Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Geri dönüşüm kutusunu masaüstünden kaldırdım.Ama şimdi bulamıyorum.Geri dönüşüm kutusu Masaüstünden kaldırıldıktan sonra nereye gider?'Ara'ya da baktım ama yok.Bu arada XP kullanıyorum.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 masaüstü boş bi yere sağ tık > özellikler > masaüstü > masaüstünü özelleştir ordan tekrar koyabilirsin dedimde ee geri dönüşüm kutusu kaldırılamıyor ki garip belki klasik türde başlat menüsü kullanmalısın onuda başlat menüsü sağ tık klasik başlat [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 09 Ağustos 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ordan olmuo ayrıca masaüstünden kaldırılabilio ama saol istersen bi bak şuraya http://loyal1986.tripod.com/id18.html
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bilgisayarımdan masaüstüne gittiğinde de göremiyormusun yoksa orada mevcut mu?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bilgisayarımdann masaüstüne gittiğimde de yok
Öne çıkan mesajlar