Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer halen buluşulacaksa , bende bi görmek isterim sizleri . Bayandan beri kimseyle görüşemiyoruz . Nuke , 333 dostlarım gelicekseniz buraya yazın ona gore sizleri gormek isterim . Ve bir onceki toplanışımızda gelmeyen patileri de gormek isterim .

[Bu mesaj Black_Lpn tarafından 18 Şubat 2005 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben gelirim ama bowling den anlamadığım için sadece sizi izlerim.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
Şimdi buluşma olucak mı yarın olmayacak mı??[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Ya bulusuyoruz işte yrn.Saat 13:00da 13:30-45e fln kdr bekliosunuz sora yemek yemeye gidiosunuz bende kurstan çıkıp geliorum :) Sorada bowlinge gidiorus bu kdr :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Yarın saat 1de bulusuyoruz iste kızılay dostun onunde, bu topicin altında yazıyo iste hersey.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Ben geliyorum 13 20 gibi dost ta olurum..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
14:00 yada 13:45 hgidi dostun önğnde olabilirim ben meşrutiyette kursum :p ama bende geliorum ayy çok heycanlandım ya :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
yarın bende gelicem ama bowlinge kadar kalamam , gelirim bi gorusuruz sonra gitmem gerekiyo ...

[Bu mesaj Black_Lpn tarafından 18 Şubat 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben stıyorum desem kaç kişi beni öldürmek ister :-) yrn 13.00 da görüşmek üzere :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kesin , karanfil dost...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bowling yapıcaz ama herkes surda yapalım burda yapalım dedigi icin konuda mantıklı bisi cıkmadı ama oray gidince genel bi karara varılır once yemek yenir vs vs sora bowlinge gidilir.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
yemek kızılayda bi yerde yensin....[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...