Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdata Verdata Verdata..!!

osman13

Öne çıkan mesajlar

Argas diye açtığın konuyu gördüm de anlayabildim olayı.
verdata indirmek diye birşey yok. spesifik değişiklikler yapmak istersen kendin yaparsın. ama sen bence -eğer bu işle hakikatten ilgilenmek istiyorsan- efekti falan boşverip, bir serverın bug'ıyla şusuyla busuyla nasıl uğraşılır; sphere'in deafult halinde hayati eksikler nelerdir, nasıl giderilir gibi konulara kafa yor.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

assında Baggio Söyle fıstık gibin sphere newbie diye bi topik açsa ve içine yazsa bişeler hiç fena olmaz Mesela Sphere Nası kurulur Felanım fılanım hatta bizde yardım etsek herkez bi konu alsa ÖM sistemıyle herkez yollasa baçyoya oda C/p yapsa iyi fikir assında demi?[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 06 July 2003 13:34 tarihinde demiş ki:
assında Baggio Söyle fıstık gibin sphere newbie diye bi topik açsa ve içine yazsa bişeler hiç fena olmaz Mesela Sphere Nası kurulur Felanım fılanım hatta bizde yardım etsek herkez bi konu alsa ÖM sistemıyle herkez yollasa baçyoya oda C/p yapsa iyi fikir assında demi?[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw

inan açsalar kimse bakmaz bile..
üşenirler hepsini okumaya..

..ki zaten ana şeyler yazıo www.paticik.com/scripts te...[hline]ICQ: 4435695

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 06 July 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 06 July 2003 20:26 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 06 July 2003 13:34 tarihinde demiş ki:

inan açsalar kimse bakmaz bile..
üşenirler hepsini okumaya..

..ki zaten ana şeyler yazıo www.paticik.com/scripts te...[hline]ICQ: 4435695

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 06 July 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]

ehhh tipik üşengeç türkish ppl[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...