osman13 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 arkdaşlar yahoo ya yazıom google yazıom ama hiçbir verdata bulamiorumm Lutfen yardım edin bana yardım eli uzatın Lutfen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ??? neyini arıyorsun verdata'nın?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 05 July 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Argas diye açtığın konuyu gördüm de anlayabildim olayı. verdata indirmek diye birşey yok. spesifik değişiklikler yapmak istersen kendin yaparsın. ama sen bence -eğer bu işle hakikatten ilgilenmek istiyorsan- efekti falan boşverip, bir serverın bug'ıyla şusuyla busuyla nasıl uğraşılır; sphere'in deafult halinde hayati eksikler nelerdir, nasıl giderilir gibi konulara kafa yor.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ya denemedim hiç ben ama googleye söle yaz Ultima online vertada yada verdatas hiç denemedim sadece bi olasılık söliom[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 google'da verdata'nın işi nedirki? kendin editleyerek yapacaksın.[hline]watashi wa onuru tomooshimasu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ehuuuuuuuuuuuuuuuuu ben sadece varsayım yaptım yargılamana erek yoktu[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 assında Baggio Söyle fıstık gibin sphere newbie diye bi topik açsa ve içine yazsa bişeler hiç fena olmaz Mesela Sphere Nası kurulur Felanım fılanım hatta bizde yardım etsek herkez bi konu alsa ÖM sistemıyle herkez yollasa baçyoya oda C/p yapsa iyi fikir assında demi?[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Abi deli olacam , adam ne yapsin size gostermek icin , ayni topic i 100000 degisik isimlemi acsin istiyonuz ya ? zaten her gerekli bilgi www.paticik.com/scripts adresinde var .![hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Erutan, 06 July 2003 13:34 tarihinde demiş ki: assında Baggio Söyle fıstık gibin sphere newbie diye bi topik açsa ve içine yazsa bişeler hiç fena olmaz Mesela Sphere Nası kurulur Felanım fılanım hatta bizde yardım etsek herkez bi konu alsa ÖM sistemıyle herkez yollasa baçyoya oda C/p yapsa iyi fikir assında demi?[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw inan açsalar kimse bakmaz bile.. üşenirler hepsini okumaya.. ..ki zaten ana şeyler yazıo www.paticik.com/scripts te...[hline]ICQ: 4435695 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 06 July 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: TaZmAnYaK, 06 July 2003 20:26 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 06 July 2003 13:34 tarihinde demiş ki: assında Baggio Söyle fıstık gibin sphere newbie diye bi topik açsa ve içine yazsa bişeler hiç fena olmaz Mesela Sphere Nası kurulur Felanım fılanım hatta bizde yardım etsek herkez bi konu alsa ÖM sistemıyle herkez yollasa baçyoya oda C/p yapsa iyi fikir assında demi?[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw inan açsalar kimse bakmaz bile.. üşenirler hepsini okumaya.. ..ki zaten ana şeyler yazıo www.paticik.com/scripts te...[hline]ICQ: 4435695 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 06 July 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] ehhh tipik üşengeç türkish ppl[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Google'dan ben 5 tane filan verdata indirmiştim zamanında. verdata.mul veya verdata.zip diye aratmayı dene.[hline]ymumcuoglu Yine ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar