Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiralık çadır

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Abi çadıra kapanmaya gitmiyorsunda sonuçta erkek arkadaşlarımla gitmem gidersem ortam olması lazım.
2 tane hödük gibi dolaşmayı sevmem.Millet takılıcak sevgilisiyle ben odun gibi ortada dolaşıcam =)
En azından sevgilimle ve erkek arkadaşlarımla giderim benim kastım bu.
Sonuçta kimse oraya sevişmeye gitmiyor.Ha giden varmıdır bilmem illaki vardır.Tikky tipler oluyordu =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere bu festivallere tek gidilmez..

İkincisi kalabalık gidiyoranız sorun yok (tabii herkes çift sen sapsan yine olmaz) ama 2 kişiysen yanındakinin kız olması her zaman iyidir. olmalı hatta..

ulen uyuyon her çadırdan sevişme sesleri geliyor.. can mı dayanır ona :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

Martin anla beni abi pek bi yanlızım ühühühü ideallerimi görüşlerimi fikirlerimi bi tek sen anlıosun

beraber gidelim mi festivale ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

oynaması şart mı ? ben başka türlü düşünmüştüm.

neyse patlattık topici

eee devam

şey...

Kiralık çadır? evet evet festivalin olduğu yerde kiralıyabiliyoruz ama biraz kazık.
En iyisi sirkeciden kiralamak[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Bi anım aklıma geldi..
h2000'de yaklaşık 3 sene önce olandı sanırım belkide 4.. 4 galiba.. herneyse..

İlk akşamında gece konserler bitti geyik bitti kız arkadaşla çadıra bi döndük çadırın içinde 2 tane gay..
Birader naapıyosunuz falan dedim, sevişiyolarmış meğersem, battaniyeyi falan katladık koyduk kenara iğrendik.. battaniyesiz yattık..

son gün de çadırı çaldılar.. ben gaylerden şüpheleniyorum ama bilmiyorum tabii.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...