turunch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :-D ben de bi tane alim..[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Edit:bu var Derneğimizin operasyonları devam ediyor [spo1=Save A Virgin][/spo] Karşı koalisyon [spo2=Bunlar][/spo] Siz hangi taraftasınız?? :D Zati saçma olan konuyu sulandırdığım için pişman değilim! [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog[Bu mesaj dasaaa tarafından 08 Ağustos 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj dasaaa tarafından 08 Ağustos 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: CIRKINKRAL, 07 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki: kız arkadaşınızla tanışalı çok oldu evlenmeye karar verdiniz ama onun bakire olmadığını öğrendiniz . ne yaparsınız .ne yapılması gerekir Merak ettim başına mı geldi? yoksa Yakınlarının birisine mi?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sen çok soru soruyorsun;););););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Gerkçekten seviyorsan onun ileride yaptıgı hataları sotgulama yeter.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Xaenin, 07 Ağustos 2005 19:14 tarihinde demiş ki: Örümcek kafalıysan bırakırsın. Senden başka birini sevmiş olamaz mı ? Benim düşüncem bu yani önemli olan seninle hayatını birleştiricek olmasıdır diye düşünüyorum ben . Yok hoca asıl örümcek kafalı sensin kusura bakma her sevdiğinin altına yatan asık deil o... benim gözümde seni sevdim hadi yatalım onu sevdim yatalım parcalı beni behcet gibi olaylar mantıksız geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: KaMoNJuK, 08 Ağustos 2005 23:50 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 07 Ağustos 2005 19:14 tarihinde demiş ki: Örümcek kafalıysan bırakırsın. Senden başka birini sevmiş olamaz mı ? Benim düşüncem bu yani önemli olan seninle hayatını birleştiricek olmasıdır diye düşünüyorum ben . Yok hoca asıl örümcek kafalı sensin kusura bakma her sevdiğinin altına yatan asık deil o... benim gözümde seni sevdim hadi yatalım onu sevdim yatalım parcalı beni behcet gibi olaylar mantıksız geliyor bana Abi neden bu kadar dar görüşlüsünüz anlamıyorum,mesela biz erkegiz her istedigimizle ilişkiye girebiliriz ama kızlar istedikleri ile girdikleri için evlenmesinlermi yazık yani..[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: khalad, 08 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki: said: KaMoNJuK, 08 Ağustos 2005 23:50 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 07 Ağustos 2005 19:14 tarihinde demiş ki: Örümcek kafalıysan bırakırsın. Senden başka birini sevmiş olamaz mı ? Benim düşüncem bu yani önemli olan seninle hayatını birleştiricek olmasıdır diye düşünüyorum ben . Yok hoca asıl örümcek kafalı sensin kusura bakma her sevdiğinin altına yatan asık deil o... benim gözümde seni sevdim hadi yatalım onu sevdim yatalım parcalı beni behcet gibi olaylar mantıksız geliyor bana Abi neden bu kadar dar görüşlüsünüz anlamıyorum,mesela biz erkegiz her istedigimizle ilişkiye girebiliriz ama kızlar istedikleri ile girdikleri için evlenmesinlermi yazık yani.. birader nu senin görüşün sen diyorsun ki benim karın onun için canımı feda edeceğim varlık. bir ömür boyu birilikte olacağım kadın gitsin onunla bunula beraber olsun diyorsan o senin görüşün. biz dar kafalı değiliz. biz evlendiğimiz kadına saygı duyarız. öyle ortalık o larına sen saygını göster. ben ilk öyle bir sey varsa diye konuyu açtım sen de cinsel özgürlükten bahsediyorsun . herseyin bireyi var.evlenmeye kadar cinsel özgürlüğün yasak olması çok yerinde bir karar bunu senin got beynin anlamaz. istersen bir düşün evliliğin olmadığını.sanki bizim seyimiz yok mu biz iç geçirmiyormuyuz. ama herseyde bir hayır var. bunu derinlice düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ağzını topla herşeyden önce çirkinkral, hatta daha da güzeli buralardan çek git.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eğer karının bakire olduğunu anlamak istiyorsan şeyini maviye boya hiç böyle bişey görmedim derse bakiredir ; ) amma safsınız siz kız arkadaşlarınızla birlikte olun olun sonra bakire kız isteyin erkek kız oranı kadınlar daha çok olsada dengeli sayılır türkiyede. yeterince açık mıyım ?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 o zaman neymiş? erkekler istesede vermeyecek kız istiyormuşuz.:D bakire bakire bakire :D[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Eee hala bekaret... Yok neyini tartışırsınız onu anlamadım. Bakirelik önemlidir diyen arar bakire alır!! Bkz. Aramaya inanmak Yok baba çok dert değil diyen, sallamaz fazla...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hayatımın bakiresini aman pardon kızını arıyorum. :D udsa[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: ozkolous, 07 Ağustos 2005 19:22 tarihinde demiş ki: sen bu amaç için bakirsen kızın bakire olmasını istemek hakkın ama hayatında sennde bişieler yaşamışsan istememelisin kandi adıma 2. sini seçiyorum ama hani bu doğrudur bunu yapmaluıyım zihniyetiyle diil ben 2. eşitlik ve aşk > sex olduğuna inanıyorum bu dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Khazab, 09 Ağustos 2005 20:25 tarihinde demiş ki: hayatımın bakiresini aman pardon kızını arıyorum. :D udsa *!yukarıdan nurlar iner, içerisinden bir ak sakallı dede süzülür* Yok Santa Claus değil, bildiğin sakallı dede... Allahın emri peygamberin kavliyle aramaya inan o zaman Khazab evladım. Ara google ın aracılığıyla ara!! O zaman bulacaksın o hayatının bakire.. aman pardon kızını...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 09 Ağustos 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: CIRKINKRAL, 07 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki: kız arkadaşınızla tanışalı çok oldu evlenmeye karar verdiniz ama onun bakire olmadığını öğrendiniz . ne yaparsınız .ne yapılması gerekir Evlenene kadar bakire olmadığını öğrenemediysen zaten yetersiz bir insan olduğundan, en yakın köprüden atlamak gerekir.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: dasaaa, 09 Ağustos 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: Khazab, 09 Ağustos 2005 20:25 tarihinde demiş ki: hayatımın bakiresini aman pardon kızını arıyorum. :D udsa *!yukarıdan nurlar iner, içerisinden bir ak sakallı dede süzülür* Yok Santa Claus değil, bildiğin sakallı dede... Allahın emri peygamberin kavliyle aramaya inan o zaman Khazab evladım. Ara google ın aracılığıyla ara!! O zaman bulacaksın o hayatının bakire.. aman pardon kızını... sağol dedem . gel bi ayranımızı iç :D konuksever pati[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kuscam artık bu konudan.. Kim ne isterse onu alsın bitsin gitsin..[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gicik bi konu cidden konu kitlense daha iyi olmazmi?[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar