Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyada kiralar nasıl ?

zarek

Öne çıkan mesajlar

zarek abi olayı abartma okadar adam sonuçta bunların okulunu okumamış eheh
tipine kıl olduysam ben bile yaparım :)

sen temiz yerlere git ucuz die huzurun kaçmasın[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

ya dostum çingene dedği yerler öğretmenevinin hafif arka tarafı ve antalya lisesinin arasında kalan kısım
varyok değil ama oralarda ev bulman da imkansız istediğin gibi yani
eski yapı hepsi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 08 Ağustos 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
antalyada laura alışveriş merkezinin arkasında konserve oluyo orda oturuyorum 400 milyon 13. kat
kolay bulunmadı ama
normalde 500 üstü buralar

ya arkadaşlar overclock yapıp 3d mark 2003'de aldığı en yüksek puanı standart puanmış gibi göstermeyin ya pardon yanlış oldu :). istisani durumları yazmayın. bana normali lazım. o ev niye 400 milyon acaba 13. katda bi uğursuzluk olmasın ? daha önce evde bi cinayer filan ?
Sosyal ağlarda paylaş

romanlari asagilamak icin kullanilan sifatlar: cingen cingene ayni sey
dialekt farki ayni sey yani...

antalyanin baska sehirlerden farki yok. merkezi yerler pahali, daha uzak ve ulasimi biraz daha zor olan yerler daha ucuz.

biz diab la g-mall un arkasinda oturuyoruz 400 milyona. gayet guzel bir ev ama biz cok duses tuttuk bunu. bu civarda 450-650 arasi su an.[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...