GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Demo Hakkında Ayrıntılı Bilgi ve Download için Tıkla. Ascaron, bir süre önce piyasaya çıkan başarılı RPG'si Sacred için ücretsiz bir ek paket yayınladı. 2 yeni ırk, yeni görevler, 15 yeni silah ve 5 yeni düşman içermektedir. ve yeni çıkan patch'in ardından tekrardan bir patch'daha :) Tıkla Ve İndir. Bu yamanın kurulumu Open.net ve Closed.net serverlerinde multiplayer oynamak isteyen SACRED +PLUS+(retail) oyuncuları için gereklidir. Sacred Sevdalılarının Hoşuna gidecektir :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hmm hani succubus felan olacaktı.. tıklama bug'ları filan kalktıysa aslında oynamak istiyordum, bir bakayım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 "Sacred Expansion Bug.." diyelim biz buna. Gerci umariz oyle olmaz.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 patchi indirip yukledim.. Tıkladıgımda kucuk bir pencere icinde checking current CD-Rom diyip duruyor oylece sonra da disc verification error gibi bisi veriyor. Patch'e ek olarak ne yapmam gerek acaba ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yok mu bu konuda bvilgisi olan acaba ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eğer crackli bir oyunsa patchledikten sonra o versiyona ait crack i isteyebilir.Eğer böyleyse yasak :P[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet aynen dedigin gibi (: .. o zamn sorumu geri alıyorum .. Hala caresizim ama olsun :p[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar