jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hehe gördünüz mü bilmiorum. kadıköydeki balonun ipi kopmuş. korku dolu dakikaları da kaydetmiş biri cep kamerasıyla... o balon artık orda durur mu bilmem. bence iidi ama istanbul gibi bi kentte yükseğe çıkıp bakma olayı olması gerekir. manzara için çıkılacak yerler var biliorum ama bu başka bir olay.. henüz binmemiştim ama..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi binmem ben o balona[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aslında rüzgarda ulaşım aracı olma potansiyeli yüksek bi icat kendisi... sadece doğru yönden gelen rüzgar gerekio. - abi beni saray burnuna bırakabilir misin? - olmaz rüzgar ters istersen göztepeye atiim...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 fatih döneminde sanırım istanbula gösteri yapması için balon sürücüsü (isim bulamadım :D) getirtmişler. adam bir kere yapmış gösteriyi (rüzgarı istanbulun zor tahmin edildiğinden sanırım) uçmuş gtmiş alakasız bi yere düşmüş. ısrar edip bi daha yapmışlar bu sefer adam kaybolmuş :D böle bişe duymuştum[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=134656 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben binerim =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 riding[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben binmem balona filan.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi benim anlamadım 2 sene filan önce mart ayı gibi galiba baya bi sis çökmüştü kadıköye o havada bile ne görmeyi umuyolarsa bütün gün inip inip kalkmıştı balon.... :D hala bi anlam veremiyorum[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben demiştim aylar dönce bu balonun bişiyi kopucak bi gün die :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Balon haber inanmayın[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aynı geyii 2 saat önce kadıköy marekeşte yaptık arkadaşla =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyula Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben biliyordum zaten ona öyle birşey olacağını[signature][hline]All This Pain is an Illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar