Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Selam ben bi üstten geliyorum. Bişey çok merak ettim bu oyunu neden oynuyosunuz ? seviyoruz gibi basit cevaplar vermeden gerçekten neden oynuyosunuz acıklarmısınız. Ortam mı hoşunuza gidiyo oyunun tarzımı güzel.Grafikleri mi güzel veya hikayesi mi güzel Free olmasında dolayımı oynuyosunuz yoksa sadece.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Eskiden güzeldi. Şu an oynamıyorum :) n00bz da zaten unutulmayacak bir klan. Onun üstüne oynamanın da mantığı yoktur bence :)[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Eskiden.... Free olmasından,KS nin daha ne oldugunu bilmeden oynamakdan,Grafiklerin muhteşem olmasından... Ama artık hiç birisi yerini tam olarak bulamıyor. Free fakat KS ci dolu,KS yi artık herkes bilir hale geldi sanki oyunu oynamanın bir şartı da ks yapmak,kişi başlarken kesin şöyle bir diyalog vardır "bak 40 ol git eslanta harpy e KS yap 50 ye kadar kasarsın"... Grafikden hiçbir şüphem yok fakat bu TRADE olayından faydalanan insanlar daha doğrusu insana benzeyen yaratıklar sayesinde OYNANMAYAN bir server ,eski popülerliğini kaybetmiş bi server olarak oyun gündeminde yerini alıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Pk çok zevkli, Ultimadaki pkdan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bı hevesle ba$lamı$tım acıkcası meraktan dolayı ztn sonrasıda ogrenınce ve ark.lık cevresı edınınce gelıyor.gercı bugun ıtıbarı ıle bıraktım öss sucka.seneye hazıranda artık wow kalırsa ona ba$larım ehah.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Eternal, 09 Ağustos 2005 07:06 tarihinde demiş ki: Selam ben bi üstten geliyorum. Bişey çok merak ettim bu oyunu neden oynuyosunuz ? seviyoruz gibi basit cevaplar vermeden gerçekten neden oynuyosunuz acıklarmısınız. Ortam mı hoşunuza gidiyo oyunun tarzımı güzel.Grafikleri mi güzel veya hikayesi mi güzel Free olmasında dolayımı oynuyosunuz yoksa sadece. online oyunlar neden oynanır ? işte o nedenle aynı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1: grafikler 2: olusan arkadas ortamı 3: pk zevkı 4: ks sız partylerde olusum (harpy partyle işim olmaz) bnm oynama nedenım bunlar ama kımse bana oyun full ks demsın o soz sadece harpy de gecerlı evet aoe olan yerdeks olur bu belescılığıde engelleyeezsın bende o yuzdn harpye yaklasmıom bıle işim olmaz tipim deılsınız dııp bırakıom :D apos bana yetıor allaha sukur (cz apos tercıhımdır araya pk serpıstırıon gusel oluor:) )[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Zaten KS yi mageler çekiyo lol Arayada party kurmaya çalışan rogueler girince iş çığırından çıkıyo illalah diyosun ve UNİNSTALLED K.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1.oynadığım ilk MMORPG şeysi olması 2-arkadaş ortamı/birlik 3-pk / hırs/ strateji 4-60 olma hevesi/özellikle 55 te hacklendikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sen ne amaçla oynuyosun wow u ? bizde o amaçla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sen neden oynuyon o zaman? sacma olmadimi bu konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bazıları briç,bazıları king,bazılarıda pişti oynar. Bırak ne oynuyolarsa oynasınlar,illaki pişman olcaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Eternalus, 09 Ağustos 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Pk çok zevkli, Ultimadaki pkdan bile yok daha neler ya.eminmisin ultima oynadıgına!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar