Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kotu filmler

moriteri

Öne çıkan mesajlar

yaşayan ole die bi film vardi . adam zombi oluyodu ama araba filan suruyodu sonra efkarlanip sıgara yakiyodu . sonra gidip kaset dolsuruyodu adam gazete yazarida onsan kaset dolsuruyo yane hayatini anltiyo sonra yazi filan yaziyo ba yani us ana kadar izledigin gelmiş gecmiş en igrenc zombi film i[signature][hline]pejo
Sosyal ağlarda paylaş

Bana yaratıcı gibi geldi eheh.

Western filmleriyle dalga geçen bi film vardı, warner bros yapımı olması lazım, Cnbc-e'de izlemiştim. Dandirik western filmlerin bütün klişerini toplamış falan dalga geçiyordu, sonu da çok hoştu eheh.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti

Beleş Upload: www.megaupload.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 17 Haziran 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
Edik, Sonuç olarak: Genel bir yargıya varmayalım, onlarda da güzel filmler olabilir.

Genellemem ama önyargılı bakarım öyle filmlere.
Can sıkıntısına izleyeyim diyorsun, acaip sıkıcı geliyor.
Sanat sanat için olmalıdır mı nedir artık felsefeleri bilemiyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de büyük iskender çok kötüydü bence.Iyy demiştim acaip sıkılmıştım yani..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 17 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
hellboy baya kötüydü ya..bi de bugün batman begins'e gittim çok üzüldüm, çok kötüydü.

Hellboy bence iyiydi, olumlu tepkiler falan da aldı. Tabii kişisel fikirdir elleyemem.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti

Beleş Upload: www.megaupload.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 17 Haziran 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
World of tomorrow bence de iyi diil de en kötü filmlere koymak biraz gaddarlik gibi (bence)

day after tomorrow'la karistiriyosun galiba.. Ben sky captain'dan bahsediyorum hani uçan robotlar falan, izlerken insanın uykusunu getirip baydıran film.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Pearl Harbor listenin baya üst sıralarında kendine yer bulur.
Gigli'yi izleyemedim henüz

Dünyayı Kurtaran Adam diyecem de o film espri anlayışımı yeniden yönlendirdiği için koymuyorum kara listeye.
vardır daha kötü film aklıma gelmiyo Freddy vs. Jason olabilir :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

gora beklentilerimizi boşa çıkarması açısından kötü bi filmdi.bunda medyanın payı büyük.(özellikle atv.anahaberde fragmanı 1000 kere yayınladılar)ama bu filme bile katıla katıla gülmüştüm.Cem rulz[signature][hline]Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz
ZB: Şimdi sayın cevizkabuğu...
HC: Cevizoğlu efendim.
Sosyal ağlarda paylaş

The Curse
Cabine Fever
(Filmin sonunda resmen sizle dalga geçio filme geldiniz parayı verdiniz...buda size kaapak olsun tarzı)
2 genç kız
Freddy vs Jason
(Rezalet ötesi aptalca film bitmiyo paso birbirlerini doğradılar ya)
yada varda aklıma gelmio...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...