dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bu topık yazın acıldı ama etkısınden cıkamadım bı daha bakaım dedim gercekten ama www.allposters.com da super resımler gırmenız tawsıe olur
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 OOoo en sevdiğim topiclerden biri hortlamıs...zamanında yazmamısım bende yorum kasayım bari... -Dragonu en iyi cizen,daha dogrusu bana en guzel ve ınandırıcı ve yuce ve delıkanlı gozuken dragonu Lockwood ciziyor...Adamın ötesi yok su an!...Bana kalsa adamın cebıne her ay 100000 dolar koyup ölunceye kadar Dragon cızdırtırım.. -En sevdigim resimde su serpent versus gold dragon cizimidir...dehset bisey her duyguyu ıcerıyor.. -Tiamat olamaz o arkadas cunku tiamatın 5 kafası var...her bırı ayrı chromatic dragonun rengınde... -Tmm,itiraf ediyorum!!..bi dragonla ilişkim oldu...çok sevdik birbirimizi.. -Bir arkadaş fr deki toplam ejderha cesıdını yazabılırmı acaba... Ben en son Song ve Deep dragonları duyup bırakmıstım orda..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 lockwood olayı bitirmiş zaten.elmore felanh hikaye . FR uzmanı olaraktan renk ejderler ve metal ejderler dışında song ,shado,w radiant, dracolich (aslında bu templeate) deep brown, two headed felan var yazarım bi ara[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
eradicator Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Sparkcaster, 06 Aralık 2004 20:22 tarihinde demiş ki: lockwood olayı bitirmiş zaten.elmore felanh hikaye . FR uzmanı olaraktan renk ejderler ve metal ejderler dışında song ,shado,w radiant, dracolich (aslında bu templeate) deep brown, two headed felan var yazarım bi ara +1 kesinlikle lockwood sitesine girip bakın diger resimlerinide görün derim beli ince gögüsü geniş üç gen vucud göbeksiz ejderha çizdiği için ve ejderhanın karizmasını süper yansıttıgı için Lockwood olayi gerçekten bitirmiş... zaten core rule book taki resimleri de 3rd edition cogu lockwood a ait.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 vay bu resimler baya gzlmıs yaws cok beyndim...:)[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük |
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yahu bende bi suru yeni resim var ama üşeniom upload et patiye koy hede hodo ye.Kısa bı yolu yohmu[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 eheh bende catır catır acıo :):)[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük |
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 vay anasını tam atlıcaktım aha böle bişiy vardı lan diye...fekat farkettim ki ben bile mesaj atmışım bu konuya...afferim uplayana..elinden öpcem :-P[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bunların bir çoğu bendede vardı ama gitti :( ama gene söyliyeyim güzel desem az mükemmek desem yetmiyo gerisini siz düşünün bu resimler için teşşekü ederim[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Lockwood abimizin yeni dragon cizimleri var görmeyen gözlere şenlik buyrun..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 resimler açılmıyor hehe overdose oldu hala lockwood rulz diyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 black dragonlar güzel çıkmış[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dracolich nedir ya?Nasıl oluşurlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 genel olarak anlatacak olursak vadesi dolan evil ejderhaların departure dediğimiz olayı atlatma hedesidir.ejderha genelde piskopattır bu işi yapmak için yada cult of the dragon müritleri ejderhaları dracolich yapar.ejder bir miktar hazine harcar phylactery dediğimiz sağ kalmasını sağlayan ziynet için.tam detayları anlatamıyorum draconomicon elimin altında değil.ejderha undead olur tabi haliylen.ek immunity ler alır paralayz dı hedeydi hödöydü gelir.son durumundan memnun olmayan(genelde cult of the dragon tarafından dracolich yapılmış) ejderlerde görülmüştür[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bazı resimler ölüm kapısı serisi kitaplarının kapaklarında gördüğüm dragon çiziminin aynısı.Hatta bi ara ben bile karakalem yapmaya kalktım bayada başarılı olmuştu
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Sparkcaster, 02 Ağustos 2005 11:05 tarihinde demiş ki: genel olarak anlatacak olursak vadesi dolan evil ejderhaların departure dediğimiz olayı atlatma hedesidir.ejderha genelde piskopattır bu işi yapmak için yada cult of the dragon müritleri ejderhaları dracolich yapar.ejder bir miktar hazine harcar phylactery dediğimiz sağ kalmasını sağlayan ziynet için.tam detayları anlatamıyorum draconomicon elimin altında değil.ejderha undead olur tabi haliylen.ek immunity ler alır paralayz dı hedeydi hödöydü gelir.son durumundan memnun olmayan(genelde cult of the dragon tarafından dracolich yapılmış) ejderlerde görülmüştür bone dragon desek?? drgolich saçma gibi geliyo kulağa
Öne çıkan mesajlar