Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Geyik de olsa koyayim dedim. Fotorafta görülen kisi benim. Üstünde yapilan doku calismasi tamamen fotograf makinesiyle simultane bir sekilde yapildi. Sonradan kendin photoshopda oynadim biraz. Yorumlara aciktir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi naptın sakallar nerde tanıyamadım seni :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Saç sakal 0 ladım tatil geregi (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kulaga da biraz catlak patlak eklenebilirdi diye dusunuyorum. sarkı listesinin fontu da bayagı bir basitleştirmiş calısmayı bence. daha az dar saha soluk daha az yapay bi font filan. kenardaki beyaz kısıma da biraz tonlama katılırsa daha iyi olur diye dusunmekteyim cok iyi bence, ama font cok goze batıyor gibi. album hayırlı olsun bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Oh yea, ben sevdim resmi.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar