Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internette yardımlaşma

gcat

Öne çıkan mesajlar

Çok enteresan bu internette herkes birine yardım etçem diye can atıyo. Güzel bişi tabi ama enteresan. Interneti bildim bileli böyle. Gerçek hayatta işler değişiyo.

edit: kusura bakmayın yaw yanlış açmış bulundum. Internette olmalı bu konu sanıyom.

[Bu mesaj gcat tarafından 10 Ağustos 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İnternette yardım etmek daha az çaba gerektiriyor genelde çünkü internetteki yardımlar bilgi paylaşımı şeklinde oluyorki sadece bir kaç kelime yazıyorsun.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek hayatta bu kadar çok kişiyi aynı ortama sokup bi çok konu hakkında aynı anda tartışma yapıp konuları oda oda toparlamak zor . Burdaki gibi mesela gerçek hayatta 50 tane insanı bi odaya koy bu odada x konusu tartışılacak de . Yan odada aliveli adlı arkadaşın y konuda yardıma ihtiyacı var konuşmak isteyen oraya gitsin diyebilirsen aynı yardımlaşmayı sağlayabilirsin ''belki'' . Orda yürümek zorunda kalabilirsin , üşenirim ben tıklamak daha kolay .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bilgi yardımında bulunmak daha kolay internette tanımadığın kişilere. Üstelik yüzünü bile görmüyolar. Hemen sıvışıp kaçabilirsin. Ama gerçek hayatta sana yapışabilir her kimse. Rahatsız olursun belki. Anca çok özverili olcanki istekli yardım edesin.[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good
Sosyal ağlarda paylaş

bence gerçek hayatta, boyle netteki gibi az çok kafa dengi arkdaşlarla karşılaşamamaktan oluyor olabilir. yada şansızlığına o kişinin karşısına surekli aksi kişiler çıktığındanda olabilir.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçek hayatta bir çok büyük bir olay olmadıkça kimse kimseye sokulmuyo çünkü ne yardıma muhtaç olan kendisinin yardıma muhtaç olduğunu belli etmek istiyor nede yardım edebilecek olan karışmak istemiyor karışmamasının nedeni o adamın tipi olabilir kıyafetleri olabilir zaten asla o kişinin işi bizim o gün dışarı çıkmamızın nedenin yanında mutlaka sönük kalır
bu arada çok uykuluyum bunu yazarken çok dağınık yazdım galiba kusura bakmayın.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...