Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necromancy Book

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben nebula scp lerini kullanıyorum bugün karıştırıyodum ve necro.scp isimli bi dosya gördüm necro book yaratıyosun ve sanırım büyülerde yapılıyo ama şöyle bi sorunum var iki kere tıkladığımda spazm geçirmeye başlar diyo nbl scriptlerini kullanan veya bilen biri varsa bana yardımcı olması mümkünmü?

Ha bide şimdi aklıma geldi server açıkken oyunda türkçe karakter kullanamıyorum bunun için ne yapmalıyım bi scp filanm ıindirmeliyim ?

[Bu mesaj Sorucu tarafından 18 June 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 18 June 2003 18:14 tarihinde demiş ki:
on=@dclick kismini okuyacak kadar bir arastirma yapmak icin nebula scriptlerini bilen biri olmaya gerek yok.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

Evet haklısın nbl scriptelini kullanamyanlardada var zaten o scp nin aynısı öyle değilmi?Etrafa laf sokucağına yardım etsen daha hoş olmazmı sen burda insanlara yardım etmek için varsın yanılıyorumuyum?
Mesaj tarihi:
Genelde on=@dclick icindeki if !( == 2) kismini bile okumadan soru soranlara yardim etmeyi sevmem ben, simdi gene etmis oldum o ayri.. Oradaki tag herneyse, hatirlamiyorum suan, src.tag.hebele 1 diyeceksin.

Yardim etmek istedigim icin buradayim ben, maas falan aliyor degilim, kimse kalkip hesap soramaz yani. Yeni formattan cikmis halimle bir yandan programlari kurup bir yandan buraya da bakayim diyorum, hazircinin birine tam cevap vermeyince ben kotu oluyorum gene, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Mesaj tarihi:
bütün scp yi okudum ama bu işten fazla çakmadığım için anlamadım örenmeye çalışıyorum ama senin gibiler malesef bu zevkimi kırıyor..Madem böyle adamlara yardım etmeyi sevmiyorsun ozaman hiçbişey yazmasaydın buraya bakan senden başka adamlarda var onlar yazardı senin yazmanı isteyen kimki?
Yinede sorumun cevabını aldım saol
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 18 June 2003 18:21 tarihinde demiş ki:
Genelde on=@dclick icindeki if !( == 2) kismini bile okumadan soru soranlara yardim etmeyi sevmem ben, simdi gene etmis oldum o ayri.. Oradaki tag herneyse, hatirlamiyorum suan, src.tag.hebele 1 diyeceksin.

Yardim etmek istedigim icin buradayim ben, maas falan aliyor degilim, kimse kalkip hesap soramaz yani. Yeni formattan cikmis halimle bir yandan programlari kurup bir yandan buraya da bakayim diyorum, hazircinin birine tam cevap vermeyince ben kotu oluyorum gene, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)

Sanırım burada bana bir dokundurma var? Ben anlatmak istediğimi anlatamamışım. Nede olsa bukadar yaş farkı ile sanırım anlaşılmaması gayet doğal. Ancak görülen o ki kesinlikle iğneleyicilikten vaz geçilmeyecek. Bu da soracağımız şeylere dikkat edeceğiz anlamına mı geliyor. Ancak unutmayın derim hiçkimse tecrübeli olmak zorunda değil bişeyler için. Amatör olmak bişeyleri öğrenmeye çalışmak bence daha güzel. Şu yazdıklarında sloganınıza biraz ters düşüyor "Bilgi paylaşılarak Büyür", ortada paylaşılan bişey yoksa bence büyüyende bişey olmaz, biz sorduğuklarımızla, sizde verdiğiniz cevaplarla kalırsınız bu treidler böle devam eder gider.

Yukarda yazmış okudum scp nğn tamamını ama anlamadım. Nekadar açık ve güzel bir söz. Demekki tecrübeli değil. Şuraya yazacağınız iki düzgün kelime ile anlatsanız, kalvye elinize yağışmaz sanırım. Neyse sinirlendiğimi falan düşünmeyin sadece bu tarz yaklaşımlara dayanamıyorum okadar.
Mesaj tarihi:
sorucu o zaman önce gidip scripts bölümündeki tutorialleri okucaksın soru sormadan[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program]
New Features:
- Litrature and poetry features.
Mesaj tarihi:
Baggio'nun tarzı bu sekilde kimsenin yasam stilini ve tarzını degistiremezsiniz ancak onu o sekilde kabul edersiniz eger tarzıyla ilgili sorununuz varsa genel yoneticilerden birine sikayet edersiniz

ama yaptiginiz "aradaki yas farkiyla anlamaman dogal" cumlesi sizi haksız cıkarır. kimseyi yas irk ve cinsey ve inanisindan dolayi kucuk dusurmeye calisamazsiniz.

bu bolume ayni sorunlar surekli geliyor burdaki arkadaslarimiz size yardimci olmak icin calisiyor hicbirsey talep etmeden tek istedikleri forumun arama menusunu kullanarak islerini kolaylastirmaniz
Mesaj tarihi:
Peki asıl bu konuyu yazdığım yerde cevap verilmemesi sence bana karşı yapılmış bir saygısızlık olmuyormu? Yada ben o kişiye sen bu işten anlamıyorsunda konuşuyorsun gibi birşeymi yazmışım. Kişiler eleştirile eleştirile geliştirirler kendilerini.

Artı ben tüm yazdıklarımı bir daha söylüyorum kimsenin kötülüğü için yazmıyorum. Tarz yaşam şekli falan bunlar boş kelimeler. Yaklaşım önemli ben içimden geçeni açıkça yazayımmı belli bir düzeyden sonra küçümseme seziyorum. Ki karşısındaki kişilerin kim olduklarını bile bilmeden yapılan şeyler bunlar. Ama madem amaç yardım etmek ozaman kişileri yönlendirin. Bir iki treid okuyunca bunu anlamak zor değil. Heleki bu konunun başında yazılan "şunu bile araştımayan kişiye yardım etmeyi sevmem ben ama yinede etmiş oluyorum". Nedemektir herkez sen değil, herkez bir yada iki senesini bu konu üzerinde tecrübe kazanarak geçirmemiş.

Kesinlikle bir tartışma yada benzeri bir durum yaratmak değil amaç. Ama siz kullanıcılarınızın eleştirilerini dikkatemi alırsınız yoksa beğenmiyorsan gitmi dersiniz? Ozaman bence bu başlığı yani UO Sphere Server başlığını Oyunlar bölümünden İlgi Alanlarına almayı değil tamamen kaldırmayı düşünün derim.
  • Yeni Oluştur...