Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bi film vardı, bilen varsa süper olur.


metboy

Öne çıkan mesajlar

şimdi bundan bi 5-6 sene önce sanırım cnbc de görmüştüm filmin başını bi tek sorasını izleyememiştim içimde kaldı o zamandan beri

filmin başında bi kasaba gibi bi yer gösterio bir anda kasabadaki herkes ölüo yada bayılıo ne denirse işte. herkes ama bütün canlılar kuşlar bile. kasabanın sınırına ambulans fln gelio. özel giysiler girmiş görevliler 1 adım atıyolar bayıolar. arabayla biri gelio o da bayılıo ya da ölüo neyse işte kaza yapıo araba. sora bi zaman hepsi tekrar canlanıo veya ayılıo ne denirse.

işte filmin sonrasını izleyemedim ben filmin adını bilen varmı[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki:
midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Christopher Reeve'in(Superman) bir zamanlar izlediğim bir filmine benzior.

Herkez ayıldıktan sonra kadınlar hamile kalıo. Doğan çocukların bazı özellikleri oluo. İnsanların beyinlerini okuyabiliolar. En sonunda başroldeki herif bu çocukları bi eve topluo toplantı yapacaz diye. Sonra eve gelio bi şekilde düşüncelerini okumalarını engellio. Sonra çakıo kibriti kaçıo.

İsmini bulurum şimdi. Tales From the Crypt serisi olabilir yannız o film.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok benzio olabilir. Aslında özel kıyafetli adamlar gelen bir film hatırlıorum. Herkez bayılıo felan. Özel tim gellio. Ama yukarda söylediğim film diye hatırlıorum.

Sen yinede bi sor soruştur internette konusunu felan belki başlarda seninde gördüğün bir ayrıntı yakalarsın.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani sen devamını seyretmediin için bilemezsin belkide odur.

Çünkü aynı dediklerin oluo herkes bayılıo. Sonra herkes bi uyanıo. Hamile kalabilen 10 kadın hamile kalıo. Sonra doğan 10 çocuk dehşet saçıo kasabaya.

Luke Skywalker'ı canlandıran Mark Hamill de oynuo bahsettiğim filmde Christopher Reeve'in yanında.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...