[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 neyse arkadaşlar...kaçıyorum bende ztn bi 3 gün sonra giremiycem bidaha :( herkese iyi sabahlar... Daha klişe ama inandığım her şeyin hayırlısı olsun diyim ve veda ediyim...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hayırdır? intihar edicekmiş gibi bi eyvallah çektin ?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oda senin gibi gönüllü olmu$ glb, hasmez.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Lonely, 10 Ağustos 2005 04:44 tarihinde demiş ki: herkese güzel düşünceleri için çok teşekkürler ama galiba olmayacak duaya zorla amin demeye çalışıyorum...:(:(:((iyi sabahlar herkese) olm gidiyo zaten muhahua 1 sene Kansasa Netten mi Opüp koklican muhauha! Clementine iyidir.Severim kendisini... Amerikaya gitsin hele bi gelsin ondan sonra Bence dene :) Hem aynı ülke olmak daha iyi çünkü, gaza geldiğinde atlayıp otobüse gidebilirsin. ;) Mesela biz iskenderuna gittiydik ;) Gaza geldik arkadaşı görcez diye gittik herifi daha netten 1 aylığına falan tanıyorduk heue.. Clementine in tek kötü şeyi Böyle her ortama azda olsa :P ayak uydurabilmesi. Deli oluyorum ehue.. :hrr: :hrr: CLeMeNtiNe U suck[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: ucanadam, 09 Ağustos 2005 05:26 tarihinde demiş ki: bu sitede birinin seni engelleyip engellemediğini anlamanın bir yolu var... başka bir tavsiye; yeni aldığın maille onu msn e ekleme sdece maille yanlış anlaşılmayı düzelt mail i de okur sanırım... tamamen ingilizce ya vok karısık :S[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Onun yerine gir Seçenekler oradan Gizlilik. Orda seni görebilenler ve göremeyenler war. Mesela diyelim [email protected] war ona sağ tıkla eğer sil yazısı silik çıkıosa seni silmemiş. Eğer sil yazısı silik diil yani basılabiliosa adam seni silmiştir.[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bu olay nasıl sonuçlandı çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 haha kimbilüüü evlendiler diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 harika. hey gidi be uçak masraflarını karşılcam falan demişim de tutamadım sözümü, keşke düğünde altın falan taksaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sen onları geç benim uçak masraflarımı karşıla bi istanbulu göriyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 mortis bende platoniğim uçak parası plss 8saat otobüste izmir yolculuğu çekmek istemiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mortis. Uzak platoniklerin finansal kavuşturucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hocam işin zor yapabiliceğin en güzel şey bi duble rakı koy aç müziğini efkar dağıt içini dök. Ramazan'da yapılır mı demeyin aşık adam sevaba bile girer bi nevi ibadet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi allaanı seversen şu nikle böyle ciddi mesajlar atma sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar