Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP için Fire Mage

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Yazılardan okudugum kadarıyla herkesın mage talent hakkında farklı bir gorusu var. Kimisi pvp de fire kral diyor, kimisi baska birsey ama bu baslıgı bu tartısma icin değil pvp için iyi bir fire/arcane talentlarının nasıl olması gerektigi konusunda yardımlarınızı alabilmek icin actım. Tecrübeli mage arkadasların yardımlarını bekliyorum simdiden tesekkur ederim.
Düşündüğüm talent :
Fire Mastery
Improved Fireball Rank 5
Impact Rank 5
Ignite Rank 5
Flame Throwing Rank 2
Incinerate Rank 2
Pyroblast Rank 1
Improved Flamestrike Rank 3
Critical Mass Rank 3
Blast Wave Rank 1
Fire Power Rank 5
Combustion Rank 1
Fire Total: 33

Arcane Mastery
Improved Arcane Missiles Rank 5
Arcane Concentration Rank 5
Improved Arcane Explosion Rank 5
Evocation Rank 1
Improved Counterspell Rank 2
Arcane Total: 18[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır
Sosyal ağlarda paylaş

bunun tartışmalı bir tarafı yok bence. yani artık belli arcane/fire vb. kombinasyonlar. bu forumda da konuşuldu sanırım uber mage başlığı altındaydı. ama us forumlarında var http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-mage&t=23&p=1&tmp=1#post23
(aşşalara doru 3. mesajda talent buildlar var)

ama arcane/fire buildi bu, 1v1 için. zaten o linkde yazıyor.

Arcane Talents (31 points)
# Improved Arcane Missiles - 5/5 points
# Arcane Focus - 4/5 points
# Arcane Concentration - 5/5 points
# Evocation - 1/1 point
# Improved Arcane Explosion - 5/5 points
# Improved Counterspell - 2/2 points
# Arcane Mind - 4/4 points
# Presence of Mind - 1/1 point
# Arcane Instability - 3/3 points
# Arcane Power - 1/1 point

Fire Talents (20 points)
# Improved Fireball - 5/5 points
# Impact - 5/5 points
# Ignite - 5/5 points
# Flame Throwing - 2/2 points
# Pyroblast - 1/1 point
# Incinerate - 2/2 points[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

valla oturupta lvl 54 ken pvp yapıcaksan ol bakalım afacan dennis =) . ben sana yalvarmicam frostta kal diye.benim frost talent ım shatter olmasına rağmen gayette güzel.2 gün sonra duelde kafana novada frostbolt + coc sayesinde 2k dmg i yedinmi hangisi über anlarsın =) .hem frostta kaderinle oynayan bi ice barrier ın veya ice block un var yaaa =) .öle combustionla olmaz bu işler havaa.polyde combustion pyro attıktan sonra ice block açan mage in kafasında immune yazınca yani 2k dmg i havaya atınca yüzündeki ifadeyi görürüm =)) . ben sana derimki frost ftw[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 09 Ağustos 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

frost mage i yenemezsin bu kadar basit.en azından kafasını kullanıyosa.mesela ben :-P com pyro gelirken ice block açar diyorum bak.daha demin msn den dedin ignite additional dmg iyle ve critiyle 2.5k vurur dedin.vurur ama ice block a vuramıyo işte.2.5k dmg i havaya savuruyo sora bide güzellik diyo.gider pom pyro alırsın instant olduundan ne zmn gelceni bilmediinden adam ice block açmaz,dediğim daha kârlı.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 09 Ağustos 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Presence of Mind a.k.a POM . combustiona göre çok daha kullanışlıdır. Senin combustion adamdaki bir Corporal Insignia ile yalan olur.

Hatta ben olsam sen tam atarken saniyelerini sayar son 2 saniye kala trinket+ice block yaparım böylece senin o reflexle atacağın fireblast da pyro ile birlikte boşa gider.

Yani geleceğim nokta şudur ki, iyi pvpcilerin hicbiri combustion almaz. Alman gereken maximum nokta Fire Power 5/5 dir.
Sosyal ağlarda paylaş

haydaa, pvp de arcane power lı işte o yukardaki buildli bir mage dier magelerle eşit şartlar altında pvp yaparsa yener... yani gidip de fire resist li ve +crit/dmg itemle donanmış frost mage in karşısında yeni yetme lvl60 arcane/fire lı mage in tabi şansı olmaz. Frost nerde işlev görür biliyorum ama öle çok fazla da bilmiyorum ancak, dungeonlarda bu buildli bir mage frost kadar işlev görmez ayrıca benim gibi spirit kasmıyorsa direk rezildir dungeonlarda ama bg konusunda bişi diyemicem. o konuda frostlar daha iyi olabilir, ama emin değilim.

bu arada combustion falan bence hikaye. çünkü artık herkes kurdu oldu işin, kimse uzun süreli büyülere öle meydan vermiyor. fire ball veya poly gibi büyüleri bile atcak kadar yerinde durmak bazen ölüme sebebiyet oluyor. ya bari poly atayım die buz çakıyorum elemen onu da dispelmi ediyor trinketle mi çıkıyor çıkıyor gene :) valla mage in işi zor, valla pom felan olcak ki anca atcan pyroyu yoksa kimse attırmaz o pyroyu valla, comla. bg'de küçük ihtimal işe yarayabilir com ama anca böle kalabalık bir savaş yakalıyacan da com u açıp 6 saniye pyro yapcan, onun yerine pom ile savaşın ortasında veya tek gördüğün adama daha kolay dalabilrsin hatta bayrağı taşıyan adama polyyi yedirebilirsen pomu açıp işte arcan powerlı falan combonu yapıp indirebilirsin ama comla bunnar olmaz. comu ben lvl kasarken xp grindingde kullanıyordum çünkü hedefler nasılsa hareketsiz, nasılsa açılışı pyro ile yapcam instant olsun olmasın nolcak bari %100 crit olsunda can yiyim :) bu arada sıkıntıdan baya da yazdım :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 09 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
haydaa, pvp de arcane power lı işte o yukardaki buildli bir mage dier magelerle eşit şartlar altında pvp yaparsa yener... yani gidip de fire resist li ve +crit/dmg itemle donanmış frost mage in karşısında yeni yetme lvl60 arcane/fire lı mage in tabi şansı olmaz. Frost nerde işlev görür biliyorum ama öle çok fazla da bilmiyorum ancak, dungeonlarda bu buildli bir mage frost kadar işlev görmez ayrıca benim gibi spirit kasmıyorsa direk rezildir dungeonlarda ama bg konusunda bişi diyemicem. o konuda frostlar daha iyi olabilir, ama emin değilim.

bu arada combustion falan bence hikaye. çünkü artık herkes kurdu oldu işin, kimse uzun süreli büyülere öle meydan vermiyor. fire ball veya poly gibi büyüleri bile atcak kadar yerinde durmak bazen ölüme sebebiyet oluyor. ya bari poly atayım die buz çakıyorum elemen onu da dispelmi ediyor trinketle mi çıkıyor çıkıyor gene :) valla mage in işi zor, valla pom felan olcak ki anca atcan pyroyu yoksa kimse attırmaz o pyroyu valla, comla. bg'de küçük ihtimal işe yarayabilir com ama anca böle kalabalık bir savaş yakalıyacan da com u açıp 6 saniye pyro yapcan, onun yerine pom ile savaşın ortasında veya tek gördüğün adama daha kolay dalabilrsin hatta bayrağı taşıyan adama polyyi yedirebilirsen pomu açıp işte arcan powerlı falan combonu yapıp indirebilirsin ama comla bunnar olmaz. comu ben lvl kasarken xp grindingde kullanıyordum çünkü hedefler nasılsa hareketsiz, nasılsa açılışı pyro ile yapcam instant olsun olmasın nolcak bari %100 crit olsunda can yiyim :) bu arada sıkıntıdan baya da yazdım :)

bg de com u açıp 6 sn pyro atılmaz.araya dalıp blastwave atılır.ölmediysende üstüne 1-2 arcane explo :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyuna 2 ay ara vermıstım, bu 2 ayda fire mage cok nerf yemıs. Benim begenmedim frost mage en iyisiymis :) Neyse kendim gordum denedım artık bı 25 g bayılıp tekrar frost olcaz. Onada nerf gelırse gnome rogue accam :)[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır

[Bu mesaj soldier1905 tarafından 09 Ağustos 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reumer, 09 Ağustos 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
fire nerf falan yemedi :)

sadece frost un ne olduğu daha iyi anlaşıldı ve MC den dolayı herkes fire gear çekti o yuzden :)

nasıl yemedi?ubrs deki moba bile fire resist koydular,molten ı düşünemiyorum o koca immune yazılarını.o zaman gider moltenda frostbolt atıverirsin kimse çakmaz sen nesin[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

moltendaki mob demiyorum onlar immune zati.ubrs deki moblara falan hep fire resist geldi.bu nerflemek değilmi?adamlar çaktırmadan nerflio :-P . frost resist niye yok hiçbi mobda.ben bi azuregosta görüm immune frosta boss olarak.frost immune bi instance mob u tanımıyorum.tanımakta istemem allah korusun :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 09 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...