Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şunu bi çözelim yardım edin de

2pac

Öne çıkan mesajlar

Ya bu oyunlar 2 tane(ydi ben en son bıraktığımda) biri crimson room, diğeri viridian room, crimson'dan çıktığında viridian'a giriyor baş kahraman. Etraftaki ipuçlarından ve alet edevattan faydalanarak odalardan çıkmaya çalışıyorsun. Ama çok zor, bi rehber olmadan kafayı yersin. İnternette oyunları isimleri ile arat, muhtemelen forumlarda tartışılmıştır, bi rehber bulman muhtemel, sıkıştığın yerde bi göz at.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Zor ne demek, ben bi ara çıldırma noktasına gelmiştim. Tek başına saatler sürer o odayı çözmek. En sonunda nette bi yerde biri çözümünü yazmış odanın da öyle rahatlamıştım.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

konu dışı ne alaka ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...