Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköydeki balon

jazzyjam

Öne çıkan mesajlar

hehe gördünüz mü bilmiorum. kadıköydeki balonun ipi kopmuş. korku dolu dakikaları da kaydetmiş biri cep kamerasıyla... o balon artık orda durur mu bilmem. bence iidi ama istanbul gibi bi kentte yükseğe çıkıp bakma olayı olması gerekir. manzara için çıkılacak yerler var biliorum ama bu başka bir olay..

henüz binmemiştim ama..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

aslında rüzgarda ulaşım aracı olma potansiyeli yüksek bi icat kendisi... sadece doğru yönden gelen rüzgar gerekio.

- abi beni saray burnuna bırakabilir misin?
- olmaz rüzgar ters istersen göztepeye atiim...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

fatih döneminde sanırım istanbula gösteri yapması için balon sürücüsü (isim bulamadım :D) getirtmişler. adam bir kere yapmış gösteriyi (rüzgarı istanbulun zor tahmin edildiğinden sanırım) uçmuş gtmiş alakasız bi yere düşmüş. ısrar edip bi daha yapmışlar bu sefer adam kaybolmuş :D

böle bişe duymuştum[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

Balon haber inanmayın[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...