amon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 annem sağ olsun tuzruhu, çamaşır suyu ne war ne yoksa cif de dahil olmak üzere, banyou dezenfekte etmiş...sonra ben girdim duş aldım...tam şampuanlanırken daha elimde şampuan şişesiyle, gözlerim yanmaya burnum acımaya nefesim daralmaya başladı...allaaam neler oluyo demeye kalmadan gözlerim karardı...ama temizlik sevdama boyun eğip kapadım gözümü full gaz duşa devam..ve hala gırtlağım acıyo...ölcem mi acaba![signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bişi olmaz ama geçmesse bi hastaneye git kontrol ettir gozlerıne çamaşır suyu geldıyse bol suyla yıka dedigim gibi geçmesse hastaneye git hemen...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ya Ölmessin Ama Bi Acili Ara Yada Nöbetçi Eczaneye Git..Sağlık Geyiğe Gelmes...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben hala geyik yapıom ama geçio sanki...bndan sonra hijyene haaaaayır! pis yaşıyolım...( bunları ben mi söylüorum yaa...)[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 olm sorun hijyende diil senin ısrarında..cidden ama bak geçmezse git bi hastaneye..şakası olmuyo bu işlerin..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 doktora görün !! HEMEN!![signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tuzruhu iltihap yapar gözlerde git bi doktora en iyi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bence internetten prof. doktor danışma telleri var... beleş hemde... bi ara gerçek doktora sor...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Buharla beraber akciğerlerine işleme ihtimali varmı bilmiyorum ama sen yinede bi telefondan sor gel derlerse de ihmal etme . Akciğerlerin iltihaplanır .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar