Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kotu filmler

moriteri

Öne çıkan mesajlar

Yetenekli bay ripley mi ne öle bi film vardı :)
Bidee exorcist filmi...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

(2000 sonrasi filmlerden..) grudge, the ghost lake, catwomen, alexander, doctor sleep, Sky captain and the world of tomorrow.. benim izlediğim ve 10 üzerinden 1 verdiğim filmler. sıralama yapmadim hepsi iğrenç 2 tanesini yarıda kestim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 17 Haziran 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Rus ve Balkan sinemasının eseri olan bütün filmleri bu sınıfa sokabiliriz düşüncesindeyim.

Şimdi bütün filmleri demek yanlış olur. Türk sineması da öyle iyi filmler yapan bir sektör değil, ama iyi filmler yok mu? Çok iyi filmler var. Eşkıya ilk aklıma gelen. Şimdi balkanlardaki biri çıkıpta bu konu hakkında "Türk sinemasının eseri olan bütün filmleri bu kategoriye sokabiliriz sanırsam" dese, yanlış olur.

Edik, Sonuç olarak: Genel bir yargıya varmayalım, onlarda da güzel filmler olabilir.
[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti

Beleş Upload: www.megaupload.com

[Bu mesaj elvyn tarafından 17 Haziran 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak bazı istisnaları hariç (lost in translation gibi) hollywood sineması. en azından yapılan film sayısı, bütçe ve iyi film sayısı oranlanırsa en kötü filmlerin hollywooddan çıktığını düşünüyorum.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar çok var ki. tarkan ile kurdu filmleri korkunç ötesi.
iğrenç psikolojik filmler var. çok fazla. ben kötü bir filmi asla sonuna kadar seyretmem hemen bırakırım.
mesela çin filmleri var bi sürü iğrenç.
eski amerikan siyah beyaz filmler var garip garip..
kovboy filmlerinde bi sürü iğrenç filmler var.o norman tiplemesinin bi sürü garip iğrenç filmleri var, amerikalılar nasıl gülüyorlarmış hayret.var da var. kötü filmler iyi filmlerden çok çok daha fazla..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...