Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 TvsP seviyorum TvsT uyuz oluyorum T yim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben de PvZ seviyorum (Oluşan kan göllerinden ve patlayıp duran böceklerden dolayı...) PvT gıcık ötesi (Sinir eden abilityler ve siegelerden dolayı...) PvP savaş naraları.. (Kabile hayatı işte naaparsın :D..) ...e tabii ki Protossum :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ZvZ disinda hepsini severim[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 herhangi bi match up 1v1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 TvsZ severim TvsT 'den nefret ederim. Oyun kilitleniyor her seferinde... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Zerg'im. Protoss'larla olan karşılaşmalar dışında tüm karşılaşmalarda son derece eğleniyorum.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hepsini severim ama tvt yi -tum match up lar icersinde en taktik dusunmeyi gerektiren oldugu icin- daha bir ayri severim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ZvZ ve TvT en zorlayıcı eşleşmeler bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 TvT, drop bas siege bas cliff'e drop'la siege aç, drop bas gol bas base'e dropla. hiç sevmiyorum TvT leri bugun hangi cliff'e droplasamdan öteye gitmiyo genelde farklı taktikler cok nadir goruluyo.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 TvT dısında butun macları severim, ama aralarında favorilerim ZvP ya da ZvT (ikisi de zerg ile). TvTde olay kimin tankı daha once vurucak, kim once cliffe tank koydu'dan oteye gidemiyo genelde. Cok ilginc maclar oluyo bazen ama iste genelde oyun cok sıkıcı bi hal alıyor.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Takılınırsa goliath siege drop ucgenınde tıkanıyo cidden maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 RvR ezerim[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ZvZ gosuyum ZvT de sansima bagli genelde veririm ZvP de iyiyim PvP de alırım PvT de veririm PvZ şans kendi ırkımı ezerim yani. of çok gosuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 TvT zevkli satranc macI gibi geciyor genelde. ZvZ dierlerine gore bayIk..[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Protosum mutluyum alayaına giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 buraya yazı yazan herkese 1v1? 10 oyun?[signature][hline]a new harrasment has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar