carux Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 beyler ilk bi turk meteor attı [spo1=Meteor....][/spo][Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 08 Ağustos 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
DioNea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 topic kitlensin forum kirliği yapıyo bu meteor[signature][hline] Selam, ben Aydan Şener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 e güzel atmış ne diyim[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: carux, 08 Ağustos 2005 15:08 tarihinde demiş ki: beyler ilk bi turk meteor attı http://img244.imageshack.us/img244/5499/meteooooooooooooooor2cx.jpg şimdi oldu... görmeyenlere yardımcı olabilir ama keşke 2 tane topic açıp ortalığı kirletmeseydin....[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 [spo1=Meteor][/spo] Böyle daha iyi Prdn burial yuapmış zaten ! :([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 08 Ağustos 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 edik:vaz geçtim. gereksizdi [Bu mesaj Fortuna tarafından 08 Ağustos 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Fortuna, 08 Ağustos 2005 15:14 tarihinde demiş ki: peki bende susuyorum :)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 08 Ağustos 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Fire_M 70 lvl mı oldu lol. ve hatta rofl. bu beramus daki Fire_M değilmi ?[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu resim sanki novanın üstten görünüsüne benziyor.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 resmin sağ alt köşesinde using meteor fall ve 600MP used yazan yere dikkatli bakarsanız oynamayı fark edebilirsiniz. istemihan haklı novanın üstten görüntüsü olabilir.[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Evet beyler 600MP yazısında 6 da bariz oynama var.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Carux yakalandın teslim ol :-P:-P:-P Biliyosunuz lvl 70 skilleri silindi hem bildiğim kadarıyla USKOda lvl 70 Türk mage yok hala :)[signature][hline]Uninstall KO!!! bb
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Omegadan nova yedim ama meteor yediğimi hatırlamıyorum. Evet _OMEGA_ 70 lvl.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 omege dicektin sanırım[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bunu hangi zeki yaptıysa söleyin sonra daha iyisini yapsın yemedik :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lol hpsini değiştirmeyi unutmuş ama zeki arkadaş,tüh,buffsız 1117 hp.Ama genede uraşmış ellerine sağlık. Bu arada nick _oMeGa_ olcak
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahahahha adam kekliyoo beaa resmen bu novanın üsttenn görünüşüü meteor falan değil zuahahahahha[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bariz resimle oynanmış belli daha profesyonelce kurcalana bilirdi.en başta hp ve mana :D[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
PyRamiD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben Daha iisini yapardım :P pek bilmiyosun Photo Shopu :] o 4 öle silinirmi bea hiç koymasan daha ii Meteor yazısınında Background u ii olmamış neyse daha iilerini yaparsın :P
Yamakasi_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi kimi yiyonuz yaaa o bal gibi nova aq hatta emin olmak için üste alıp nova attım aynı yaa. omeganında metooru bişeye yaramaz zaten knight empire olmadan nova olarak görünür (dersenizki madem nova olarak nie o metoor diil dion o 6 da oynama var)olmasa bile eziklerin içinde nie atıon:d[signature][hline]nick:_YaMaKaSi_ server:xıgenon lwl:64 ırk:human cinsiyet:sapına kadarrrrrrrrrrr
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Canım benim o bariz nova. Diezde meteor fall yedim ben iyi bilirim. Havadan silindir şeklinde alevler yağıyor meteorda..
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bol bol meteor yemiş biri olarak tavsiyem meteor atan mage i gördünüz zaman, kaçın! skilli yediğinizde olduğunuz yerde kalyorsunuz koşamıyorsunuz belki yürüme denebilir buna yada sürünme.. neyse elbette meteorun ardından nova geliyorki fire resisti olmayanların hepsinin öleceği kesin gibi
corleone_silver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 meteorun alanı o sstekinden çok daha geniş. we görüntüde farklı nova nın üstten görünüşü
zestoretic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bariz fake allatı ınformatıona dıkkatlı bakın 1 ben lvl 70 olsam 2 cı buyum no va olurdu bu kısı lvl 60 bıle deıl bence
Öne çıkan mesajlar