moriteri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: somebody, 17 Haziran 2005 17:40 tarihinde demiş ki: mesela çin filmleri var bi sürü iğrenç. Jet li den bahsediyorsan aman derim... bir magic stance çakarım görürsün...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 jet li ye lafım yok tamam . :) (tırstım) nightsorrow : : ))))))))))))))))))))))))))[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben bi de bi film izlemiştim (türk) adam sakatlanıyodu doktorlar bi mucize bile olamaz yürümesi için diyodu ama adam çabaladı 2 günde koşabilir duruma geldi :D[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yaşayan ole die bi film vardi . adam zombi oluyodu ama araba filan suruyodu sonra efkarlanip sıgara yakiyodu . sonra gidip kaset dolsuruyodu adam gazete yazarida onsan kaset dolsuruyo yane hayatini anltiyo sonra yazi filan yaziyo ba yani us ana kadar izledigin gelmiş gecmiş en igrenc zombi film i[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bana yaratıcı gibi geldi eheh. Western filmleriyle dalga geçen bi film vardı, warner bros yapımı olması lazım, Cnbc-e'de izlemiştim. Dandirik western filmlerin bütün klişerini toplamış falan dalga geçiyordu, sonu da çok hoştu eheh.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: elvyn, 17 Haziran 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Edik, Sonuç olarak: Genel bir yargıya varmayalım, onlarda da güzel filmler olabilir. Genellemem ama önyargılı bakarım öyle filmlere. Can sıkıntısına izleyeyim diyorsun, acaip sıkıcı geliyor. Sanat sanat için olmalıdır mı nedir artık felsefeleri bilemiyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 open water son of the mask[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: trgdy, 17 Haziran 2005 17:08 tarihinde demiş ki: küp serisi izlemedim ama çok seveni var benim bildigim[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi de büyük iskender çok kötüydü bence.Iyy demiştim acaip sıkılmıştım yani..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 madagaskar[signature][hline]Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz ZB: Şimdi sayın cevizkabuğu... HC: Cevizoğlu efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Diger topicte pek öyle demiyorlar ama.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: sir, 17 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki: hellboy baya kötüydü ya..bi de bugün batman begins'e gittim çok üzüldüm, çok kötüydü. Hellboy bence iyiydi, olumlu tepkiler falan da aldı. Tabii kişisel fikirdir elleyemem.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 İskender,King Arthur çok sıkıcıydı,o kadar da reklam yaptılar beklentiye girmiştim[signature][hline]Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 badi (türk e.t si :P )[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Truwan, 17 Haziran 2005 16:12 tarihinde demiş ki: World of tomorrow bence de iyi diil de en kötü filmlere koymak biraz gaddarlik gibi (bence) day after tomorrow'la karistiriyosun galiba.. Ben sky captain'dan bahsediyorum hani uçan robotlar falan, izlerken insanın uykusunu getirip baydıran film.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 King Arthur[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 King Arthur Gothika Jesus Christ Superstar(müzikal hali muhteşem bişey olmasına rağmen,filmi gerçekten rezalet çekilmiş) Signs The Village[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Pearl Harbor listenin baya üst sıralarında kendine yer bulur. Gigli'yi izleyemedim henüz Dünyayı Kurtaran Adam diyecem de o film espri anlayışımı yeniden yönlendirdiği için koymuyorum kara listeye. vardır daha kötü film aklıma gelmiyo Freddy vs. Jason olabilir :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 the day after tomorrow[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gora beklentilerimizi boşa çıkarması açısından kötü bi filmdi.bunda medyanın payı büyük.(özellikle atv.anahaberde fragmanı 1000 kere yayınladılar)ama bu filme bile katıla katıla gülmüştüm.Cem rulz[signature][hline]Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz ZB: Şimdi sayın cevizkabuğu... HC: Cevizoğlu efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 The Curse Cabine Fever(Filmin sonunda resmen sizle dalga geçio filme geldiniz parayı verdiniz...buda size kaapak olsun tarzı) 2 genç kız Freddy vs Jason(Rezalet ötesi aptalca film bitmiyo paso birbirlerini doğradılar ya) yada varda aklıma gelmio...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 "samurai fiction" diye bir film vardı. bitirmek için o derece kastığım başka film olmadı yane... berbat ötesi (sırf "samurai" diye kastım yani) [signature][hline]Shomenuchi Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 18 Haziran 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 vizontele tuuba..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kesinlikle catwoman, halle berry de sharon stone da yazık etmiş hem kendine hem bizlere[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya bi film vardı cheepers&cripers mı ne ya berbat ötesi..[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar