Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior icin hangi meslek grupları uygun?

Bert

Öne çıkan mesajlar

selam ben wow a yeni basladım.
Tauren warrior karakterim var fakat herhangi bir meslek grubuna sahip değilim sizce hangi meslek grubunu seçmeliyim? yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]

[Bu mesaj Bert tarafından 07 Ağustos 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alchemy&herbalism almıştım ben , rage , healing , free action , swiftness için , ama çok üşendiğim için herb toplamaya bıraktım.

yerine mining&engineering aldım , blacksmith de alınabilinir eng yerine.[signature][hline]valandil ownz j0o!
bir eğlencemizin de sonuna geldik
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

emin olun alch herb den kazanacagınız para ile arcanite reaper in sapını alamazsınız o yuzden onerim mining/eng dir..hem rahat rahat arcanite toplarsınız hemde eng ile guzel itemlar yapabilirsiniz kendinize..

herb alch 60 tan sora rahatca 300 lenebilir ama mining i 0 dan kasmak ve bunun la arcanite toplamak rahat 1 ayınızı alır o yuzden 60 a kadar mining arcanite reaper i aldıktan sora mining i silip alch alırsınız pvp de rahatlarsınız..ya da hic kasmayın sansa bala 1 tane arcanite cıkarsanız mining le rahat 21321 tane istediginiz potion dan alırsınız..

savasları goruyosunuz sizde 20vs20 ler 10vs10 lar dalınca ya oluyosunuz ya da olduruyosunuz potion icerek sadece olumuzu 2-3 sn daha uzatırsınız o yuzden isinize yarayacak prof lar secin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bert, 07 Ağustos 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
Tauren warrior karakterim var fakat herhangi bir meslek grubuna sahip değilim sizce hangi meslek grubunu seçmeliyim? yardım ederseniz sevinirim

boşken sattıgın acc yi 5 ay sonra çalıp
wow a "yeni başladım" diye thread acmak...

yazık...[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 07 Ağustos 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
said:
Tauren warrior karakterim var fakat herhangi bir meslek grubuna sahip değilim sizce hangi meslek grubunu seçmeliyim? yardım ederseniz sevinirim

yazık...

hADİ yA ? Ciddimisn ? Dumur Oldum ya

[Bu mesaj Kalitzburg tarafından 07 Ağustos 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

yazık...

?? Bos konushmaz bu adam noldu ??[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 07 Ağustos 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
said:
said:

yazık...

?? Bos konushmaz bu adam noldu ??

abi, kara oalyı biliyor detaylı, sor anlatsın
şimdi burda analtılmaz[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili Kalitzburg

öncellikle şunu demek istiyorum..
bikere aslını bilmediğin sadece tahmin yürüttüğün bir konu için kişileri böle suçlayamazsın hakkın yok!
senle olayı msn de de konuşmuştuk sana yardım etmeye çalıştım gecenin bi saatinde orayı burayı aradım şimdi yardım etmeye çalıştığım kişi burda şahsıma suçlama yapmış.
eğer senin düşündüğün olay olsaydı o accountu sattıktan bi hafta sonra alırdım dimi? bunun için 5 ay beklenmez.
daha bir hafta önce buraya wow undead karakter almak istiyorum diye mesaj atmıştım hatırlıyosan accountu geri almış olsaydım neden böyle bi mesaj atıyım ? ayrıca accountu geri almak istedim diyel
im blizzard salakmı farklı kredi kartıyla üyelik işlemleri gerçekleştirilmiş accountu geri bana vermeleri mümkün değil ve sana accountu devrettikten soınra mail de değişmiş şifrenin bana geri dönmeside mümkün değil.
bana bir çok karakterini satmak isteyen arkadaş mesaj attı fakat fiyatlar çok pahalı olduğundan bende kendim gidip 0 dan wow aldım ve oyuna başladım.
Son kez sölüyorum nedenini aslını tam olarak bilmediğin bi olay için kişileri şahısları suçlayamazsın buna hakkın yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bert, 07 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
sevgili Kalitzburg

öncellikle şunu demek istiyorum..
bikere aslını bilmediğin sadece tahmin yürüttüğün bir konu için kişileri böle suçlayamazsın hakkın yok!
senle olayı msn de de konuşmuştuk sana yardım etmeye çalıştım gecenin bi saatinde orayı burayı aradım şimdi yardım etmeye çalıştığım kişi burda şahsıma suçlama yapmış.
eğer senin düşündüğün olay olsaydı o accountu sattıktan bi hafta sonra alırdım dimi? bunun için 5 ay beklenmez.
daha bir hafta önce buraya wow undead karakter almak istiyorum diye mesaj atmıştım hatırlıyosan accountu geri almış olsaydım neden böyle bi mesaj atıyım ? ayrıca accountu geri almak istedim diyel
im blizzard salakmı farklı kredi kartıyla üyelik işlemleri gerçekleştirilmiş accountu geri bana vermeleri mümkün değil ve sana accountu devrettikten soınra mail de değişmiş şifrenin bana geri dönmeside mümkün değil.
bana bir çok karakterini satmak isteyen arkadaş mesaj attı fakat fiyatlar çok pahalı olduğundan bende kendim gidip 0 dan wow aldım ve oyuna başladım.
Son kez sölüyorum nedenini aslını tam olarak bilmediğin bi olay için kişileri şahısları suçlayamazsın buna hakkın yoktur

öncellikle iddayı yapan bendim
2ncisi accyi senin aldıgın besbelli
accyi senden satın aldık, sen bana sana guvenebilcegimi soylemistin. Bende o acc ye char item vs kastım.
Şimdi sen gelmiş burda boş boş konuşuyorsun..
Öncellikle char senin adına acıldıgı için zaten kolaylıkla geri alabilirsin.. kayıt emaili, gizli soru ve acc nin kayıtlı oldugu isim account managementtan degistirilemez...
acc yi geri aldıgın gun 1 saat oncesinden paticik.com "forumlarında acc satın almak istiyorum" diye forum acmıssın. Forumu actıktan 1 kac saat sonrada acc yi geri almışsın.. BU olay bukadar basit..
Madem masum oldugunu iddia ediyorsun.
Özel msg dan bi cep tel numaranı yollarsın telefonda konusuruz realda bulusur konusuruz oalyı beraber cozeriz...
Ama bu konuda kayıtsız kalıp anlamsız savunma msjları yazarsan zan altında kalmaya, beni ve dostlarımı sinirlendirmeye devam ediceksin![signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Para için AH ı kullan ucuz al kar ile digerlerinden ucuza sat biraz klişe oldu ama günde sadece 10 dkk ah ye bakarak bi iki bişi alip geri koyarak min 50 g kar yapiorum ki yaptigim bişi yok en kolay para consumable , rare silah ve engineering reçeteleri + libramlardan geliyor.
Keyif + kullanilabilirlik acisindan Enginering al derim ki Engineeringdende hoş para kazaniyorsun Gyroch olsun Truesilver transformer vb 4-5 serverde inceledim satilan itemler bunlar.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Bi açıklama,

bu account olayında okudugunuz gibi ben Bert i suclamıstım acc yi calmak konusunda..
Kendisi bu suclamalar altında daha özverili calısıp accountu calan gercek kisiyi bulmamızda yardımcı olup accnin geri alınmasında yardımcı olmustur. kendisine teşekkür ederim bu konuda ve önceki suclamalar konusunda kusra bakmamasını rica ederim..

Olayın cozulmesinde yardımcı olan herkese teşekkürler[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle engineering. Counterspell yapamazsin ama bombalarla adami 3 saniye stun yapabilirsin. O 3 saniye sana mortal strike icin yeter artar bile.

Ayrica Goblin engineeringde bir helmet var Intercept gibi calisiyor, combat sirasinda kullanilabiliyor adami 30 saniye stun a sokuyor.

ben 60 fire mage'ken 56 warrior bir horde-orc engineering destegi ile beni 5-6 kere kesti. Ondan sonra frost'a cevirdim. Adam bana ders verdi resmen nasıl oynanır warrior.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 09 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
Bi açıklama,

bu account olayında okudugunuz gibi ben Bert i suclamıstım acc yi calmak konusunda..
Kendisi bu suclamalar altında daha özverili calısıp accountu calan gercek kisiyi bulmamızda yardımcı olup accnin geri alınmasında yardımcı olmustur. kendisine teşekkür ederim bu konuda ve önceki suclamalar konusunda kusra bakmamasını rica ederim..

Olayın cozulmesinde yardımcı olan herkese teşekkürler

Eheh,sonunda mutlu son^^.Eng. ve mining derim ben,eng. çok zevkli bir prof bence[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...