metboy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 şimdi bundan bi 5-6 sene önce sanırım cnbc de görmüştüm filmin başını bi tek sorasını izleyememiştim içimde kaldı o zamandan beri filmin başında bi kasaba gibi bi yer gösterio bir anda kasabadaki herkes ölüo yada bayılıo ne denirse işte. herkes ama bütün canlılar kuşlar bile. kasabanın sınırına ambulans fln gelio. özel giysiler girmiş görevliler 1 adım atıyolar bayıolar. arabayla biri gelio o da bayılıo ya da ölüo neyse işte kaza yapıo araba. sora bi zaman hepsi tekrar canlanıo veya ayılıo ne denirse. işte filmin sonrasını izleyemedim ben filmin adını bilen varmı[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 night of the walking deathin yeni versiyonu. adından emin diilim ama. show tvde bikaç kere gösterdiler...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 adından eminmisin kazaa da bulamadı :)[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Christopher Reeve'in(Superman) bir zamanlar izlediğim bir filmine benzior. Herkez ayıldıktan sonra kadınlar hamile kalıo. Doğan çocukların bazı özellikleri oluo. İnsanların beyinlerini okuyabiliolar. En sonunda başroldeki herif bu çocukları bi eve topluo toplantı yapacaz diye. Sonra eve gelio bi şekilde düşüncelerini okumalarını engellio. Sonra çakıo kibriti kaçıo. İsmini bulurum şimdi. Tales From the Crypt serisi olabilir yannız o film.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 John Carpenter filmi. Village of the damned. http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=1800236437&cf=info&intl=us [Bu mesaj Catscratch tarafından 04 July 2003 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 yazııık, halüsinasyon da görüyor körkcüm[hline]Penthesilea Caldwell in Locus my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is bend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 catscratch o film değil sanırım :) yokmu bilen ya ühü[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Evde Tek Başına mı?[hline]Penthesilea Caldwell in Locus my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent rft, 03 July 2003 12:34 tarihinde demiş ki: freddy12 'ye iki adet sorum var; 1- Türkmüsün? 2- Forumu kafa yapmak için mi açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 phantom of the opera olmasın yada rezervuar köpekleri? ha ha hatırladım ruh lola run dı o filmin adı[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 fuf[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Çok benzio olabilir. Aslında özel kıyafetli adamlar gelen bir film hatırlıorum. Herkez bayılıo felan. Özel tim gellio. Ama yukarda söylediğim film diye hatırlıorum. Sen yinede bi sor soruştur internette konusunu felan belki başlarda seninde gördüğün bir ayrıntı yakalarsın.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Yani sen devamını seyretmediin için bilemezsin belkide odur. Çünkü aynı dediklerin oluo herkes bayılıo. Sonra herkes bi uyanıo. Hamile kalabilen 10 kadın hamile kalıo. Sonra doğan 10 çocuk dehşet saçıo kasabaya. Luke Skywalker'ı canlandıran Mark Hamill de oynuo bahsettiğim filmde Christopher Reeve'in yanında.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 alla alla "Village of the damned" ta bulamadı kazaa da[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Senin kazaa kendini kaybetmiş lan[hline]Penthesilea Caldwell in Locus my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent rft, 03 July 2003 12:34 tarihinde demiş ki: freddy12 'ye iki adet sorum var; 1- Türkmüsün? 2- Forumu kafa yapmak için mi açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 emule veya sharereactor.com dene..[hline][b]Don't make me destroy you. - Darth Vader[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 up[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bu topic kesinleşmemiş herhalde, merak ettim ben de şimdi bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben de merak ettim şimdi o.O hangi film o biri sölesin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 oha çüş artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar