moriteri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ulan yuzbin kere en harika filmleri yazin konusu acilmistir. Bu seferde en rezillerini yazin bakalim. kesin izlemeyin bunlari falan dediklerinizi :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Valla ben Copland sie bi filme gitmistim Sylvester oynuyordu en sevmedigim filmlerdendir.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dünyayı kurtaran adama kötü demeğe dilim varmıyor fakat öyle :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yetenekli bay ripley mi ne öle bi film vardı :) Bidee exorcist filmi...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Postacı diye bi film vardı o benim hiç hoşuma gitmemişti.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 binlerce var ya hangisini yazsam catwoman ı basa yazarım ama son senelerdekı en kotu fılm[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Lotr serisi mesela basli basina bir rezalet filmler silsilesi... *! Depar atarak kaçar!*[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 benimde son zaman izledigim en kotu film catwomendi.ne kadar kotu olursa olsun izlerim bi filmi ,sabrederim ,ama catwomenda dayanamadim kapadim dvdyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 turkish star wars[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 (2000 sonrasi filmlerden..) grudge, the ghost lake, catwomen, alexander, doctor sleep, Sky captain and the world of tomorrow.. benim izlediğim ve 10 üzerinden 1 verdiğim filmler. sıralama yapmadim hepsi iğrenç 2 tanesini yarıda kestim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 World of tomorrow bence de iyi diil de en kötü filmlere koymak biraz gaddarlik gibi (bence)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Horrible, 17 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki: Yetenekli bay ripley mi ne öle bi film vardı :) oha yani bu filme en kötü demek çok saçma olur.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cuneyt arkın filmleri ve banu alkan filmleri[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Rus ve Balkan sinemasının eseri olan bütün filmleri bu sınıfa sokabiliriz düşüncesindeyim.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 küp serisi[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 King Arthur bayağı bir kötüydü. Zaten pek film izlemem bir de buna gittim sinemada izlemek için para verdim.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Werewolf, 17 Haziran 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Rus ve Balkan sinemasının eseri olan bütün filmleri bu sınıfa sokabiliriz düşüncesindeyim. Şimdi bütün filmleri demek yanlış olur. Türk sineması da öyle iyi filmler yapan bir sektör değil, ama iyi filmler yok mu? Çok iyi filmler var. Eşkıya ilk aklıma gelen. Şimdi balkanlardaki biri çıkıpta bu konu hakkında "Türk sinemasının eseri olan bütün filmleri bu kategoriye sokabiliriz sanırsam" dese, yanlış olur. Edik, Sonuç olarak: Genel bir yargıya varmayalım, onlarda da güzel filmler olabilir. [signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com [Bu mesaj elvyn tarafından 17 Haziran 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 genel olarak bazı istisnaları hariç (lost in translation gibi) hollywood sineması. en azından yapılan film sayısı, bütçe ve iyi film sayısı oranlanırsa en kötü filmlerin hollywooddan çıktığını düşünüyorum.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 A Knight's Tale vardı... berbat ötesiydi bence.. ıyyy :/[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Tarkan Camokaya Karşı :D[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: NightSorrow, 17 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki: Tarkan Camokaya Karşı :D o Karaoğlan deil miydi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok yaw tarkan dı 74 yılında mı ne çekilmiş hatta...[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o kadar çok var ki. tarkan ile kurdu filmleri korkunç ötesi. iğrenç psikolojik filmler var. çok fazla. ben kötü bir filmi asla sonuna kadar seyretmem hemen bırakırım. mesela çin filmleri var bi sürü iğrenç. eski amerikan siyah beyaz filmler var garip garip.. kovboy filmlerinde bi sürü iğrenç filmler var.o norman tiplemesinin bi sürü garip iğrenç filmleri var, amerikalılar nasıl gülüyorlarmış hayret.var da var. kötü filmler iyi filmlerden çok çok daha fazla..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bazı filmlerde de şöyle muhabbetler geçer Fikri yi gördün mü?? Hayır ,hiçbir FİKRİM yok (hahahhah)[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar