Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiralık çadır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi çadıra kapanmaya gitmiyorsunda sonuçta erkek arkadaşlarımla gitmem gidersem ortam olması lazım.
2 tane hödük gibi dolaşmayı sevmem.Millet takılıcak sevgilisiyle ben odun gibi ortada dolaşıcam =)
En azından sevgilimle ve erkek arkadaşlarımla giderim benim kastım bu.
Sonuçta kimse oraya sevişmeye gitmiyor.Ha giden varmıdır bilmem illaki vardır.Tikky tipler oluyordu =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Bir kere bu festivallere tek gidilmez..

İkincisi kalabalık gidiyoranız sorun yok (tabii herkes çift sen sapsan yine olmaz) ama 2 kişiysen yanındakinin kız olması her zaman iyidir. olmalı hatta..

ulen uyuyon her çadırdan sevişme sesleri geliyor.. can mı dayanır ona :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Mesaj tarihi:
Martin anla beni abi pek bi yanlızım ühühühü ideallerimi görüşlerimi fikirlerimi bi tek sen anlıosun

beraber gidelim mi festivale ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
oynaması şart mı ? ben başka türlü düşünmüştüm.

neyse patlattık topici

eee devam

şey...

Kiralık çadır? evet evet festivalin olduğu yerde kiralıyabiliyoruz ama biraz kazık.
En iyisi sirkeciden kiralamak[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Bi anım aklıma geldi..
h2000'de yaklaşık 3 sene önce olandı sanırım belkide 4.. 4 galiba.. herneyse..

İlk akşamında gece konserler bitti geyik bitti kız arkadaşla çadıra bi döndük çadırın içinde 2 tane gay..
Birader naapıyosunuz falan dedim, sevişiyolarmış meğersem, battaniyeyi falan katladık koyduk kenara iğrendik.. battaniyesiz yattık..

son gün de çadırı çaldılar.. ben gaylerden şüpheleniyorum ama bilmiyorum tabii.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
  • Yeni Oluştur...