ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 böyle müzikler arıyorum, kimler yapar, tavsiyeleriniz, böyle müziklere ne denir... küçük komik örnek: susam sokağında vampir vardı bi tane o böyle şeyler çalıyordu[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende hastasıyım ogranın.vampirli filmlerde vampirler çalar hep heheh.gothic e giriyo ama kendi içinde ayrılıyodur herhalde.çünkü dinlediğim gothic müziklerin hepsi bu tarz diil.horror olarak falanda geçiyor olabilir.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mr. Crowley :P bi dinle eheh. Dio'lu versiyonu daha güzeldir.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bach - toccata & fugue :) ayrıca organ için yazdığı bisürü eseri var, tavsiye ederim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Cursedlemon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 barok muziği dinle tatmin olursun belki.[signature][hline]In our MEans In our GAmbits In our DEcoys In our THoughts
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: HymnOfSnuk, 08 Ağustos 2005 10:53 tarihinde demiş ki: Mr. Crowley :P bi dinle eheh. Dio'lu versiyonu daha güzeldir. Dio + malmsteenli hatta[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet o versiyon muhteşem.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
zanmato Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu tarz muziklere gothic denir ama arkadasında dedigi gibi kendi arasında ayrılıyor ve baya uzun ben sana bir kac grup tavsiyesinde buluniim ama albumleri bulman biraz zor olabilir cunku ne paylasımlarda nede adam gibi album satan yerlerde var birde gothic metal radio var ahanda oda bu baya gosu bisse bunları dene genellikle serverlar 400 kisilik ful olabilio sansına artık ^^ http://128relay1.gothmetal.net:8000 http://128relay2.gothmetal.net:8000 http://128relay3.gothmetal.net:8000 http://gothmetal.dinsoft.org:8000 albumlere gelince ; Aesma Daeva Epica Aenima After Forever Agora(bu grup turk ) Artrosis Angel Dust Gothica ( 1 yıldan beri aradım en son adamların resmi sitesine basvurdum ve öyle bulduum albumlerini) Beseech Chtonic Crucifix Nocturnal Christians Dargaard Dark Sanctuary Deviant Dimmu Borgir Encryption sanırım yeter bunlar bende olanlar daha nicelerini istiosan www.gothmetal.net orda bulursun ztn bunlarıda ordan aldım :)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Beseech'in var mı organlı morganlı şarkısı ya ? hmm varsa hiç denk gelmedim.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Theatres des Vampires güzeldir.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler [Bu mesaj Heffer tarafından 08 Ağustos 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
zanmato Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Beseech grup toplanmadan önceki kayıtlarında olması lazımdı bi arkadasım yollmısdı ordan aklıma geldide yazdım :)
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Agathodaimon - Near Dark Lacrimosa - Genel olarak tüm albümleri (özellikle Fassade - Satz) Cemetary - The Wake Agalloch - She Painted Fire Across the Skyline (I-II-III) Moonspell - Wolfheart albümünden An Erotic Alchemy, Wolfshade, Vampiria Forest of Shadows - Wish beğenirsne daha yazarım.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 teşekkürler, verdiğiniz gothic metal grupları tam istediğim şeyler değil, zaten onlardan esinlenerek böyle müziklere ilgi duydum ve nightmare before christmas filminden sonra. İstediğim daha çok tam olarak organ ağırlıklı, hatta vokalsiz klasik ve gothic karışımı gibi şarkılar şarkılar, ama en önemlisi organ ağırlıklı olması, diğer tavsiyelerinizi de deneyeceğim teşekkürler.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bach - toccata & fugue yı beğendim, hatta çok bilinen bir şarkı sanırım daha önce duymuştum, istediğim müzik tam olarak bu sanırım...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 "organ" isminde bile bi hava var kardeşim hammond organ hastasıyım bu arada zuhauha[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 huehue kadının Organ larını mıncıklıyorlar al sana işte theatres-des-vampires[signature][hline]Deli333
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 organlı akordeon gördünüz mü hiç?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Spastik_Serce, 08 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki: huehue kadının Organ larını mıncıklıyorlar al sana işte theatres-des-vampires ohahahahaha bu ne be[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submitsLive In Flames..
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: horacegoesskiing, 08 Ağustos 2005 18:06 tarihinde demiş ki: organlı akordeon gördünüz mü hiç? akoreon organlı değil, müzik, organ ve akordeonlu[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya bu theatres des vampires ın böle şekillerine falan bakıp dinlememezlik etmeyin :P baya sağlamlar
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu tarz şeyler filmlerin original soundtrack değil, eğer varsa original motion picture score isimli albümlerinde oluyor, bakmak lazım.[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bach - famous organ works albumunu dinleyin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 emule de şöyle bişey buldum [spo1=Bach - Complete organ works]ed2k://|file|Bach-Complete.Organ.Works-Partituras-Scores.rar|66520336|76FED124E2BE578AEDE56752D9E6502A|/[/spo][signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 organ diye bi kelime bizde yok aslında. org, kilise orgu veya erganun denebiliniyo. ukalalık etmek istediimden diil. pipili bi akordeon görüntüsü çok irrite etti beni. ayrıca evet organ deyince aklıma pipi geliyo.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Öne çıkan mesajlar