Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya arkadaşlar NPC ler hiç durmuyo stone etmiyorum bakıyorum açıyo dükkanın kapısını basıp gidiyo nasıl durdurucam stone edincede satış yapamıyo vendora uzaksınız diyo nasıl yapıcam all stop diyorum biri bi şey aldığında iki dakika sonra harekete geçiyor gene nasıl durdurucam bu NPC leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sen axis kullanmıosun galıba[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Scripts konusunda yardim alabilirsiniz yada yayınlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadasim axis kullanmayi ögrenirsen o sorunlarin kalkacaginda %100 garanti veriorum orada kac dakikada bir cikacagi kac adim atacagi kac tane cikacagi fln her sey var[signature][hline]Ultima Online Hakkinda Tartisabilieceginiz Bir Yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 .xhomedist 1 1 yazdıgım yer adım atma sayısı kac adım atmasını istiorsan o kadar rakam gir tabi bunu her vendorayapman lazım spawnworld scp sini bul bence sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tamam arkadaşlar sağolun hallettim.[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim..... [Bu mesaj Baggio tarafından 09 Ağustos 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 veya dexini sıfırlayabilirsin :) en etkili yöntemdir.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkadas axisi cozmus[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Scripts konusunda yardim alabilirsiniz yada yayınlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: thelegbra, 09 Ağustos 2005 20:21 tarihinde demiş ki: veya dexini sıfırlayabilirsin :) en etkili yöntemdir. niye benimde aklıma o geldi ilginç :P[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İlginc ama Axis varken kım ugrasır:P[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Scripts konusunda yardim alabilirsiniz yada yayınlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dex 0 lama anlık durumlarda hızlı etki sağlıyo -LAN GİDİYO LAN VENDOR -tuttum tuttum sakin[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: thelegbra, 09 Ağustos 2005 20:21 tarihinde demiş ki: veya dexini sıfırlayabilirsin :) en etkili yöntemdir. oyuncularda veren update stats (exception) hatasını vermez mi?[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hayır vermez, olmaz problem.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 .dur :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: thelegbra, 09 Ağustos 2005 20:21 tarihinde demiş ki: veya dexini sıfırlayabilirsin :) en etkili yöntemdir. bende cok kullanirim onu :)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar