bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Abi çadıra kapanmaya gitmiyorsunda sonuçta erkek arkadaşlarımla gitmem gidersem ortam olması lazım. 2 tane hödük gibi dolaşmayı sevmem.Millet takılıcak sevgilisiyle ben odun gibi ortada dolaşıcam =) En azından sevgilimle ve erkek arkadaşlarımla giderim benim kastım bu. Sonuçta kimse oraya sevişmeye gitmiyor.Ha giden varmıdır bilmem illaki vardır.Tikky tipler oluyordu =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir kere bu festivallere tek gidilmez.. İkincisi kalabalık gidiyoranız sorun yok (tabii herkes çift sen sapsan yine olmaz) ama 2 kişiysen yanındakinin kız olması her zaman iyidir. olmalı hatta.. ulen uyuyon her çadırdan sevişme sesleri geliyor.. can mı dayanır ona :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Martin anla beni abi pek bi yanlızım ühühühü ideallerimi görüşlerimi fikirlerimi bi tek sen anlıosun beraber gidelim mi festivale ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kim kız rolünü oynayacak ? :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oynaması şart mı ? ben başka türlü düşünmüştüm. neyse patlattık topici eee devam şey... Kiralık çadır? evet evet festivalin olduğu yerde kiralıyabiliyoruz ama biraz kazık. En iyisi sirkeciden kiralamak[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 :) Ben o tarihlerde büyük ihtimal tatilde olacağım gidemiyorum ben :( 2 kişilik davetiye var bi de.. gerçi ben gitmessem, şanslı talihli belli..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bi anım aklıma geldi.. h2000'de yaklaşık 3 sene önce olandı sanırım belkide 4.. 4 galiba.. herneyse.. İlk akşamında gece konserler bitti geyik bitti kız arkadaşla çadıra bi döndük çadırın içinde 2 tane gay.. Birader naapıyosunuz falan dedim, sevişiyolarmış meğersem, battaniyeyi falan katladık koyduk kenara iğrendik.. battaniyesiz yattık.. son gün de çadırı çaldılar.. ben gaylerden şüpheleniyorum ama bilmiyorum tabii.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: bLackcha0s, 10 Ağustos 2005 03:46 tarihinde demiş ki: kız bulamadım gidecek :( o yüzden gitmiyorum. Sen ve senin gibileri sevmiyorum. Müzik festivali bu, orgy değil arkadaşım.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Serdar bu sene zaten para kazanamayacak ki organizasyonlar, herkes davetli gidiyor, diğer kalanlar stand açmaya gidiyor, standda çalıştıracaklarını davetli alıyorlar. EKMEK KAPIMIZI TIKAMAYIN[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar