twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hadi canım hadi anladık =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Arthur_HellsFire, 07 Ağustos 2005 19:14 tarihinde demiş ki: dikerim pardon diktiririm. lmao ![signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şu şekilde diyologlara şahit olmuştum.ben abiler tarafındaydım. yeni çocuk-abi ben x ile cıkıyorum. abiler-kim oldugunu biliyon dimi yeni cocuk-biliyorum tabi.nasıl olcak peki abiler-ilk su cafeye gotur akşama doğru bara gidin.o bize gidelim mi diye sorarsa devam et. yeni cocuk-tamam abiler-cıkarken 20 ytl bırakmayı unutma .rezil eder sonra. yeni cocuk-tamam :D ee bu konusmaları duyduktan sonra güvenim azalıyor tabi kızlara[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya burda anlatılmak istenen bakirlik yada bakirelik değil toplumun buna verdiği yanıt tekrar tekrar soluyorum usanmandan bir insan bir kızla ilişki kurabilir evlilik dısıda olsa zaten bu tur yaklasıma giren insanlar cok iyi anlasmıs ve evliliğe doru gitmektedir.Ama bir erkeğin gununu gun edip sora bakire bir kızla evlenmek istemesi yanlıs.Buna bende katılıyorum.Yanlız bu ilişkiyi evlenene kadar bekletmek neden yobazlık yada geri kafalılık olarak algılanıyo bunu kavrayabilmiş değilim. Oteki turlu hayvanlardan ne farkımız kalır?[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evlenırım cunku cok sevsem dıe cvp verenlere tek cvp verıorum madem sevmıorsun neden cıkıorsunuz?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bende senin gibi düsünüyodum ama o baskasiyla beraber olmus olaamazda biz erkekler olabilirmiyiz o zaman bu kıtolugu yapmicaksin Ben evet kafama takarim ama seviyosan ve asıksam nedne yani bu ancak bizim toplumuzda var eh tabi arabest toplumuz batida öle bisey yok birbirlerinin umurdunda bile degiller biz dedigim gibi dogu kulturuyuz brz kendimiz disinda baskalari icinde üzülen tek toplumlardan biriyiz onlar iicin aci ceken ... Takmaaa Zaten aradigin insani bulsan umrumda olmaz o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: IsAbeLLa, 07 Ağustos 2005 22:35 tarihinde demiş ki: sewdiği insana wermesi doğaldır elbet. Nası yani ? [signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız [Bu mesaj navyamphs tarafından 08 Ağustos 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 İnsanları geçmişleriyle yargılamamak lazım. nasıllarsa öyle kabullenmek gerekiyor. onun yerinde sende olabilirdin. Mesela erkeklik zarı olsa falan çok garip olurdu! safasdf[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oNestepcLosER Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bakire olmadıını ögrensem..benden önce nası başkasıyla yapar lann diye kafayı yerdim.. ama zaten evlenicek kadar sevdigim içn mecburen göz yumardım, untmaya çalşrdm..o zar diil önemli olan ya, sonçta başkasınn bitarafı.. yani neyse bu kadr derine girmyim..hoş degil yani.. kabul ederdim mecbur. böyledr yani kimsenn hoşuna gitmez ama kabul etmek gerekiyo) [Bu mesaj oNestepcLosER tarafından 08 Ağustos 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: INSANKASABI, 08 Ağustos 2005 14:53 tarihinde demiş ki: bakire olması bana yetmez. benden önce hiç sevgilisi olmaması gerekir. bir tane bile sevgilisi olsa kabul etmem. Ozman koş şimdiden bir tane ayırt.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Dimi insan kasabi? Hakli cocuk ya ...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 insan Kasabı m uahauh insan sarrafı gibi olmuş mauscuah sdfıjdagm45 ya o değilde nedir tartıştığınız anlamadım gitti.HA erkeksin Verip veriştircen Kız verip veriştiremicek yokya? Başka?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o zaman senin de bakir olman gerekir @insankasabı[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oNestepcLosER Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 la insan kasabı nası dalga yapıyo varya şu an güle güle izlio bnce tepkileri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o zamanki düşüncesiyle o insanla birlikte olmak doğru gelmiştir geçmişi yargılarken o günkü durumu da göz önüne almak gerekir hepimiz "şimdiki aklım olsaydı...." diye başlayan çok cümleler kurarız bu da aynı şey yapmışsa bir hata seviyorsan affedersin geçmişi değiştirmek elimizde olsa.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu konu yeni nesilde bile örümcek ağlarına sıkışıp kalmış demek, yazık! bugünkü hürriyet gazetesinde bu konuyla ilgili bir yazı dizisi var bi bakın isterseniz bi e aynı gazetede tecavüze uğrayan genç bir kadınla ilgili bir kadının haberi sizden önce el değmemiş istediğiniz kızların bu konuda size yalanlar söylemesi ve hayatınızı bir yalanın üstüne kurmanız daha mı iyi yani? ayrıca çoğu erkek bu onuda bilgili olmalı kesinlikle tecrübeli olmalı ama kız tecrübesiz yani el değmemiş olmalı görüşünde bu da onların acizliğini ortaya koyar çünkü ancak böyle bir konu erkek dünyasında baş sırayı çeker ve tecrübesiz kızın karşısında bilgili olmak onlar için harward mezunuymuş etkisi yaratır kendi küçük beyinlerinde!! bu düşünce de olanlara sesleniyorum o zaman boşanmış veya eşi ölüp de dul kalmış gencecik kadınların yaşama ve yeni bir hayat kurma şansı da ok size göre öyle değil mi?sizin teninizin de bizi göre kirli olması gerekmez mi bu nasıl bir düşüncedir!? avrupalılaşmaktan bahseden arkadaşa itafen;turizmde çalışanlar iyi bilirler avrupalı bayanlara ne gözle bakıldığını, onlar hep''götürülecek maldır!'' kişilik yapıları önemli değil onlar hatta bütün kadınlar maldır sonuçta hele de imzayı basınca tapulu bir mal öyle deil mi? hürriyetteki yazıda hoşuma giden bir yorum vardı:''o zaman erkeklere de zar taktıralım mı?''diye örümcek beyinleri koruma vakfının saygıdeğer üyeleri ne dersiniz size de zar taktıralım mı??[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: IsAbeLLa, 07 Ağustos 2005 22:35 tarihinde demiş ki: hiç bi önemi yok.eğer sen gerçekten bakirsen ve karşındakini de bakire olmasını istiyosan yine eywallah.ilki tatmak istiyorsun ilk olmak kaydıyla...fakat sen o zewki tat sonuna kadar,karşındakinden bakire msn sorusuna karşılık hayır cewabını al bırak kızı eşşekkkk derim ben=)eğer kız da wermş wermş karşısındakinin bakir olmadıını öğrenip bırakırsa yine eşşekkkkkkkk derim=)sewdiği insana wermesi doğaldır elbet.bunu düşünebiloyasan ne ala. valla bi kızdan böle bi cvp şaşırtıcı :D[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benimde dikkatimi çekti çevremde pek öyle konuşan hatun yok aslında biraz daha düşündümde çevremde hatunda yokmuş hemen deepfreeze e stoklama yapmak lazım.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Benim için sorun değil. Hatta bakireyse bazı fikirlerinden şüphelenmeye başlarım... Bakireliğin önemli olmasını da saçma buluyorum.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bence dert edilicek bişi diil önemli olan temelde gerçekten anlaşabiliyo olmak... ayrıca bence belirli bitakım ilişkiler yaşamış kadın ve erkeğin gözü dişarda olmaz diye düşünüyorum daha sağlıklı olur ... :)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 KAFASINA SIKARIM !!! PS: şaka..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kız oğlan kız isterem :D[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Böyle internette dert edilecek birsey diye konusuyorsunuz. Önemsemem, sevmek önemli..felan filan.. Ben görmedim gerçek hayatta bunu dert etmeyen!! Bu yüzden bana pek inandırıcı gelmiyor bu konuşmalar. Bence herkes olmak istediği gibi konusuyor. Size güvenmiyorum demiyorum ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Erkekler kendilerine özel insan arıyorlar. Ama bulunca ve birlikte olunca inanın değerini bilmiyorlar. Yeni tadlar arıyorlar. Bu durumda kız ne yapıyor. Ya onun bu davranışlarını çekiyor ya da terkediyor kendi kabuğuna çekiliyor.. Bunu kaldıranlar da var tabii.. Bilemiyorum.. Bizim toplumumuzun biraz daha yoğurulması gerek..[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ya siz hala orada mısınız? Yok ben buldum çözümü.. Tamam ben değil gavur bulmuş... Bakireleri koruma federasyonu gururla sunar. "Save A Virgin" [spo1=Save A Virgin] [/spo] Konuyu epey bir uzatmışsınız cidden. Yok zati bekaret sizin için dert değilse sorun yok, dertse bakire birisini bulmaya çalışın... Kolay gelsin.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahah harika tişört, erkekler için olanı varsa ben de alcam.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar