Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bu aralar mozilla kullanmaya başladım ama msn'de e-posta , my space gibi sekmelere tıklayınca explorer açılıyo.. bu gibi sekmelere tıklandığında mozillada açmasını sağlayabilir miyiz?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tools - options - default browser o kutucuğa check at, ok'e tıkla, olması lazım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Bonecrusher, 08 Ağustos 2005 00:18 tarihinde demiş ki: tools - options - default browser o kutucuğa check at, ok'e tıkla, olması lazım Bunu msn'demi mozillada mı yapcaz? Mozillada ise olmadı. msndede zaten default browser diye bişe yok.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 mozilla firefox kullanıyorsun di mi? bahsettiğim yerde kutucuğu değil de check now'u seç. "default browser olarak kullanmak ister misiniz" diye sorcak, yes de. eğer firefox'u default browser yapmana rağmen, tablara bastığında gene explorer açılıyorsa, msn, "default browser" değil de "internet explorer"ı açmaya şartlandırmıştır kendisini, hayatta düzeltemessin eğer öyleyse :) programın kodlarını felan değiştirmek gerekir sanırım öyle bir durumda[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 msn bayagı bir kararlı internet explorer ı açma konusunda=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Farketmiyor sanırım bone. bende default olarak ayarlı ama her şekilde ie ile açıyor. active x davasından dolayı sanırım. kendi yazdıkları o denetimler firefox'ta görünmeyecektir muhtemelen.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yoooo firefox u geçerli varsayılan tarayıcı yap ondan sora olur şahsen benim öyle oldu :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olmadı=([signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 firefox şu an varsayılan tarayıcı ama olmuyo malesef.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet bende de olmadı yaf.. :([signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben de zamanında çok uğraştım ama olmuyor. msn mozillayı açar mı hiç aklınız hayaliniz alıyor mu hehe.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bugün de mail attım, "hotmail hesabımdaki mailleri gmail e aktarmak istiorum" die, direk terslediler=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Hell_Angel, 08 Ağustos 2005 13:14 tarihinde demiş ki: firefox şu an varsayılan tarayıcı ama olmuyo malesef. said: Bonecrusher, 08 Ağustos 2005 01:13 tarihinde demiş ki: eğer firefox'u default browser yapmana rağmen, tablara bastığında gene explorer açılıyorsa, msn, "default browser" değil de "internet explorer"ı açmaya şartlandırmıştır kendisini, hayatta düzeltemessin eğer öyleyse :) programın kodlarını felan değiştirmek gerekir sanırım öyle bir durumda [signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 09 Ağustos 2005 01:37 tarihinde demiş ki: bugün de mail attım, "hotmail hesabımdaki mailleri gmail e aktarmak istiorum" die, direk terslediler=) hiç denemedim ama linux'ta fetchmail le halledebilirsin.. pop3 desteği yok ama hmm, hotmail'in bi ayarı var outlook da mailleri okumak için, eğer o ayar uygunsa halledebilirsin boyle bişiyi kendin.. tabii yanılıyo olabilirm hiç denemedim, hotmail in outlook olayınıda bilmiyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ya bide firefoxta bazı buttonlara tıklanılmıyo nedenini ve çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Örnek:Burada ki Tamam Buttonu[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 upp bilen yok mu?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar