Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olmaktan nefret ediyorum..

Lonely

Öne çıkan mesajlar

said:
Murtaza, 10 Ağustos 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
@clementine

Çok klişe bi laf o, her duyduğumda öö gelir :D
o yüzden öyle dedim :)

yalnız burda bişey dikkatimi çekti mousela tutup smileyi işaretleyince üzülüyo. buda enteresan bi hadiseymiş.

bu arada olay bitti herhalde iş platonik fazlada üstüne gitmeyelim 2 tarafın. önünüzdeki maçlara bakın en iisi , 1 puanla döndünüz bu sefer.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 10 Ağustos 2005 04:44 tarihinde demiş ki:
herkese güzel düşünceleri için çok teşekkürler ama galiba olmayacak duaya zorla amin demeye çalışıyorum...:(:(:((iyi sabahlar herkese)

olm gidiyo zaten muhahua 1 sene Kansasa Netten mi Opüp koklican muhauha!

Clementine iyidir.Severim kendisini... Amerikaya gitsin hele bi gelsin ondan sonra Bence dene :) Hem aynı ülke olmak daha iyi çünkü, gaza geldiğinde atlayıp otobüse gidebilirsin. ;) Mesela biz iskenderuna gittiydik ;) Gaza geldik arkadaşı görcez diye gittik herifi daha netten 1 aylığına falan tanıyorduk heue..

Clementine in tek kötü şeyi Böyle her ortama azda olsa :P ayak uydurabilmesi. Deli oluyorum ehue.. :hrr: :hrr:

CLeMeNtiNe U suck[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucanadam, 09 Ağustos 2005 05:26 tarihinde demiş ki:
bu sitede birinin seni engelleyip engellemediğini anlamanın bir yolu var...
başka bir tavsiye; yeni aldığın maille onu msn e ekleme sdece maille yanlış anlaşılmayı düzelt mail i de okur sanırım...

tamamen ingilizce ya vok karısık :S[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

Onun yerine gir Seçenekler oradan Gizlilik. Orda seni görebilenler ve göremeyenler war. Mesela diyelim [email protected] war ona sağ tıkla eğer sil yazısı silik çıkıosa seni silmemiş. Eğer sil yazısı silik diil yani basılabiliosa adam seni silmiştir.[signature][hline]Liv Tyler
[WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...