karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 freelance iş geldi, yine bi menkul kıymetler sitesi, borsa ile ilgili. daha öncede yapmış idim. kabul edecegim ama adamlar forex bilgilerini nereden çekecegimi ögrenmek istiyorlar. bu forex borsa değerlerinin geçtiği bilgi degil midir, daha önce matriksdata.comdan çekiyorduk ama bunların anlaşması var idi. o sadece dbden cekip ona göre grafik veya bilgi basıyorduk. tamamen alakasız bişiden mi konuşuyorum, forex nedir diye sormakda istemiyorum şimdi ehehe. yoksa benden istenilen bu binlerce dolar degerindeki bilgileri bi yerlerden apartmak mıdır?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 komunitiii bi işe yarasın kampanyası![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Radyo foreks olmasın o :) haber ve ekonomi radyosudur kendileri en azından ne olduğunu ara telden sana söylerler :D Bir çok yere de bildiğim kadarıyla anlık borsa verilerini foreks sunar zaten. Canlı olarak hangi senedin durumu nedir, hangi ala ne derece kar ettirdi vs. gibi[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sabah beri düşünüyom fedaykin sölemiş bu güncel senet durumları felam olsa gerek[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Forex: Terim olarak Foreign Exchange demek. parite bilgilerini nereye koyacağını soruyor olabilirler.[signature][hline]rtc
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yada günlük dolar euro tl paritelerini nereden çekeceğini yani nereyi baz alacağını ve ordaki bilgileri nasıl alacağını soruyolardır.[signature][hline]rtc
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 FOREX bilgilerinin nerden alınacağını onların söylemesi gerekmiyor mu, biz şu şu şirketle anlaşmalıyız diye? FOREX bilgileri için kimle anlaşmalı olduklarını sorabilirsin, yoksa biyerlerden yürütmeni mi istitolar acaba? o.O[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar!
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 onu soeruyorum ya işte daha onceki projede matriks ile anlasmalı idi oradan çekiyor idim, databaselerine birebir baglantı kurup. neyse email attım bakalım nolcek.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hadi hayırlısı he kedi bu arada yeni işin hayırlı olsun sen patiyle yine ilgilenemicen :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 merkez bankasının web servisleri felan olabilir mesela bunun için.. muhtemelen vardır, arastırmaya üşendim walla :-)
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 forex doviz kuru bilgileri olsa gerek. bu da oyle binlerce dolar degerinde degil, tcmb her gun 15:30`da bir sonraki gunun kurlarini yayinliyor. sitesinde tc kuruldugundan beri butun parite bilgileri, endeksler, istatistikler istediginiz formatta mevcut. edit: aha bu da sozunu ettigim evds sistemi ki bence tcmb nin en super hizmetidir. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 09 Ağustos 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar