uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cikip dolasican disarida baska turlu zor..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Uykuyu min 2,5 sa ve katları olarak uyuyun. Yazması uzun sürer ama var böyle bişi.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Slat, 09 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: sigara kullanıyorsan sigara iç.. yukardaki bi arkadaşın dediği gibi kafayı buz gibi suya sok.. Bi yöntem daha var ama gerçi yazsam mı yazmasam mi bilemedim.. Biraz acı veren bi yöntem.. [spo1=Female Members Not Allowed]Ta..aklarına bol bol kolonya dök acıdan bütün gece uyuyamazsın ahah[/spo] Hmm denemelikmiş ehei[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: bLackcha0s, 09 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki: mastürbasyon yap nereye kadar :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sabaha kadar? Muahah bu nasıl tavsiyeymiş ya...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Slat, 09 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: sigara kullanıyorsan sigara iç.. yukardaki bi arkadaşın dediği gibi kafayı buz gibi suya sok.. Bi yöntem daha var ama gerçi yazsam mı yazmasam mi bilemedim.. Biraz acı veren bi yöntem.. [spo1=Female Members Not Allowed]Ta..aklarına bol bol kolonya dök acıdan bütün gece uyuyamazsın ahah[/spo] olmadı deodarant sık, ama sevdiğin bi tane sıkma sonra hayatın boyunca o kokudan nefret edeceksin.. ne kadar güzel kokarsa koksun.. tecrübeyse sabittir[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tecrübeyle sabittir, hımm??? omg[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 huaaa kaçın la kaçınn ahha.. ya normalde uykum gelemden sabahlarım ama .. sınav stresi nedeniyle uykum geliyo allahm ya , 60 almam lazım 3 tane yapsam yetiyo[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 uykum geldi hehe[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 5 soru sordu 4 unu yaptim ama emin degildim onlardan 40 garantiydi en son 1 integral kalmisti sinuslu coslu dusundum 30dk falan aklıma bi yontem geldi yaptim ama arada cok kucuk bi hata yapmisim gitti 20 puan.. 40 + 20 = 60 oluyodu yetiyodu halbuse aglamak istiyorum ulaaan[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Chilek, 09 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: senin sayende buradan tiksinmeye başladım ayıp yaa ne biçim yer burası!!! aayyy!!! ne dediimm mastürbasyon hiii kaka kelimeyi kullandım özür dilerim :( Mastürbasyon diyenler ölsün çok ayıp demeyin eheue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar