Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4x4 hatchback / sedan ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4x4 hatchback / sedan arabaların fiyatları çok uçuk değil mi ?
bu tarz bir araba almak istiyorum önümdeki seçenekler neler ?
performanslı bir araba olmasına bile gerek yok sadece hatchback/sedan 4x4 araba arıyorum..
Mesaj tarihi:
Rover streetvise var bi de suubaruların tümü awd. biliosundur gerçi...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
subaru'lara baktım ama 1.6'ları da impreza'larla kıyaslanınca gereksiz..

audi'ler zaten çok pahalı 4x4 modelleri iyice pahalı..

golf 4x4'ün 2. eli bile 70.000 ytl..

eski toyota rav 4 düşünüyorum hem küçük hem rahat..
eski rav 4 / terios tipi 4x4 alıcaksam başka alternatifim var mı ?
Mesaj tarihi:
Rover iyi araba ama çok ciddi yedek parça sorunu var eski bir rover zede olarak bunu yazma gereği duydum bir kaza sonrası arabamın 1 ay serviste yattığı günleri unutmadım daha :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Suzuki Samurai, Vitara olabilir. Yalnız çok eskiler.

Suzuki Ignis 1.5 un 4x4 seçeneği vardı bir bak derim.

Favorim bu klasmanda Alfa 155 Q4 tür ama seni uğraştırır o.

[Bu mesaj Mino tarafından 29 Temmuz 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
walla audi quattro wv 4motion önerebileceklerim bunlar ama dediğin gibi fiyatları uçuk Bide benzinli alırsan başa çıkamazsın bi de nercedesin 4matic'leri var ama epey pahalı...[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !

[Bu mesaj heroLion tarafından 29 Temmuz 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Hmm galiba buldum.

Fiat Panda SUV bu, 1.3 Multijet motorla alabiliyorsun ve 4 çeker.

Bu da normal 4 çekerli. Özel siparişle alınabilir. Viskoz kavrama bu 4 çeker yalnız tam kilitli arazili araç performansı bekleme sakın. :)

[Bu mesaj Mino tarafından 29 Temmuz 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bütçe max 35.000 ytl, 2. el tercih ediyorum..

donanımsız bir arazi arabasından çok ortalama donanıma sahip bir SUV veya SAV

[Bu mesaj Goering tarafından 31 Temmuz 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Benim sana önercegim arabalar: Lada niva 17.000 ytl
subaru impreza
peugeot patner advencer 28.000 ytl(sıfır km)
1999 model forester 2.0 turbo 35.000 ytl en uygunu bu bence
Mesaj tarihi:
Alfa 155 Q4 alınabilir o bütçeye (Araba 16 milyar en fazla)
Kalan 20 ile de araca eklemeler yaparsın istersen.
ABS, tam otomatik klima standart. Recaro döşeme var, 190 bg turbo, 4x4. Uğraşır mısın ayrı konu tabi. Ben o bütçeye atlardım şahsen. Impreza STI ile yürür (hatta geçer) hale getirebilirsin kalan bütçeyle.
Mesaj tarihi:
Forester iyi bir seçenek. Ancak artık modelleri eskidi ve kmleri fazla. Aldıktansonra sorun çıkarma ihtimalleri var. Temiz ve az km tepmiş bir Forester bulursan atla hemen.

Renault Scenic'in vardı 4x4 leri. Fiyatlarını bilemiyorum ama model olarak daha yeniler..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
o araçlar çok kalitesiz vodan. orası burası titriyo aletin (dışındaki plastik kaplamalar).
bi de renaultta elektronik ve iç işçilik kalitesi hiç güzel değil...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Aklıma o geldi yazayım dedim.
Reno sonuçta fazla birşey beklememek lazım.. Böyle spesifik bir amaca hizmet eden otomobillerde bütçe de kısıtlıysa bazı şeylerden feragat edilmeli.
Forester alırsan sorun çıkarır.
Renault alırsan ses yapar.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
rover - streetwise 1.6 SE
ve
forester arasında kaldım ya
eylül-ekim'e alacağım gerçi aracı...

[Bu mesaj Goering tarafından 01 Ağustos 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tek seçenek var o da forester, çünkü Rover'ın parça sorunu var ekonomik nedenlerden dolayı.

Normali olduğu gibi turbosu da mevcut.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Freelander ların içleri Lada Samara gibidir.
Dizellerinin kullanımı zevklidir ama. (3)

Honda CRV nin malzeme kalitesi biraz daha iyidir ama içi göze çok boş görünür. Yinede güzel ve tutulan bir jiptir. Fiyatları nasıl bilemiyorum. (2)

Forester hakkındaki görüşlerimi daha önce yazmıştım. Düşük km li bulursan kaçırma. (1)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
  • Yeni Oluştur...